Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
dandusa spune:
FLORENTINA,CARLA,
felicitari pentru noptile linistite fara colici
Si noi raportam a 4-a zi fara colici
Aseara bubulina mea a dormit NOUA ORE,fara 10 min in care a mincat,a rigiit si a adormit...,sper sa ne tina...
ANATEO,
saru' mina,multumesc de informatii,am inteles...si am sa o intreb si pe a mea pediatra,sper sa ma inteleaga,poate ne face si noua acel bac impotriva meningitei...Pooopici
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bulisor
Buna fetelor, am si eu o problema oarecum, saptamana trecuta cand a fost pediatra la noi ne-a pus sa-i dam pustoaicei calciu natural si vitamina c natural, eu nu le-am cumparat pt ca nu prea am incredere in ce spune ea, iar azi cand a venit din nou m-a intrebat dc am inceput sa-i dau calciu si vit c, i-am spus ca de maine, dupa care ne-a dat si fenobarbital pt icter, am vazut ca cineva spunea ceva despre efecte secundare.
Intrebarea mea este ce sa fac, sa-i dau copilului toate astea, ce ma sfatuiti sa fac, a mai incercat cineva sa dea copilului supliment de vitamine?
In weekend vom consulta si alt medic dar pana atunci chiar nu stiu ce sa fac, va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.
Bulisor de Mara (28.12.2006)
Mara
Eu i-am dat 20 zile cite jumatate de fiola de Gluconat de Calciu ei si jumatate luam eu...,i le-am dat in doua serii,zece si zece.Vit C ,nu i-am dat ,dar am auzit multe mamici care le-au dat bb-eilor
Poze Dandusa
luly spune:
Dandusa draga chiar va admiram in poze si mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi. Din pacate insa, deocamdata programul nostru este destul de imprevizibil. Tati are un program destul de incarcat, iar Di este (iar ) putin racita. Oricum noi doar prin week-end putem ajunge pe la "pitici". Dc e sa ajungem iti dau eu de veste. Aaaaa nu ma pot abtine sa nu te felicit pt cum arati (in blugi), nici nu zici ca ai nascut asa de curand. Te invidiez!!!!!
Multi pupici de la 3 grasune pt 2 fete frumoase
Luly de Isabela (03.12.2006) si Diana (04.12.2003)
dandusa spune:
A_DEJU,
imi pare tare rau ca esti suparata...,eu ma gindesc ca nu prea ii merge cintarul doctoritei,sincer!!!
Este putin cam aiurea sa nu ia decit 200 grame in tot acest timp,in conditiile in care Eric maninca foarte bine si doarme foarte bine...,cum arde el toate aceste calorii?,ca doar nu face sport...Poate reusesti sa il cintaresti in alta parte ,sa vezi cit are bb,ca nu mi se pare normal sa nu plinga de foame...Daca nu ii placea laptele de sin,nu sugea...dar el ...de satul ce este nu mai vrea completare...,deci il satura
Serios...,cintarul doctorei nu merge!!!
Eu zic sa nu te alarmezi pina cind nu il mai cintersti inca o data.Iar cu otita , sa-l stergi bine in urechiuse cu fasa sterila dupa baita,de fiecare data.Ai sa vezi ca te-ai suparat degeaba cu greutatea,baiatelul tau este un grasunel si ii prieste lapticul lu' mami,cu siguranta.
Dar,doctora ce ti-a zis ?
Poze Dandusa
luly spune:
Dandusa am si eu o rugaminte la tine. Dc poti da-mi un PM sa-mi spui si mie cum ai procedat cu alocatia de nastere (cei ~200 RON) - unde ai depus cererea, dc te-ai dus personal si ce acte sunt necesare, pt ca eu nu am apucat s-o iau inca.
Multumiri anticipate .
desiree spune:
a_deju, baiatul meu s-a nascut cu 4,500 kg si l-am scos din spital cu 4,160 kg
la vizita, pediatra ne-a zis ca vom fi norocosi daca bebe va lua in prima luna macar atat cat a avut la nastere, PENTR FAPTUL CA ESTE UN COPIL MARE, e normal sa ia mai putin ! si al tau este UN COPIL MARE ! eu zic asa si o spun din experienta mea: daca are kaki la fiecare alaptare sau schimbat de pampers, daca doarme bine dupa supt, NU E CAZUL SA ITI FACI PROBLEME DELOC !A FACUT PANA ACUM PROBA LAPTELUI SA VEZI CAT SUGE SI CAT LAPTIC SCOTI TU? Ia incearca ! SI eu am trecut prin disperarea asta ca nu ajunge laptele si uite ce gras e acuma ! dar de supt suge bine doar de 2 saptamani, de cand am lapte suficcient !
