Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Bubuleana, stii cumva cand ai avut ovulatia?Ce TB ai acum?
Daca n-au trecut macar 12 zile DPO poate de aceea nu se pozitiveaza testul. Eu zic sa vezi TB Ti-ar putea da niste indicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata,

Ce faceti fetelor?
Bubuleana sper sa fie pozitiv urmatorul test.
La mine nimic schimbat;am rezultatul la prolactina - 18.45 si fsh 5.24.
Astept lunea viitoare sa ma duc la doctor sa vedem ce zice.
De dimineata ma uitam pe calendar si ma gandeam ca mai e o gramada pana luna urmatoare;pe 5 februarie ar trebui sa vina uratii......sper sa nu mai vina la nici una dintre noi.
Ne ''auzim mai tarziu''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, multumesc Roxali si Teomaria pt raspunsuri, dar recunos ca sunt intr-o dilema: exista diferenta de opinii in ce priveste locul de unde trebuie sa-ti iei temperatura bazala, asa ca am sa-mi mai cumpar inca un termometru. Am sa fac ambele masuratori. Da, astazi sunt in ziua 8 dupa ciclu, am avut ca si ieri 36,7. Dar acum ca Teomaria spune ca ar trebui sa ma bucur incerc sa-mi dau seama ce inseamna asta, ca sigur inseamna ceva si nu stiu eu. Sa fie temperatura mai mare un semn de fertilitate? Pai daca la mine temperatura bazala normala e de 36,7 si 36,8 ma intreb cit o sa fie la ovulatie? Sper sa nu explodeze termometrul!La mine ultimul ciclu a fost de 30 zile, rareori imi vine la timp, as ca nu astept ovulatia pina pe 21, 22. Miine ma duc la ginecolog sa-mi fac controlul (primul dupa operatia de chist) si sa vorbesc cu doctorita sa-mi faca niste analize mai amanuntite. Recunosc, mi-e putina teama sa nu aflu cine stie ce, dar incerc sa ma calmez. Cu rabdarea sper sa trec marea. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Jasmin, teomaria, cocolyso:

nu stiu cand am avut ovulatia pt ca am fost plecata in vacanta si n-am mai calaculat nimic, doar ne-am facut de cap

Azi dim, la 5.30 am facut un test barza-caseta si un test femina-caseta
In timpul normal de 10 min amandoua au fost negative
Insa barza a fost slab pozitiv dupa vreo 25 min adica a doua liniuta roz dar pala...
Iar femina s-a pozitivat dupa vreo ora jumate dar a doua liniuta e aproape la fel de intensa ca prima

Acum m-am intors de la testul de sange, rezultatul il primesc maine seara, dar nu-mi fac mari sperante...om vedea...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubu, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bubule,
Iti tin pumnii.
Eu de cate ori am facut teste si au fost negative, apai negative au ramas mama. Nici peste o zi nu a aparut nimic pal si nimic roz. Asa ca be happy. Am eu asa o presimtire ca vii la noi la odisee.
Pupa mama fata.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bubu tinem pumnii sa ne dai o veste buna-Doamne ajuta!

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

adela, nana, feli: dragutele mele, sunteti niste scumpe! multumesc mult! (nu-mi fac mari iluzii ...doar asa un pic )

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bubule, vrei bataitza?
Fii optimista ca asa trebuie si o sa vezi ca DD o sa aina grija sa fie in burtik.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bubu fii mai optimista ca se poate sa fie pe drum.
Jasmin nu te speria daca esti mai calda... e normal...important e sa fii consecventa.

Ali

Mergi la inceput