Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 9
teomaria spune:
Bubuleana, stii cumva cand ai avut ovulatia?Ce TB ai acum?
Daca n-au trecut macar 12 zile DPO poate de aceea nu se pozitiveaza testul. Eu zic sa vezi TB Ti-ar putea da niste indicii...
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Ce faceti fetelor?
Bubuleana sper sa fie pozitiv urmatorul test.
La mine nimic schimbat;am rezultatul la prolactina - 18.45 si fsh 5.24.
Astept lunea viitoare sa ma duc la doctor sa vedem ce zice.
De dimineata ma uitam pe calendar si ma gandeam ca mai e o gramada pana luna urmatoare;pe 5 februarie ar trebui sa vina uratii......sper sa nu mai vina la nici una dintre noi.
Ne ''auzim mai tarziu''
Jasmin012 spune:
Buna, multumesc Roxali si Teomaria pt raspunsuri, dar recunos ca sunt intr-o dilema: exista diferenta de opinii in ce priveste locul de unde trebuie sa-ti iei temperatura bazala, asa ca am sa-mi mai cumpar inca un termometru. Am sa fac ambele masuratori. Da, astazi sunt in ziua 8 dupa ciclu, am avut ca si ieri 36,7. Dar acum ca Teomaria spune ca ar trebui sa ma bucur incerc sa-mi dau seama ce inseamna asta, ca sigur inseamna ceva si nu stiu eu. Sa fie temperatura mai mare un semn de fertilitate? Pai daca la mine temperatura bazala normala e de 36,7 si 36,8 ma intreb cit o sa fie la ovulatie? Sper sa nu explodeze termometrul!La mine ultimul ciclu a fost de 30 zile, rareori imi vine la timp, as ca nu astept ovulatia pina pe 21, 22. Miine ma duc la ginecolog sa-mi fac controlul (primul dupa operatia de chist) si sa vorbesc cu doctorita sa-mi faca niste analize mai amanuntite. Recunosc, mi-e putina teama sa nu aflu cine stie ce, dar incerc sa ma calmez. Cu rabdarea sper sa trec marea. Va pup
bubuleana spune:
Jasmin, teomaria, cocolyso:
nu stiu cand am avut ovulatia pt ca am fost plecata in vacanta si n-am mai calaculat nimic, doar ne-am facut de cap
Azi dim, la 5.30 am facut un test barza-caseta si un test femina-caseta
In timpul normal de 10 min amandoua au fost negative
Insa barza a fost slab pozitiv dupa vreo 25 min adica a doua liniuta roz dar pala...
Iar femina s-a pozitivat dupa vreo ora jumate dar a doua liniuta e aproape la fel de intensa ca prima
Acum m-am intors de la testul de sange, rezultatul il primesc maine seara, dar nu-mi fac mari sperante...om vedea...
bubuleana
Happiness_4_us spune:
Bubule,
Iti tin pumnii.
Eu de cate ori am facut teste si au fost negative, apai negative au ramas mama. Nici peste o zi nu a aparut nimic pal si nimic roz. Asa ca be happy. Am eu asa o presimtire ca vii la noi la odisee.
Pupa mama fata.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bubuleana spune:
adela, nana, feli: dragutele mele, sunteti niste scumpe! multumesc mult! (nu-mi fac mari iluzii ...doar asa un pic )
bubuleana
Happiness_4_us spune:
Bubule, vrei bataitza?
Fii optimista ca asa trebuie si o sa vezi ca DD o sa aina grija sa fie in burtik.
Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Bubu fii mai optimista ca se poate sa fie pe drum.
Jasmin nu te speria daca esti mai calda... e normal...important e sa fii consecventa.
Ali