casnicutze sexy (93)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Gata m-am intors.
Acum bag mare ( mesaje) Se pare ca mai sunt 2 nemoderate. M-am uitat si eu la zapada. Ce dor mi-e de zapada ca noi nu prea avem zapada in zona asta, dar avem ploaie destula. Hai sa va povestesc ceva interesant. Stand aproape zi de zi cu ochii pe ``sexoase`` ma intreaba colegu`(vorba voastra), ce fac eu tot timpul pe forumul asta. ii explic ce forum e bla bla bla. La care el: dar tu nu inca nu ai nevoie sa intri pe forum, deoarece n-ai bebe.etc. In fine i-am spus ca inainte sa am un bebe mai invat si eu de la voi, cele cu experienta, sa pot cere sfaturi cand va fi momentul. Aseara i-am spus ca v-am scris ( in sfarsit !) si s-a bucurat.Necazul meu a fost ca a trebuit sa-i traduc tot sa priceapa si el ce se discuta aici( mentionez ca e neamt , si in afara de cateva cuvinte in romaneste nu stie nimic)
offff...mai e mult?
Nu-i bai ca io va citesc si va scriu

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly

sunt in pauza, asa ca va citesc...

Mihaela lasa ca vine el si bb, nu disperati.Bafta si scrie-ne mai des sa scapi de moderare.

Stiu c-o sa vina, nu-mi fac probleme, numai ca era frumos sa-l primesc de Sarbatori
yupiii am scapat de moderare, acum tin pasul cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama ce logoree aveti!
miha, m-ai distrat cu "dulcegariile" tale. io n-am avut parte de ele :(
bun venit noilor venite!

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama ce mi-au placut ideile tale, bia asa ma apuca si pe mine citeodata niste ginduri...
de liana mai stie cineva, ceva?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

alinutza , albinele-s in cutie pe balcon.asteapta sa fie trimise.

miki, cu pusa mai pastrez legatura doar telefonic.baga PM ca mor pana aflu surpriza?da-ne si adresa de mess ca se te putem aduga in lista noastra.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
careia i-am spus "dulceata de cirese amare presarata cu nuci" ....

mey, daca era magiun de prune cu nuci, eram eu, ca am preparat asta vara

Emilly ii dau tzitzica, nu ma indur, inca
Mai mult o sa tinjesc eu dupa... decit Isabella

Aaa, uitam, bun venit noilor fete... nu spun nume, ca in ultimul timp cam botez lumea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ma apuc de Pilates.
tineti-mi pumnii!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

BIANCA eu nu mai pastrez nici o legatura cu ea...nu stiu de ce, s-a risipit.
Adresa mea de mess e mihaela.pawlak yahoo.de si hotmail.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mmiha ce tinara esti!!!!25 de ani....mama, pai cind aveam eu douascinci de ani...offf, viata mea!
la multi ani cu sanatate si belsug in toate!!

bebitzu spor la gasit job! Experienta canadiana e cu dus si intors, uneori o cer alteori nu, depinde mult de domeniu si impresia facuta la interviu.E o adevarata arta sa dai interviuri in Canada
Si eu sper ca examenul ala la OLF sa nu fie un capat de tara, uffff....oi trece si de asta...

Bi trebuie sa ai cistigati minim 2000$ in ultimul an dar ajutorul saptaminal e mic in cazul asta.Asa ca vreau 35h/sapt ca sa cistig mai repede mai multi bani sa beneficiez de mai multi bani apoi.Inainte trebuia sa lucrezi minim 600ore.

Ange duci tot de acasa la muzeul ala daca e vorba de party.Platesti doar inchirierea salii si intrarea copiilor.E cool tare si copii au fost in cap.
Despre job nu am inca nici un raspuns si ma enerveaza.Drept e ca nici sefa mea nu e de gasit sa le dea referinte...mereu e pe teren sau in vreo reuniune asa ca ccc cum sa-si ia oamenii referinte sa ma angajeze sau nu?offf....

Mirela intru imediat pe messenger si dau ok.Nu prea stau e pe acolo...am bagat de dimineata la exercitii la franceza....nu ma intreba nimic, bine ca m-am apucat de pe acum sa am timp sa trec prin toate.Am luat-o de la articole hotarite, nedotarite s.a.m.d.

Ange ma termini cu tv-ul tau! si chiar te uiti la telenovele romanesti??

Danelutza e super ca inca mai papa tzitzi.A mea gaza a fost o mofturoasa...De la trei luni i-a fost lene sa mai suga si a prestat ma-sa la pompa inca 6 muni la fiecare 3 ore ca sa manince donsoara lapte de tzitzi pina la 9 luni.
II dai ceva pe gingiute pentru dintisori?

Danabanana succes la Pilates!baga mareee!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

ma apuc de Pilates.
tineti-mi pumnii!

hai banana

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput