Aspirante optimiste>20 ani (30)
Raspunsuri - Pagina 5
printesa_roz spune:
Vrmoana, pai am patit-o si eu. Azi ziua 1. Mi-am luat temperatura la 8 dimineata si era 37,1, iar la 10 mi-au venit uritii. Nu mai cred niciodat in temperatura bazala. offfffffffff...Nu ar fi trebuit sa scada temperatura???????????? Si ma mai si doare burta de imi vine sa bat pe cineva...
printesa_roz spune:
Sint tare suparata Nu cred ca ma mai gindesc ca vreau bebe, am sa ma apuc de sport sa ma fac frumoasa. Uite asa.....daca bebe nu vrea sa vina, nu-l vrem nici noi pe el...M-a apucat depresia
olim spune:
da ce aveti azi mai fetelor.Cum adica daca el nu vrea, nici voi nu vretiNu se poate, capul sus si lasa ca DD decide cand vine, nu calculele noastre.Deci, capul sus si o sa fie bine, cum sa vina cand voi tot stresate, nervoase, impaciente.De aia nu il lasa barza la voi.Hai sa ne calmam un pic si totul va fii bine.
olim spune:
mai fetelor, eu vroiam acel site unde iti spunea si cand nasti, mai stiti despre ce vorbesc?Era o pagina roz, daca imi aduc bine aminte.
multumesc
vrmoana spune:
Printesa si pe mine m-a durut burta de-mi venea sa-i bat pe toti. Si a mai inceput si scoala. Eram asa plouata azi, de toata lumea ma intreba ce mi s-a intamplat.Pe 15 mi-am facut programare la doctor.
z
Happiness_4_us spune:
Dar ce aveti mai fetelor?
Tineti-va strans de mine ca va duc eu la odisee. Doar am promis. Asa ca, capul sus, nu va lasati! Pai se poate?
Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by olim
mai fetelor, eu vroiam acel site unde iti spunea si cand nasti, mai stiti despre ce vorbesc?
www.fertilityfriend.com
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
bubuleana spune:
oanabb: nu-i problema ca ai rh negativ, stai linistita, trebuie sa-ti dozezi niste anticorpi, stie dr mai bine, atata tot.
bubuleana
Olivia26 spune:
Heei, fetele, va reamintesc ca suntem aspirante optimiste. Ce-i cu voi? Ia iesiti repejor din butoi. Daca va uitati la "Vine barza", Marunzika a ramas dupa 3,5 ani de asteptare asa ca nu va pierdeti speranta, cand o sa vrea DD o sa vina bb.
Sa nu uitam ca stresul dauneaza fertilitatii.
Ziua1 e cea mai grea dar trec uratii si se intrezareste iar luminitza.
Va sa treaca supararea fetelor dragutze si optimiste(!!!).
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
printesa_roz spune:
Fetelor, va rog sa ma scuzati. Eu am sa ma retrag o perioada si am sa revin cind voi redeveni o aspiranta OPTIMISTA. Pina atunci nu vreau sa va mai intristez cu supararea mea. Am sa va citesc insa in fiecare zi
Sa aveti grija de voi