Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Poftiti la capitolul urmator.

Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by lory32

sa va mai intreb ceva: fetele care nu le-ati facut gauri la bebeline din spital cum ati procedat?unde le-ati facut? ca se apropie si la noi botezul si vrem si noi sa fim frumoasa cu cercelusi...

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
poze Deliuta

Noi vom mai astepta cercelusii,pentru ca asa am fost sfatuita,sa i se formeze lobul urechiusei.Am sa-i fac in jurul virstei de 5 luni si ii vom face ori la pediatra in cabiet,ca are aparat...,ori la Doraly tot cu aparat.Pooopici

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Fatima, mi-am gasit si eu timp sa ma uit la poze.. tare dulcica este fetitza ta.. si tu... si imi place cum sta la discutii cu tata...
Eu astazi, clar, am avut depresie post-natala.. dar a trecut... am plans, am cedat nervos.. dar la ora 16.00 mi-a venit o prietena si m-a scos cu Luca cu tot afara din casa.
E clar, statul in casa de peste 3 sapt, plus colicii.. mi-au venit de hac. Maine trebuie sa ajung la un notar...deci va trebui sa scot copilul afara. Eu cred ca ma voi descurca la urcat si coborat 5 etaje... TREBUIE!!!! Nu mai pot astepta inca o luna sa fac efort...
Astept sa se trezeasca Luca, dam de papa, masaj, baitza..Sab Simplex si poate dorm la noapte. Sint nedormita si nemancata de 2 zile... dar tot nu pot baga nimica in gura...
S-a trezit..am fugit...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Tie chiar iti place sa fii batuta..,sau nu m-ai crezut...si ai vrut sa ma verifici!!!Sa nu mai plingi...,ca nu este bine...,tu esti o puternica si vei putea sa cobori singura si sa urci 5 etaje...,doar sa faci pauzele de rigoare,daca simti nevoia,sa nu te fortezi...Aaaa...,de bataita ,nu ai scapat...,uite pentru ieriSi-ti dau si pooopici ,ca sa-ti treaca

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput