Nu prea am vazut pe aici multe alte subiecte juridice care sa excepteze CIC si indemnizatii, dar am o intrebare la care poate veti sti voi sa ma lamuriti.
Pe scurt: in septembrie am facut mostenirea pentru un apartament in Bucuresti. Pana in acest moment nu am fost la Administratia Financiara pentru a declara pe numele meu si al fratelui acest apartament.
Vreau sa ma duc sa platesc impozitul si am aflat ca acel apartament trebuia trecut in 30 de zile de la mostenire pe numele nostru si la Admnistratia Financiara.
Intrebarea este: aveti idee care pot fi penalizarile in astfel de cazuri?Am citit pe siteul impozite si taxe de la sectorul respectiv ca suma intre 60 si 110 RON pentru intarzierea depunerii de impunere pe cladiri (cazul in care intru)....dar aceasta suma se poate mari procentual pe luna?Pe an?
Ati trecut prin asa ceva. O sa ma duc cat de curand sa rezolv situatia asta, sa platesc penalizarile si impozitul, dar vroiam sa stiu daca aveti idee la cat se pot ridica penalitatile.
Multumesc!
Am patit ceva asemanator cand ne-am cumparat apartamentul, acum 5 ani! Nu l-am declarat vreo 4 luni . Din fericire, desi atunci era legea la fel nu mi-au luat nici o amenda!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Si eu am patit acelasi lucru am uitat sa-l trec si la primarie l-am inscris pe numele meu dupa 5luni si nu mi-au dat amenda!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!