uaaaaaaaaaaaa i'm gettin old!!!
help. mi se lasa fatza.. pica obrajii!!! erau pufosi, rotunzi.. acu s lesinati.. slabiti, moi si fac riduri de fapt cute de expresie in jurul gurii..
am si pori deschisi pe pometi.. s urata de tot.. nu st de ce ca m-am avut cosuri pe acolo
cu ce creme sa ma dau. am ten mixt spre gras
daca imi iau anti-imbatranire s grase si nu corespund varstei mele..27
anti ce trebuie?
ca m-as duce la cosmetica da o amica mi-a zis sa nu fac prostia asta ca da dependenta..
Raspunsuri
ina78 spune:
As spune dupa parerea mea ca ai o mare problema, dar de ordin psihic (nu sari, nu vreau sa te jignesc, ma refer la o depresie, suparare).
La 27 ani nu poti sa te simti urata, sa vezi in oglinda doar riduri si sa vb asa despre tine.
Eu nu stiu ca un tratament de curatare la cosmetica sa creeze dependenta, deci poti incerca. Eu personal am mers la cosmetica neregulat, functie de chef, nevoie sau timp.
Uite o
pentru tine.
Incearca sa-ti ridici moralul, la 40 - 50 ani o sa reluam discutia.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
danavasile spune:
kara avem aceeasi varsta, nu poti sa te consideri batrana
de la varsta asta !!!
poate ai tu o pasa mai rea si totul capata alt sens , totul ti se pare mult mai greu si mai urat
hai capu sus , esti frumoasa 

Gabi_K spune:
26-kara, faptul ca observi asa ceva inseamna ca esti o persoana cu mult timp liber, fiindca ai atat timp liber nu numai sa arunci fugitiv o privire in oglinda, ci si sa stai in fata ei sa numeri ridurile.
Du-te la cosmetica, poate-ti face bine la suflet si te vei simti din nou intinerita. Eu cred ca nu in exterior e problema ta, ca nici mama mea de 66 de ani nu e asa disperata ca tine!!!!
Lasa deoparte semnele, da-le "ignore" si incearca sa te bucuri de viata!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
26-kara spune:
maaaaaaaaaaaaa
nu o luati mot a mot
insist si eu pe schimbarile vizibile suferite de tenul meu. asta o fi semnul ca ma indrept spre 30..
atunci se formeaza riduri..
aia cu obrajii e reala. asa s ei. ma gandeam eu ca daca in adoilescenta eram o fata cu obrajii plini, sanatosi, cu gropite, spre 30 vor fi lesinati si gropitele se transforma in riduri.
e fara viata tenul meu. asa il simt. masti? creme? aburi? recomandari, gimnastica faciala?
26-kara spune:
aaaaaaaaa. si timp liber n-am. prestez full-time la munci. apoi alerg la bebe-ul meu zvapaiat (ca orice copil de 2 ani)
.
abia gasesc la o doua-trei sapt timp pt masca si aburi. altfel dau cu crema rpd pe fatza.. demachere super rapida..totul contra-timp
Victoria spune:
eu am 38 si nu am riduri, nu te speria ca nu apar asa repede.Nu merg la cosmetica, insa bag creme la greu...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
papadie spune:
quote:
Originally posted by 26-kara
asta o fi semnul ca ma indrept spre 30..
stii cum fac aia pe stadioane? Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Deoarece taman ce sarii si eu parleazul de 30 si am trecut prin aceleasi "skimbari"

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
romana spune:
Papadie: Da-ne reteta exacta pentru masca de fata cu cafea. Cite lingurite de cafea, cite de zahar, ulei?
? Dar pentru oboseala cronica ce soutii aveti, ca eu de vreo 4 ani de cind am nascut primul copil nu m-am mai odihnit ca lumea . Intre timp au venit si bebe 2 si bebe3.
Romana si cei trei pitici.
Elle_seb spune:
Romana, nu pot decat sa spun ca esti o mare curajoasa... 3 copii... sincer, eu nu as reusi, cred ca m-as agatza de lustra
. Eu nu imi mai revin cu somnul cu 1, tu cu 3 te inteleg perfect! 
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
papadie spune:
Romana eu pun la oki asa: 2 lingurite de cafea, una de zahar si ulei cat sa fie un maglavais care sa nu curga- max. o lingurita.
Si felicitari pt cei trei muschetari:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush