Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 26
Iyoana spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
Sa ne ajute Dumnezeu ca Sfanta Sarbatoare a Inaltarii Domnului sa ne ajute sa ne pastram optimismul si determinarea!
Pisix, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Spune-mi te rog, la dr. Hudita pentru ce te duci, el este dr tau ginecolog? Si dr. Dracea este tot ginecolog, nu? Iti tin pumnii sa fie bine!
Miki, tu ce mai faci?
Nusy, iti tinem pumnii sa iasa niste embrioni frumosi si divizati cun trebuie!
Fetelor, se pare ca am ramas destul de putine pe la subiectul asta, sa fie pentru ca celelalte au reusit sa ramana gravi? Ce bine ar fi...Poate le urmam si noi repejor, nu?
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
miki-miki spune:
Iyoana eu nu fac nimic. Somez . Vreau sa-mi fac concediul, sa ma recreez. Din august pana in prezent am avut apartam in renovare si mai tb sa-l si mobilez. Dupa ce imi fac concediul si mobilez o parte din el incep drumul FIV-lui. Eu va citesc in continuare pt ca am prins drag de voi si ma mai impulsionati si pe mine sa nu renunt definitiv la proiectul bb.
Nusy care mai sunt vestile?
Miki
nusy spune:
Iyoana, Miki,Pisix:
Iyoana, multumesc,sper sa fie in final niste embrioni frumosi,deocamdata stiu doar ca sunt 3 la numar.Maine este ziua decisiva,cand ii si transfer in burtica.
Mikishor: plimba-te cat mai poti,ca-ti vine si tie randul....
Pisix: mult succes la intalnirea de pe 22! Sa fie cu noroc!
Nusy
pisix spune:
Iyoana - nu, Hudita nu e dr meu ... Dar am auzit de el ca e foarte bun, am abonament la clinica la care e el, mi-am facut programare, am asteptat aproape o luna ...si m-am dus sa se uite pe toate analizele mele recente sa-mi spuna daca e totul ok.
Ideea e ca nu am stiut sa-mi interpretez rezultatele la testele de secretie, am avut ceva probleme in trecut, si ...voiam sa fiu sigura.
Ca ma gandeam ca poate mai am vreo ciuperca ceva, si la astea tratamentul dureaza o saptamana, asa ca ma gandeam ca daca mai e ceva de facut sa rezolv acuma repede.
Mi-a spus nusy ca ea cand s-a dus la Dracea i-a si propus sa inceapa inhibarea...Asa ca ma gandeam ca poate imi propune si mie :-)
Dar pt asta trebuie sa fie toate analizele ok.
De aceea m-am dus
Mi-a zis ca totul e perfect...
Da' e cam diliu doctorul, ca mi-a vazut tot dosarul si cand a auzit de azoo a zis ca <Vai, dar stiti ce inseamna asta, nu ?>
Ca cica i s-a parut ca sunt prea optimista
Si i-am spus ca nu-s cazuta din copac si ca stiu exact ce inseamna azoo si ca sunt optimista pt ca eu cred in sansa mea.
In realitate tocmai vorbisem cu nusy inainte sa intru la el si parca ...imi crescusera aripi
Nusy - noi iti tinem pumniiiiii !!!
Sper sa te urmez cat mai curand
PS : sincer ...eu mi-am calculat si data aproximativa la care, daca totul ar fi ok, ar trebui sa fac ET. Si bineinteles si zodia potentialului bb :-) Sunt nebuna,stiu ...
PisiX
Iyoana spune:
Buna fetele!
Nusy, sper ca ati ajuns cu bine la Bucuresti dupa drumul lung...ET cu bine si cu noroc, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la urma! De acum repaos si liniste, ca sa se prinda bebitii!
Miki, ai dreptate si te inteleg perfect! Si eu ma tin atarnata de forumul asta si vorbesc tot timpul cu o prietena despre bebe, tocmai pentru ca un sentiment tot mai acut de renuntare ma incearca...Si nu e vorba ca mi-am pierdut speranta, nu am dreptul sa spun asta, dar parca ma simt din ce in ce mai linistita cu gandul la adoptie...Si daca asta simt eu acum, eu care pana acum nici nu ma gandeam, sau o lasam chiar la urma de tot ca optiune, acum mi se pare cel mai frumos lucru si mai aproape de sufletul meu...Nu stiu, sa vedem!
Pisix, cam nasol sa dai peste astfel de doctori, care parca iti taie craca de sub picioare! Noroc ca erai tu documentata si aveai vestile bune de la Nusy! oricum ma bucur ca esti bine, cand te apuci de FIV si cand pica ziua ET-ului?
Va tin pumnii tuturor ca incercarile noastre sa fie cu folos!
O zi minunata si un week-end cu soare!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
miki-miki spune:
VESTI BUNEEEEE! Am vb cu Nusy si mi-a spus ca are in burtica 3 embrioni frumosi fara fragmentatii de 8 celule. Super! Acum sa ne rugam sa se prinda. E super incantata de toata echipa si optimista in sansa ei.
Acum urmam noi fetele azoo.
Miki
Iyoana spune:
SUPER VESTE!!!!!
Nusy, ne rugam pentru tine, sa se prinda puiutii cum trebuie!Doamne-ajuta!
si galeria de rigoare
iyoana
pisix spune:
Iyoana - eu am motoarele la maxim acum si nimic nu ma mai poate ....frana. Dar cred ca daca ma intalneam cu dr asta acum un an ...ma apuca disperarea
Pai uite cum mi-am facut eu calculele: daca ma apuc de inhibare din 23 (pe 22 ma duc la Dracea), ET ar fi cam pe 20 iunie si ...in fine peste 40 de saptamani ar pica undeva pe 25 martie
nusy - toate gandurile noastre bune se unesc pt tine acum ...si sper pe 29-30 mai sa avem motiv serios de sarbatorire aici pe forum
PisiX
andrabirni spune:
Fetelor, sa ne rugam pt Nusy...Ea a fost o azoogirl si ar fi super pentru moralul tuturor azoogirls sa reuseasca.Ea ne-a ajutat de fiecare data si ne-a furnizat informatii pretioase...Cum ar fi Dr Soare, tratamente naturiste, etc.
Nusy, mult , mult noroc!!!Te pup.
Va pup pe toate, drage prietene si colege de suferinta!