Vine barza?(34)
Raspunsuri - Pagina 29
alealecs spune:
Multumesc, fetelor!! La fel!
Ramonella, noi suntem micutzi (doar 5 saptamani). Pana acum am mers la Nanu si a fost ok...o sa merg in continuare dar pt sarcina si nastere apelez la Stamatian. Mi-e teama sa nasc in spitalul ala privat.
Pupilici
baby_r7 spune:
ALEALECS, FELICITARI OFICIALE ATUNCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FIE UN BEBE VOINIC SI SANATOS SI MULTI PUPICI PT. VIITOAREA MAMICA!!!!!!
ASTEPTAM ASADAR PRIMA CU !!!!!!!!
FELICITARI INCA O DATA!!!!!!!!
IRLANDEZA, bebic ta ce mai face?
sper ca e bine si tu la fel.
eu ma in continuare pt. voi.
pe toate.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
alealecs spune:
Baby r7, esti o scumpa! mersi frumos!
Cred ca ti-e greu totusi sa feliciti pe altele...stiu cum era cand ma disperam eu sa raman gravida (ca doar 1 luna a trecut de atunci).
dar daca mie mi-a iesit (eu am fost si sunt o stresata)..sunt sigura ca si tu vei reusi. iti tin pumnii...luna urmatoare mai cu spor!!!
Roxali spune:
Alealecs felicitari!!
Eu Z33( 3 zile intarziere) si parca nici n-am curaj sa-mi fac testul...trebuie sa-mi fac timp si sa dau o fuga la farmacie...fie ce-o fii...numa dereglare sa nu fie
Ali
ADA72 spune:
Alealecs, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si trage piciorul poate, poate ingrosam randurile.
alealecs spune:
Ali, Fugutza dupa un test!!!! Iti tin pumnii sa fie doua liniutze...cele mai asteptate liniutze din viatza noastra! daca nu...nu dispera, luna viitoare sigur!!!!
Pupici
underqueen spune:
bafta, Roxali! tinem pumnii!
eu in Z19 e cam devreme sa aflu, nu? am si racit si ma dor ovarele, asa ca mai bine mi-as lua grija luna asta...desi speranta moare ultima, nu?
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
irlandeza spune:
Baby, sunt bine, am reinceput serviciul. Astept ziua de joi sa merg la eco.
Ali, fuga la farmacie si cumpara un test. Sigur e pozitiv.
Noi 2 singurei
Roxali spune:
Am TEST POZITIV...deci speranta moare ultima se poate si cu astenospermie.Luna asta nici tb nu mi-am luat si basca m-am imbolnavit si inainte de ovulatie am luat vreo 2 aspirine...or fii influentat....revin pe seara cu amanunte ca nu m-am am timp sa intr-u pe net.
toate fetele si sant sigura ca barzicile au inceput sa bantuie...ca de vine primavara.
Ali