Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

DOLORES MA BUCUR CA AI VENIT ACASA SI TOTUL E OK NU MERITA NIMENI ASTFEL DE EXPERIENTE FII CALMA SI MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU CA TOTUL A FOST BINE NU MAI FI TRISTA FII TARE

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by miki04

Roxanica2006 merci de raspuns, prob este ca noi pana acum am mancat Nan fara lactoza, pe urma Nan 1 in zeama de orez si de cand mancam Nan 1 simplu ainceput sa vomite la fiecare masa cate putin pana a ajuns sa vomite tot ce manca. De ex ieri la ora 18 a vomitat nu tot, dar a vomitat , la 22.00 a mancat doar 20 de ml dupa care a dormit pana la 7 dimineata cand s-a trezit pt ca am tras eu de el si a mancat 135 de ml dupa care a vomat tot si la 10 a mancat 50 ml si doarme si acum(14.10) ceea ce mie sincera sa fiu nu mi se pare normal deloc.
Cam asa stau lucrurile si nu stiu ce sa mai fac cu el, as vrea sa-i schimb laptele sa vad cum reactioneaza.

Dar de luat in greutate a luat?

2 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Dandusa, multumim mult de vestea cea buna!

Bine ati venit acasa Dolores & David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores, ...ce ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine!!!! ...Hai, ca ai un bb foarte puternic si luptator, la fel ca si mamica lui!!!! Capul sus si mai multa incredere, voie buna si bucurie in mesajele tale si sigur va fi totul bine!...Astept sa intri sa ne povestesti ce s-a intamplat!

Yagmur, ma bucur sa aud ca esti plina de optimism...si eu am crezut ca tu ai plans cand am vazut postarea ta, apoi m-am lamurit...ii dai ceva lui Luchita pentru colici?Aveti grija de voi si, lasa, ca nu-i graba mare cu iesitul afara...nici eu nu l-am scos pe Denis afara inca...stam doar 10/15 min la geam...o luam usurel, ca avem timp sa colindam pe coclauri...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609
diagnosticul e acelasi: dermatita de contact de la pampers sau servetele umede.... de azi folosesc huggies si sper sa fie bune... si nu mai folosesc servetele umede, o spal dupa fiecare pisulica (de vreo 15 ori pe zi)...si in viitor voi lua servetele umede de la Mustela, oricat ar costa, ca io prin asa ceva nu mai vreau sa trec cu copilu..

Dia, mai bie renunti cvasi de tot la servetele umede, ca la scutece nu poti.
Apa+sapunul sunt sfinte.. basca mult mai ieftine.

... zise o mama care din comoditate si lene tot amana trecerea exclusiv la apa+sapun... ce sa fac daca am primit atatea servetele..

2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ingeras26a nu e prea concentrat ceaiul asa? Incerc si eu. tnx.

quote:
Originally posted by Catalina
Iau magneziu si calciu si materna, seara beau ceaiuri din astea linistitoare dar imi e tare frica sa nu ii faca rau la micut starea mea.

Catalina vezi ca magneziu il agita pe bebe. Incerca sa te linistesti - nu ai ce face - or sa treaca si starile astea. Noi iti suntem alaturi - hai si plange pe umerii nostri.
quote:
Originally posted by miki04
A si mai am o intrebare cele care ati schimbat laptele ati facut treptat sau l-ati schimbat brusc?

CLARO se face treptat - de ex. vrei sa-i 30 ml. Faci 10 din laptele nou si 20 din laptele vechi si i-l dai - la masa urmatoare faci 20 nou si 10 vechi - si abia la urmatoarea este 30 din cel nou. Idem pentru cantitati mai mari - ca procentaj ma refer.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.....ma bucur ca s-a terminat cu bine totul si ca Dolores e acasa cu puiul ei.....
Fetelor si eu sunt innebunita cu bubitele....acum pe fata a facut ca si o crusta...si parca e ars de vant....apoi si pe la fundulet are bubite....si asa cum spunea si Dia...au aparut dupa ce am trecut la Pampers nr.3....apoi azi dimineata am vazut ca in Kk...are asa ceva mai lipicios...oare ce e?>...ca niste muci....
PLssssssss lamuriti-ma

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce ma bucur ca bb David e bine!
Ce dr. inconstient!!

Si noua ne-au dat de la o fermacie niste picaturi pt nasuct interzise copiilor sub 12 ani.
Plina lumea de nebuni.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

1. Eu stau cu bblina afara cate doua ore chiar si 2ore jumatate pe vremea asta in ciuda virusurilor de tot felul..ins aeu stau intr-o zona foarte aerisita e padurea aproape si nu sunt multi oameni pe afara,
2. II dau bblinei lapte praf completare milumil1 mi-a luat 2kg jumate in aproape 2luni...ideea e ca a mea mai suge si la san deci mai mult de 60-70ml de lapte praf nu bea la o masa...a avut perioada cand si a mea voma insa am observat ca doar atunci cand eram eu agitata ,
3.Dolores bine ai venit acasa.

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dolores bine ai revenit acasa - te asteptam cand poti tu si ai putere sa vorbesti cu noi. Iti suntem alaturi - si tu stii asta. si multa multa sanatate micutzului tau.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput