Vi s-a intamplat asa ceva?daca da, in ce conditii, cum si cat timp,vi-a venit peste?Cand ati aflat ca sunteti insarcinate desi nu se putea teoretic.(Prezenta menstrei n-ar fi normala in sarcina).Astept marturiile voastre....daca e cazul, si eventual poze ale acestor bebei.Va pup.
Menstra in timpul sarcinii nu este o catastrofa, se intampla, in general pana la 3 luni, dar au fost si cazuri pana la 6 luni; nu trebuie sa fie abundenta si trebuie sa dureze putin. Citeste cartile din colectia Dr. Spok
Ba se prea poate! Cunosc atatea cazuri in care fetele habar n-aveau ca in burtica lor crestea un bebe, pt ca timp de cateva luni le venea ciclul normal! Daca vrei sa fii sigura, poti face un test de sarcina acasa sau poti merge la medicul ginecolog sa-ti confirme.Dupa cateva saptamani, la echograf iti poate spune sigur daca e sau nu sarcina.
mariavlad
sigur ca se poate! Nu e cazul meu, e cazul vecinei, careia i-a venit ciclul peste sarcina vreo 3 luni..nu stia ca e insarcinata..si cum are o mandrete de fetita de 3 ani jumate, sanatoasa foc.
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
Da, se poate, mama mea a patit asa cu sora mea, nu a stiut pana in luna a patra ca este insarcinata.
Si sora mea este bine mersi...
Nicoleta