cine are copil la cresa din Pajura?

cine are copil la cresa din Pajura? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza daca vreuna dintre voi are copilul la cresa de pe Jiului, din Pajura, ca as vrea sa-l dau si eu, cat se poate de repede. Insa cand am sunat, mi s-a spus ca nu sunt locuri, ca nu pot vizita cresa, ca daca vreau sa intru acolo o voi face cand copilul va fi inscris acolo. Sa mai revin cu un telefon prin iunie. Probabil atunci voi duce aceeasi discutie.
Aveti vreun sfat, ce ar trebui sa fac, cu cine as putea vorbi, daca aveti un nume, ceva, cineva care m-ar ajuta sa-l dau pe Bogdan la cresa, inainte sa nasc? Ca nu am nici un ajutor si nu ma voi putea descurca pe ultima parte a sarcinii cu el, e foarte solicitant la varsta asta. Nici la inceputuri, cand voi fi in spital, ori in primele saptamani dupa nastere.
Multumesc anticipat.

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Chiar nu are nimeni de pe DC copil la cresa din Pajura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Din pacate nu te pot ajuta, nu am copilul acolo. Eu iti pot povesti despre gradinita particulara a fetitei mele, dar... poate ca nu te intereseaza varianta asta.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

si pe mine m-ar interesa! poate ne ajuta cineva!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Aurelia, merci! Cea la care ai tu copilul e chiar la 2 minute de mers pe jos langa mine, m-am interesat deja, dar mi-ar placea ceva pareri din interior, nu de la directoare. Stiu ca ii accepta de la un an jumate, dar al meu nu va avea varsta asta cand nasc, plus ca imi trebuie ajutor si putin inainte. Sau oare ma descurc? Nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Aici poti afla pareri din interior, este topicul nostru, al mamicilor de copii LittleOne.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90285

Oricum, problema cea mai mare, de fapt, va fi ca oriunde l-ai da, la inceput va raci des si tot acasa pe capul tau va sta o mare parte din timp. De abia acum m-am gandit la asta.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Stiu de topic de cateva luni, insa credeam ca buggy e de la ei!
Al meu inca n-a racit decat o data, acum e a doua oara. Habar n-am cum va fi in colectiv, insa daca nu incerc, nu aflu, nu-i asa? Sunt copii mari la gradinita, de asta as incerca varianta cresa, unde sunt pana in trei ani, deci e altceva.

Mergi la inceput

Buggy nu e "de la ei". Este de la firma care organizeaza la gradinita lectiile cu "Profesorul Traznit", o data pe saptamana (chestia aia cu "Fun Science" la care se face reclama pe site-ul DC). Dar nici nu este o sursa buna de informatii despre gradinita, nu lucreaza in gradinita si nici nu are copil acolo. Eu nu am detectat nicio directoare de acolo pe forum aici, dar mai sti? Nu prea am talent de detectiv.
Oricum, problema cu varsta ramane. Si imi pare rau, dar nu reusesc sa calculez cat ar avea pustiul tau in preajma evenimentului. Batranetea bat-o vina. Daca ar fi pe aproape... poate l-ar primi.
Grupele sunt separate pe varsta, 1,5-2,5 ani, 2,5-3,5 ani si tot asa, pana la pregatitoare si after-school, deci nu se pune problema ca ar fi printre copii mari. Grupele de "pitici" sunt foarte mici (8-10 copii), fiecare are educatoarea ei si ingrijitoare care stau dupa poponetele lor , inclusiv la masa.

Mergi la inceput

Daca ajung la termenul de 23 aprilie (dar ma indoiesc) va avea un an si 5 luni, daca nu, bineinteles mai putin... Eu vreau sa-l dau in 15 martie, adica la 1 an si 4 luni. Macar incerc, vad daca merge bine (la sanatate ma refer, nu la adaptare), iar daca nu, il tin acasa alte cateva luni si incerc mai tarziu. Au crescut altele in conditii mai grele ca in zilele noastre mai multi copii ca mine, asa ca voi reusi si eu cumva.
Am sa intru si eu la topicul gradinitei, daca tot nu-mi raspunde nimeni referitor la cresa!
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Gandacel, noi am fost acolo acum 4-5 ani. Am fost in grupa d-ei Ica si Vali, eram foarte multumita, cand plangeau ii tineau in brate, aveau jucarii frumoase, mobilier nou din lemn, mancare buna si suficienta, curte mare, cu iarba. Era curat. Doamnele l-au dezvatat de pampersi, l-au invatat sa vorbeasca in romana (vorbea doar rusa).

Singurul aspect, ca aceasta cresa avea un asa numit centru de zi pentru copii nevoiasi, deci veneau multi copii cu probleme pentru care plateau primariile sau fundatiile (tineti minte era un clip antiabandon cu o mama care nu a avea bani pentru cei trei copii ai sai, si a gasit un centru care le ofera si masa calda etc - acolo s-a si filmat clipul) Pe mine nu ma deranjeza vecinatatea acestor copii, mai ales ei erau la saptaminal, noi la zi (erau si la zi cativa de la fundatii), dar erau unele mame cu pareri de genul "de unde atatia tigani la cresa asta". Dar tocmai pentru ca era centru de zi, a beneficiat de niste fonduri si investitii, dar si de cursuri de intsruire a personalului.

Era o directoare foarte tanara (23-25 ani pe atunci), care mia lasat o impresie foarte buna, dar din cate imi amintesc, parca m-a lasat sa ma uit la o clasa inainte de a inscrie copilul la cresa, fara sa-mi dea voie sa intru in clasa.

Mergi la inceput

Multam, silvvi!
Toate astea le stiam si eu, de asta voiam sa-l dau acolo. Problema e ca nu reusesc sa comunic cu nimeni, nu pot trece de cea care raspunde la telefon, nu stiu cine o fi! Si nu stiu cu cine sa cer sa vorbesc, ca as trece rapid si elegant de ea.

Mergi la inceput