Aspirante optimiste>20 ani (30)
Raspunsuri - Pagina 30
Laura Ioana spune:
Mey, Bibyloasa-burticoasa
am citit din urma mesajele in care te plangeai ca e ceva in neregula si tot ce simteai (mai putin sangerarea) erau simptome de sarcina
asa ca nu te mai ingrijora. Ti-am mai scris si la capitolul trecut al "durerea unei pierderi de sarcina" ca-ti recomand repaos la pat si utrogestanul pe cale orala, pt a nu fi eliminat de scurgerea ta
Si eu stiu ca excesul de acid folic (asta e vit B9) este eliminat de organism
Fetelor mai anunta cineva, ceva?

Poze Laura
kory spune:
Servus fetelor, nu v-am mai scris de ceva vreme, am vrut sa ma detasez un pic de forum , dar sincer nu am putut, v-am citit mereu, si acum cand am vazut atatea vesti bune nu m-am putut abtine sa intru sa va urez FELICITARI noilor gravidute!!!!!!!!!!!!!
toma lly, bibyrox - va doresc sa aveti sarcina usoara!!!!!!!
Despre mine nu am noutati, am facut hidrotubatii dar nu am reusit inca , mai am o serie, poate luna asta, in fiecare luna exista un "poate".
Va pupic!
Mary
didi-anda spune:
BIBY 

. MA FACI SA PLANG
, NU STIU DE CE...SUNT MAI EMOTIVA.
SI DACA NU MA IEI CU TINE, EU TOT MA ROG PT TINE SA FIE TOTUL BINE ![]()
SA STII CA SEARA, MA ROG CA TOATE FEMEILE CE-SI DORESC SA FIE GRAVIDUTE, SA-SI VADA VISUL IMPLINIT.
TOATE FETELE
bibyrox spune:
Laurici 

pe bune daca mi-am dat seama!!! Nici prin cap nu-mi trecea!!! Esti o super fata!!! de-aia te iubesceu muuult!!!
Utrogestan l-am luat deja pe gura. Mersi muuult!
Kriss 

tin pumnii iubita pentru maine!!!!!!! FA TESTUL!!! N-AI NIMIC DE PIERDUT!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

numeioana spune:
Fetelor, m-as incumeta sa deschid un capitol nou, poate duc si eu pe cineva la gravidute, ca ma consider o persoana norocoasa....Ce ziceti??
Ioana
bubuleana spune:
kory: bine ai revenit printre noi!! uite multi 

sa-ti redea optimismul
kriss: ne luam amandoua de manuta si facem maine dim un test? eu m-am obisnuit sa vad o singura liniuta si nu ma mai afecteaza deloc
Dar nu pot sa stau fara sa fac test 
hai facem amandoua maine dim? eu mi-am luat femina caseta desi stiu ca asta da rezultate fals pozitive dar altceva nu am gasit
cred ca proaspetele noastre gravidute au golit farmaciile de teste bune de sarcina 

biby: unde esti? nu ne deschizi tu capitol nou sa ne poarte noroc? 

bubuleana
kriss79 spune:
Multumesc Biby! sotu` zice ca n-am ce face..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
bibyrox spune:
Kory
multumesc din suflet! iti tin pumnii sa ti se implineasca visul cat mai repede!
Didi pup fata frumoasa si sufletista!!! tare mi-e ca esti
!

Doamne ajuta!
Fetelor ma bag la somn! Ne auzim maine dimineata!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

kriss79 spune:
Bubuleana, s-a facut..numai sa nu uit dim cand ma scol..:)
of, barza asta nu are nici recipient..tre` sa caut unu prin casa:)
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina