Azoospermie - cap 6 -
Raspunsuri - Pagina 12
pisix spune:
Da ...ce sa zic ...cred ca daca as putea sa-mi fac un job in sine de stat pe la usi la doctori
Mai fetelor voi mai stiti pe careva sa fi facut biopsie testiculara ?
PisiX
miki-miki spune:
Pisi , sotul lui Mickey D a facut biopsie chiar cu Damian. Nu mai stiu pe nimeni din pacate.
Miki
iazminn spune:
Pisix, sotul meu a facut biopsie testiculara in Pitesti. S-a refacut f repede . A urmat un tratament cu antibiotice si s-a refacut f bine.A fost cam dureros pt el dar a trecut. Acum am ajuns la concluzia ca a facut-o cam degeaba dar asta e. Dr a zis sa ne indreptam catre FIV ceea ce am si facut dar din pacate...
miki-miki spune:
Iazmin nu am inteles, ati facut bio testiculara investigatorie ca sa vedeti dc sunt gigei? S-au gasit? De ce spui ca ati facut-o degeaba?
Fetelor de 1 Martie va doresc sa primiti cate un cu shnuruletz rosu .
Miki
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Copilutz mama, dar tu ce crezi ca eu stiu chiar tot? Dupa valori se vede ca nu te incadrezi cum tb si asa cum spune si Aurelia stiam si eu ca VSH inseamna infectie. Lasa tigarile alea si treci pe o cura de antioxidanti, vitamina C naturala(de la Cali Vita),Omega 3 de la Doppel Herz sau Nature's Way si amestecul acela de care am tot vb de miere(400gr)+propolis(2sticlute)+ulei de catina(1 sticluta)se ia 3 lingurite pe zi inainte de masa.
Miki
Auuleeoooooo...nu ma dezamagii..tu esti MAMA... enciclopedia noastra!!!
Sar'na ptr. info si tie si Aureliei
Infectie, infectie da de unde stie ca la ficcat...???
Eeeee dar nu este ase de grav...nu mor io!!! Drac mort cu tzigarea-n gura ati vazut ????
Pisiiii Baiatul meu a facut biopsie testiculara... la Parhon...Nu iti dau detalii ca nu vreau sa te sperii.Dureroasa... "Noua " nu ne-au dat nici o sansa ..O ...O.....(zero) pe linie...totul atrofiat... Totusi daca ai ceva intrebari sunt PREZENTAAAA!!
Pup gashcaaaaaaa!!
si
Va doresc O SUPER PRIMAVARUTZA!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nusy spune:
Copilutz,dr. s-a legat de ficat pentru ca ti-au iesit transaminazele in afara intervalului normal(TGO si TGP).Asta indica faptul ca e ceva la ficat.Da'nu infectie! Infectia e in organism,pe undeva(de infectie la ficat n-am auzit..hihi)!
Nusy
vrembebe spune:
pe toate fetele si o primavara frumoasa.....
pisix sotul meu a facut o punctie.... dureroasa nu a fost, - 0, nu s-a gasit nici unul, macar asa, de samanta..... dr a reusit sa extraga niste tubi seminiferi care erauinsuficienti dezvoltati.... si noua ni s-a spus ca singura sansa e IAD, dar acum incercam la dr. Soare care a gasit cateva parti de in sperma sotului.....
concluzie: puctia nu a fost dureroasa.... cel putin asa a spus sotul meu....
iar pe toate fetele si la cati mai multi
nucutza spune:
Hello!
Am intrat sa va dau si eu cite un martisor virtual si sa va pup pe toate.
Copilutz, hop si eu cam tirziu: VSH-viteza de sedimentare a singelui indica intr-adevar o infectie in or. TGP-TGO, cum bine spune nusy, indica ceva in neregula la ficat, dar nu infectie. Tre sa mergi la un internist cu analizele, sa vada ce e.Pt.ficat poti sa iei complex B sau esentiale(niste vitamine), stiu doamnele de la farmacii. Dar mai intii e bine sa te vada un dr.
Si ca sa nu fiu off-topic, subscriu la ce a zis miki: martie sa va aduca un la momentul potrivit!
Marush spune:
Primavara frumoasa, fie ca cele mai frumoase ganduri sa vi se indeplineasca. Va doresc si voua tot ce imi doresc eu cel mai mult!
Dragele mele va citesc aproape in fiecare zi. Imi pare rau sa aud vesti asa proaste... nu vreau sa ma mai gandesc la ce poate fi mai rau.
Noi inca nu am terminat de luat rezultatele analizelor recomandate de Dr Soare, dar cand aflu ceva important o sa trec sa va mai spun si voua.
Miki...multumesc pentru raspuns m-am gandit la faptul ca ar putea fi prostata , dar nu sunt simptome si nici urologul nu a spus nimic...Oricum multumesc.
Pe curand.