De 10 ani de zile nu mi-am schimbat culoarea parului si modul in care e taiat. Vreau neaparat o schimbare, mereu imi propun sa o fac si nu mai ajung. Sambata am programare la coafor si nu stiu ce vreau. Am auzit ca exista site-uri unde iti introduci o poza de-a ta si poti sa incerci mai multe feluri de coafuri si mai multe culori, sa vezi care ti se potriveste.
Ma puteti ajuta va rog si pe mine cu astfel de site-uri. Ce am gasit eu sunt cu plata. Poate are cineva un program ceva free.
Va multumesc!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
Clairolul are un www.clairol.com/security/login.jsp?dest=/try-it-on-studio/process_tios.jsp®loc=tios" target="_blank">"try it on studio" ;nu e grozav,insa nu platesti.Trebuie doar sa te-nscrii.La fel si iVillage.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Eu vreau sa ma tund si nu stiu cum! Am sa incerc si eu unde spui tu Veve! Multumim!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Mersi mult Veve, o sa ma uit si eu pe acolo.
Chiar nimeni nu mai stie nici un site, programel ceva, please?
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!