Raspunde oricine, ca e telefon pe hol, poate dai de o infirmiera care vrea sa se dea tare. Tragi o fuga pina acolo.
Complexul Social de Servicii "Jiului"
Sef Centru - Elena Constantin
Telefon: 021/6674585, e-mail: css_jiului@dgaspc-sectorul1.ro
Cere clar sa vorbesti cu d-na directoarea, si cand te hotarasti sa vii acolo asigura-te ca nu e la directie, ca eu am asteptat-o vre-o 2 ore.
Si eu eram gravida a II oara (4 luni ) cand l-am dat pe primul copil acolo ![]()
Multumesc fain! Sper sa reusesc si eu pana sa nasc!
Gandacel
25+ si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel, baietelul meu Andrei ( 2 ani) este la cresa Jiului de 2 luni si sunt foarte multumita. Inainte a mai fost o luna la alta cresa unde nu prea ii placea si il luam si lihnit de foame. Aici pe fiecare grupa ( modul cum ii zic ei) au cate doua infirmiere si o educatoare. Fiecare modul e ca o casa: au camera de joaca , de somn, de masa, baie si bucatarie. Andrei este foarte fericit acolo. In schimb de cand merge la cresa raceste foarte des: cam in fiecare saptamana. Nu ii trece bine o raceala ca face alta. Asa este in colectivitate la inceput.
Dar intr-adevar se intra foarte greu acolo. Eu am incercat sa vorbesc cu directoarea este foarte draguta m-a primit dar mi-a zis ca nu are locuri. Am reusit sa intru totusi acolo. Du-te si vorbeste ce este o lista de asteptare si daca se retrage cineva poate se face loc.
Iti urez succes !!!