Transportul costa?

Transportul costa? | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

Pina la urma transportul costa ?
Nu prea am reusit sa citesc nicaieri despre cheltuieli legate de transport.
Merci.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Exact la asta lucram acum. Pana cand toate informatiile despre modalitatile de livrare si plata vor fi publicate in versiunea finala pe site-ul www.buburuza.com vi le "povestesc" aici, pe scurt:

1. In Bucuresti:

• livrarea o face reprezentantul Buburuza, direct la adresa precizata in comanda

• plata in numerar (cash) la livrarea comenzii

• transportul in Bucuresti este GRATUIT

• in anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 RON) Buburuza SRL poate solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar sau mandat postal

• timpul de livrare: minim 6 ore - maxim 48 de ore din momentul valdarii comenzii (validarea se face de catre operatorii Buburuza, telefonic si/sau prin e-mail)

• 2. Livrarea prin Posta Romana (numai in afara Bucurestiului)

Varianta 2A. Livrarea prin POSTA / plata RAMBURS:

• livrarea se face prin serviciul de Coletarie al Postei Romane

• coletul va fi ridicat de catre beneficiar de la oficiul postal de care apartine

• plata comenzii + taxa de transport + taxa de ramburs se achita in numerar la Posta, in momentul ridicarii coletului

• valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului si de distanta, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului. Taxa minima este de 10 RON (100.000 lei vechi)

• in caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, Posta Romana isi asuma raspunderea numai LIMITAT, iar despagubirea se face strict la valoare declarata a coletului.

• in anumite situatii (de exemplu, pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 RON) Buburuza SRL poate solicita plata unui avans de minim 25%, prin transfer bancar sau mandat postal

• timpul de livrare: intre 4 si 7 zile lucratoare din momentul valdarii comenzii (validarea se face de catre operatorii Buburuza, telefonic si/sau prin e-mail)

• Varianta 2B. Livrarea prin POSTA / plata IN AVANS:

• livrarea se face prin serviciul de Coletarie al Postei Romane

• coletul va fi ridicat de catre beneficiar de la oficiul postal de care apartine

• plata comenzii + taxa de transport se achita in avans, prin transfer bancar sau mandat postal. Fireste, nu se mai percepe taxa de ramburs

• valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului si de distanta. Taxa minima este de 6 RON (60.000 lei vechi)

• in caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, Posta Romana isi asuma raspunderea numai LIMITAT, iar despagubirea se face strict la valoarea declarata a coletului.

• timpul de livrare: intre 4 si 7 zile lucratoare din momentul confirmarii platii (confirmarea se face de catre client, trimitand o copie a devezii de plata prin e-mail sau pe FAX - toate aceste informatii va vor fi detaliate de catre operator.)

• IMPORTANT: Numai pentru membrii activi ai comunitatii virtuale desprecopii.com
    - Pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 RON (4.000.000 lei vechi) si a caror plata se efectueaza in avans, livrarea prin Posta este GRATUITA in toata tara (taxele vor fi suportate de catre Buburuza) - pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa-mi trimiteti prin PM numarul comenzii dvs.

• 3. Livrarea prin curierat rapid - FAN CURIER (numai in afara Bucurestiului)

Varianta 3A. Livrarea prin CURIER / plata RAMBURS:

• livrarea o face curierul, direct la adresa precizata in comanda

• plata comenzii + taxa de transport + taxa de ramburs se achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului

• valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului. Taxa minima este de 45 RON (450.000 lei vechi)

• in caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN CURIER isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului.

• timpul de livrare: intre 48 si 72 de ore din momentul valdarii comenzii (validarea se face de catre operatorii Buburuza, telefonic si/sau prin e-mail)

• Varianta 3B. Livrarea prin CURIER / plata IN AVANS:

• livrarea o face curierul, direct la adresa precizata in comanda

• plata comenzii + taxa de transport se achita in avans, prin transfer bancar sau mandat postal. Fireste, nu se mai percepe taxa de ramburs

• valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului. Taxa minima este de 20 RON (200.000 lei vechi)

• in caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN CURIER isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului.

• timpul de livrare: intre 24 si 48 de ore din momentul confirmarii platii (confirmarea se face de catre client, trimitand o copie a devezii de plata prin e-mail sau pe FAX - toate aceste informatii va vor fi detaliate de catre operator.)

• IMPORTANT: Numai pentru membrii activi ai comunitatii virtuale desprecopii.com
    - Pentru comenzile a caror valoare depaseste 600 RON (6.000.000 lei vechi) si a caror plata se efectueaza in avans, livrarea prin Curier este GRATUITA in toata tara (taxele vor fi suportate de catre Buburuza) - pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa-mi trimiteti prin PM numarul comenzii dvs.

• Mergi la inceput

TOT IMPORTANT: Chiar in aceste momente (pe bune!) se lucreaza la site pentru a corecta unele erori legate de alegerea modalitatilor de plata si de transport.
    Imi cer iertare daca pe comanda, apar bazaconii in legatura cu taxele... ele sunt exact asa cum v-am explicat mai sus.
    Pana la eliminarea erorilor (si/sau schingiuirea IT-ului), precizati telefonic operatorului Buburuza care va va suna pentru validarea comenzilor, ce procedura de livrare/transport alegeti si vi se vor da toate informatiile necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Ei... tocmai din cauza acestor erori tin sa va spun ca am anulat azi o comanda, pt ca apareau in plus vreo 200.000 lei....

Mergi la inceput

Uuuuf! Imi pare tare-tare rau ca nu am avut timp sa postez mai repede aceste informatii. Si-mi pare rau ca (de data asta) ati decis sa anulati comanda - va asteptam cu drag data viitoare :).

Mergi la inceput

Pai da.. si eu ma ofitc de mor.. ca a tb sa cumpar din alta parte unde e mai scump.

Mergi la inceput

quote:
    Originally posted by Georgeasca

Pai da.. si eu ma ofitc de mor.. ca a tb sa cumpar din alta parte unde e mai scump.

Of-of, si iar of!
    Voi pastra in baza de date comenzile dvs. 1586/1588 si, diferenta de pret o vom scadea din prima comanda pe care (speram) ca o veti face in urmatoarele 3 luni la Buburuza. Trebuie doar sa pastrati factura "din alta parte unde e mai scump"

Mergi la inceput

Hai ca pina la urma am reusit sa anulez comanda de pe alt site si am facut-o la voi...

Mergi la inceput

Va multumim frumos si speram ca veti fi multumita ca ati ales pana la urma Buburuza. Si va mai asteptam, cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Din cate am citit la acest subiect nu exista taxe postale pt Bucuresti, chiar daca atunci cand plasez comanda imi arata 10 ron in plus. In baza acestui lucru plasez comanda sperand ca transportul este totusi, gratuit. Poate remediati problema pentru ca nu este prea placut si si eu as fi renuntat dar nu gasesc produsul in alta parte.
    Aaa, si poate se pot scrie gramajele si mililitri la produsele cosmetice.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Ooooof!!! ma ucide tehnica asta! Reparam intr-o parte, da erori in alta parte. Tocmai e aceea ne-am hotarat sa simplificam procedura de comanda. Se lucreaza la ea.

Mergi la inceput