cancer cu metastaze

cancer cu metastaze | Autor: miha79

Link direct la acest mesaj

Tatal meu a facut prima data tumora la cap,a fost operat,iar dupa 6 luni i-a aparut la rinichiul drept,deci metastaze.A facut toate tratamentele posibile,iclusiv tratamentul de la dr.Haimowich,iar acum ultima speranta care ne-a ramas este in Nicolit.Stie cineva daca are efect acest medicament?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

miha imi pare rau ca treci si tu prin aceste momente. Si eu sunt in situatia ta. Exista aici un subiect "Ajutor - remedii pt metastaze" unde vei gasi toate tratamentele posibile si pareri ale persoanelor care le-au incercat. Daca vrei sa intri si acolo vei gasi multe raspunsuri la intrebarile tale.

O sa iti raspund totusi si aici legat de nicolit. Mama ia de vreo 5 luni si combinat ia si isorel de 3 luni. S-a simtit f bine o vreme dar a reinceput sa aiba ceva dureri, sa fie balonata si nu stiu sa iti spun daca aceste tratamente au facut ceva pt ca nici nu am apucat sa facem o noua tomografie/ecografie dupa ce a inceput aceste tratam. Poate merita sa incerci, cert e ca nu pierzi nimik. Doar niste bani si nu cred ca a sta e important acum.

La subiectul de care iti spuneam ai sa gasesti pers care au facut cura cu nicolit si totusi nu au rezistat. Nu vreau sa te speri sau sa te descurajez, din pacate asta e adevarul. Nu se stie daca aceste tratamente fac cu adevarat ceva sau daca puterea si decizia lui Dzeu e mai presus de toate. Ne ramane doar speranta si nadejdea in Dzeu ca El va face o minune pt noi.
Te astept cu vesti, sanatate multa si curaj!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput