uaaaaaaaaaaaa i'm gettin old!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mazzel spune:
quote:
Originally posted by papadie
Romana eu pun la oki asa: 2 lingurite de cafea, una de zahar si ulei cat sa fie un maglavais care sa nu curga- max. o lingurita.
Si felicitari pt cei trei muschetari:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie io zic sa pui si un strop de esentza de rom sau vanilie
haha
BillyBilly spune:
Kara, ca si fetele de mai sus, consider ca iei lucrurile prea in tragic si nici nu te ocupi cum trebuie de problema. Eu spre exemplu, in afara de curatarea tenului pe care mi-o fac singura (baie de abur cu musetel, pt. deschiderea porilor) si apoi fac un amestec de tarate cu albus de ou cu care ma frec usor pe fata si il las sa se intareasca pana strange pielea. Ma spal pe fata si asta este curatarea, dupa care imi aplic o crema antirid foarte usoara de la Yves Rocher, se numeste Inositol (este pt. primele riduri, indicata pt. persoanele in jur de 30 de ani). Curatarea o fac 1 data la doua saptamani sau chiar o luna, depinde de chef. Nu ca m-ar fi omorat ridurile, dar cand ai pitici pe creier trebuie sa-i combati
. Crema asta mi-a dat un foarte frumos efect de lifting, suficient deocamdata. Si nu uita zona ochilor, trateaz-o cu o crema potrivita.Te asteptam sa ne spui ca te-ai ocupat! 
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
joxy spune:
dup`aia se spala intr-un ibric si se da la foc moale si asa se face o kaffea buna.
:P, sorry, nu m-am putut abtzine.
Gio.
Sabina spune:
Jox, cafea cu ulei? tztztztz 
voi mai spuneti, si eu tot 27 si tot cu frici din astea existentiale :)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
papadie spune:
ache e doua in unul :-)))
iar pt. voi astia doi factori perturbatori
-ca sa raman on topik- a naibii pielea pe voi
papadie spune:
Sabule- Jox confunda faptul ca a bea cafea, nu e acelasi lukru cu fapta a o lua pe ulei...sau s-a occidentalizat de tot si bea si el doua in una: cafea cu rom
(cu rom ca sa-l includem si pe iepurashul sasaila in ecuatie)
corinadana spune:
Kara de pe la 20 trebuia sa incepi cu masti, creme, cosmetica etc etc .Nici acum nu i prea tarziu!
Eu am 39 si abia acum se formeaza un piiiiiic ridulete la ochi. La 27 wow!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mazzel spune:
si ne mai miram "de ce prefera barbatii femeile tinere" haha, pai cand aparem noi cu nesssu pe fatza si cu 2 castraveti in loc de ochi se sperie saracii cred si eu ca o iau la sanatoasa.