si eu am renuntat la fier, si la bebele meu ieseau cam verzulii si mi-a zis si doctora ca ei au rezerve, sa nu mai iau fier, asa ca acum iau doar elevit si calciu+magneziu+zinc de la doctorul ginecolog citire !
te rog sa nu mai fi deprimata, nu ii faci bine lui bb !
desiree si bebe Octavian
pozici
a_deju spune:
saru-mana de sfaturi si toate cele! intr-adevar, am vb si cu mama acum, si mi-a zis ca cel mai posibil sa fie kaki verzui de la fierul pe care il iau eu intr-o veselie, si sa-l opresc, sa vedem daca mai arata asa si peste 3-4 zile. cat despre proba suptului, cred ca ar functiona excelent daca am avea si un cantar in casa, nu? :) rezolvam noi si problema asta :)
multumesc inca o data, sunteti niste dragute, si va pupam, eu si copilul meu, care e asa infometat ca doarme cu spume la gura de vreo patru ore... :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
aelita spune:
bambo,de cateva zile e cuminte,doar doarme si mananca.
cu sanii avem ceva probleme ,pe cale de rezolvare,am scos cu pompa si i-am dat din biberon,si o mai pun la san din cand in cand sa nu uite.mi-a facut rani si a trebuit sa iau pompa.
lory32 nu stau chiar bine pe scaun,dar incep sa imi revin :)
chris "a fost cineva dintre voi ieri in cismigiu? era o mamica cu carucior care prea se uita la mine...m-am uitat si eu la ea, nu am recunoscut-o, si parca nu pot sa intreb chiar pe toata lumea daca e forumista de-a mea.
" ce ar fi sa le intrebi asa pe toate
kokorina,am sters ceva mesaje din tel si m-am trezit cu mesajul de la tine.
poate vin si celelalte.
o luasi pe aratura dupa vaca beata ca ai copii mici??pai ce ar conta dimensinunea,nu vor fi la fel ca ceilalti?? ia nu te mai gandi tu la tot ce iti zic toate proastele.
dolores mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii despre David ! va doresc multa sanatate .
stiu cum e sa te uiti la copil cu neputinta.am avut si noi un episod in spital..
te imbratisez si iti doresc numai bine pt David !
pun poze la vechiul cont, mami_nov_dec_06 . trebuie sa va logati ca sa se vada.
1s
dandusa spune:
quote:
Originally posted by luly
Dandusa am si eu o rugaminte la tine. Dc poti da-mi un PM sa-mi spui si mie cum ai procedat cu alocatia de nastere (cei ~200 RON) - unde ai depus cererea, dc te-ai dus personal si ce acte sunt necesare, pt ca eu nu am apucat s-o iau inca.
Multumiri anticipate .
Pentru alocatie si prima de nastere,Claudiu a depus actele...,nu stiu exact unde si ce acte...,am sa vorbesc cu el miine(acum este la servici) si am sa-i trimit PM.
Trei grasunele...[rid tare][rid tare],trei grasunele frumusele!!!
Nu uita ca tu ai doua printese...,eu am una...si deaia m-au incaput blugii...,probabil ca la a doua printesa nici pe mine nu o-r sa ma incapa asa repede,,unde mai pui ca eu mai vreau doi bebeii...dar nu-ti face griji...,o sa-ti revii cu siguranta.
Poze Dandusa
Somleac spune:
A deju linisteste-te sigur cantarul doctoritei e de vina. A mai spus si Donia ca eeste diferenta intre cantare si asa este. Mie mi l-au cantarit pe Matia in matern chiar in ziua cand am plecat si avea 3540 g, acasa l-am cantarit si avea doar 3400g. Si sigur nu a venit copilu pe jos sa slabeasca 140 g. Deci gandeste-te daca e diferenta de cantar numai de 100g (ceea ce nu e mult, dar la noi conteaza), mai tine cont ca in prima saptamana acasa ei nu prea pun. Asa cum il prezinti tu pe bebicu tau nu este un copil flamand.
Ia-ti un cantar de adulti electronic. Te cantaresti cu bebe in brate si apoi fara bebe. Poti sa-l folosesti si pe urma.
Kokorina eu cred ca asa a lasat DD ca gemenii sa fie mai micuti, ca ajutor pentru mama lor. Pai ce te faceai daca aveai 2X 7 kg ca al meu? Las ca recupereaza ei mai incolo cand or fi pe picioarele lor.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE