doishpe praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Iar nimik, doar o liniutza si aia speriataAstia trei se lasa asteptati rau si nu pot sa il conving pe al meu sa mergem la doctor, asta e convins ca nu e nici o problema dupa un an si vro 9 luni de incercari...
Mikule, am vazut ca m-ai sunat, dormaeam am vazut prea tarziu, ti-am trimis un sms aseara. Ii fac poza Nelutzei ti-o trimit pe net!
Despe multzam de site!!!!!Super taaareeeee!
Ana, sanatate multa, hai ca nu mai e mult!
Pupici tuturor fetelor
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

oana, curaj, pana la urma il convingi si ajungeti la medic. cateodata e fix chestie numa de timing!

morgane, am ajuns la dreaq sa ma pieptene! am o profa la flamanda... e balet de prost gust pe langa fostii profi:( io inteleg ca nu-s nush ce de capul meu, ca-s pitik cu doua module, da da-o-ncolod e treaba, ma ia asta cu recapitulari de mis e acreste cuc eva ce eu cunosc deja si am dat si examene:( si apuc sa zic 5 fraze intr-o sesie:( mama ei de scoala. marti ma cer in vizita la fostul prof. daca nu e bucatsoiu prea mare, ma mut. o sa curga apele d epe mine si cu ocazia asta, ca merg si la sala printre altele, da macar nu ma plictisesc:( am facut toate exercitiile inclusiv tema de casa in 10 min, si aialalti faceau vals pe hartie:( e draguta ea, ce sa zic, da e prea mare discrepanta intre pretentiile profilor. pe mine daca ma iei cu... nu e obligatoriu sa-ti faci tema de fiecare data, ca nu fortam aici, e bine sa stapaniti baza si pe urma alte alea...si invat 4 cuvint ein 4 ore, si nu ma corecteaza la vorbit... pai atunci ma duc in piats, fac sondaj de opinie printre flamanzi si sigur ies mai castigata:((
gata, am zis oful, ma duc sa creez, bijuuri:d
muuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

a, am o rugaminte, fetele din antwerpen, o scoala buna de flamanda, ceva? sunt in stare sa merg in antwerpen ca s-o invat. astept sugestii. poate morgane ai o sugestie?

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, cursul care-l faci tu e intensiv? Eu iti recomand Talencentrum de pe langa univ. Antwerpen. Uite-aici:
http://www.ua.ac.be/main.aspx?c=.LINGUAPOLISNL&n=41398
Nederlands voor anderetalingen en uitwisselingsstudenten (d-aia care vin cu Erasmusbeurs la studii). Pe langa faptul ca dau cursuri foarte eficiente, elibereaza si diplome care atarna foarte greu pe piata locurilor de munca.
Oana, mergeti sa vedeti si un dr si el pe voi! ca prea te necajesti cu liniutele alea.
Fetele bucurestence, dati-mi si mie o referinta f.b. pt invatarea lb engleze spoedcursus. Niste belgieni cu idei marete au fondat o fabrica de ciocolata si martipan in Buc (din 2003) si printr-un proiect social foarte istetz au angajat fete de moravuri usoare (foste). Subsidiile curg duium, afacerea merge bine, dar fetele nu stie ceva limbi ... asa ca sefii vor sa aiba personal bilingv, ca ei au incercat sa invete romana (cu mine) si li se plimba limba-n gura.
Si tot motiveaza ca nu au timp si altele subtiri. Nu-i duce capu' si gata.
Va doresc un weekend placut si fara griji!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, invatarea lb engleze in Bucuresti, sa fie inteleasa treaba.

Mergi la inceput

Miri cea mai buna scoala de flamanada din Antwerpen este chiar Universitatea din Antwerpen, organizeaza si cursuri pt studenti cursuri super intensive de cate 6 ore pe zi 4 zile pe saptamana. Se pune accent mare pe gramatica deoarece cursul este vazut si ca un fel de an pregatitor pt cei care vor sa studieze olandeza sau altaspecialitate la universitate. Costa 400 euro pe modul (care inseamna 2 luni jumatate). Eu am facut scoala asta am fost fff multumita de profesori si de colegi, totul este f bine pus la punct si foarte modern . Daca te intereseaza iti dau adresa si nr de telefon (este in centru in antwerpen de fapt la 5 minute de Centraal station)
pupici

Mergi la inceput

P.S este chiar ceea ce spunea Morgane!acum am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, merci pt link, e cu adevarat foarte dragut. Curaj, vor aparea ele cele doua liniute.

Pt toate celelalte pralinute, pupici si un week-end odihnitor.

Pupici,
Daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: dar in bruxelles ce cursuri care "atarna greu" ca io fac harcea partea cu limbile.. tre sa ma hotarasc la ceva mai bun.. ca nu mai tine..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: daca-mi dai voie .. eu cred ca pentru inceput trebuie sa te duci tu la medic.. insa un medic ff bun... iti poate spune daca esti tu de vina si ceea ce trebuie sa faci... daca totul e-n regula la tine.. abia atunci ... vei stii ca tre sa-l iei pe piet de-o aripioara si sa-l duci la medic.. mai ales ca el nu vrea sa mearga.. da. barbatilor le e f greu la capitolu' asta...

si nu te supara... esti tanara.. ce sama izic eu ca fac anu asta 40..sicand zic..parca zic varsta altuia.. si tare -mi mai doresc un copilas! subliniez: o fetita!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput