"ZA" dieta care slabeste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Un fel de a spune "nu ti-e foame". Mai bine va faceti vegetarieni si gata, nici nu va mai ingrasati tot timpul vietii. Dar carentele.....

Eu oricum nu pot bea lapte, ca imi vine sa vomit de la gustul lui (sechele din copilarie, cind mama ni-l dadea fortat), fructe pe stomacul gol inseamna ca in citeva zile dau in ulcer sigur, etc. Deci pas. Din pacate.

Credeam ca e ceva pe care as putea si eu tine, de asta am intrat aici. Cu parere de rau, nu pot. Si tare as vrea o dieta, ceva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LunaNoua intru eu la dieta, ieri am mancat legume, azi o dau pe fructe.Mie una nu mi se pare asa de grea si chiar vreau sa o incerc.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silvi Bravo, ce bine imi pare ca nu vorbesc singura, ca altfel transformam subiectul asta in dezbateri aprinse pro si contra, adica, mai mult, eu pro si restul contra

Sa ne ajute Dumnezeu sa slabim cat mai frumos, sa ajungem siluete.

Si eu sunt tot la fructe azi. Trebuie sa ne straduim sa mancam cat mai multe, ca altfel nu ajungem la 1000-1200 de cal, si apare reactia de protectie a organismului. Eu am mandarine, mere si kivi. Ah... stii ce am gasit la Carrefour? Chipsuri de mere Numai bune pentru calul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am si eu o intrebare.In loc de lapte gras se poate consuma alt produs lacta, branza sau iaurt, ca eu nu beau lapte deloc, ca parca m-as incumeta si eu sa il tin, macar 6 zile
multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Olim, scumpa, dieta e cu lapte...dar eu cred ca se poate inlocui si cu lapte batut. Dar tot lichid sa fie, si neaparat gras, ca sa nu cumva sa mananci prea putine calorii, caci organismul trebuie totusi hranit. Acum, daca stau sa ma gandesc, e mai sanatos laptele batut, s-ar putea sa fie chiar mai bine. Cred ca poti incerca.

Si mai e ceva, ca eu nu cred ca e bine sa tii doar 6 zile si atat. Adica, dupa acele 6 zile, trebuie sa mananci ce am descris ca se mananca in perioada de pauza. Adica, mananci aceleasi meniuri dietetice, imbogatite cu peste sau carne slaba, si ceva carbohidrati sanatosi, cum ar fi orezul, dar nu mai e necesara disocierea pe zile. Zic asta pentru ca am vazut la mine ca am slabit si in perioada de pauza, cand dieta nu mai e asa stricta (practic, doar nu se mananca zahar, alcool, prajeli, etc). Deci perioada de 10 zile de cura este un fel de antrenament pentru a rezista tentatiei de a manca prostioare, pentru ca o sa vezi ca senzatia de foame dispare. Daca dupa 6 zile de cura stricta intrii din nou in papa care se depune, ma gandesc ca o sa pui burtica la loc...

Numai bine iti doresc, si mult succes la siluet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luna noua, multumesc pentru informatii.La noi e mai greu ca nu este lapte batut, am sa incerc cu iaurturi,ca alta sansa nu am
o zi buna tuturor si cat mai multe kile jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

LunaNoua, de ce nu ai spus de la inceput ca vrei sa scrie la acest subiect doar cele care sint de acord cu tine?

Eu sint de acord cu Rory76, pentru ca si eu maninc sanatos si fac sport regulat de 3 ani. Asa am slabit 12 kg. E adevarat ca am pus la loc 2 acum in perioada sarbatorilor insa am revenit la obiceiurile alimentare de dinainte si cu ajutorul sportului sper sa le dau jos.

Regimul pe care il propui tu mi se pare bun de tinut in caz de urgenta sub supravegherea unui doctor insa eu nu l-as tine din motive de sanatate; 4 zile cu fructe, vegetale si lapte nu mi se pare ca fac parte dintr-un stil de viata sanatos.
Am incercat si eu sa maninc numai fructe/sucuri de fructe facute in casa, pina la ora 12, iar in restul zilei mincat normal, fara dulciuri si grasimi. Mi-a fost o foame alea 2 zile de m-a apucat tremuriciul si m-am ales si cu o durere de stomac. Un coleg de-al meu asa maninca zilnic si n-are probleme insa eu n-am rezistat.
Ceea ce vreau sa zic, frumos si fara sa ma cert, este ca tu ai descoperit un regim care a dat rezultate frumoase la tine (desi 4 kg in 5 zile de cura suna mai degraba a dehidratare) insa nu inseamna ca este un regim bun de urmat ci mai degraba suna "hai sa-l tin pe asta acuma ca tot am mincat cit 12 de sarbatori".
Iar daca mai merg si la servici unde n-am de facut doar munca de stat la birou, e clar ca nu mai rezist. Nici nu mai zic de mers la sala.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu zic sa va lasati de diete d'astea aberante pentru ca nu au efect pe termen lung. Am o prietena care tine dieta asta minune de cite ori trebuie sa-i vina iubitul din tari straine si slabeste dupa care pune dublu la loc (si niciodata nu face abuz de mincare!!!). Da, daca aveti nevoie sa intrati in rochia de nunta sau mai stiu eu ce eveniment minune, atunci e ok, dar sa nu va faceti iluzii ca ar fi ceva sanatos si de durata. Poate sint un pic dura, dar dieta minune nu s-a inventat. O viata echilibrata, cu mult sport, putine dulciuri, putina piine si in rest mincare cu masura (din toate cite un pic) e singura solutie.

Mergi la inceput

Dragile mele anti-dieta, va inteleg perfect punctul de vedere. Intr-adevar aceasta dieta merge perfect la mine. Eu nu am sperat decat ca mai sunt si altele ca mine, carora le-ar merge la fel de bine. Eu nu mi-am propus sa conving pe nimeni, fiecare crede ce vrea si ce poate.

Teorii cu alimentatia sanatoasa am citit pe foarte multe subiecte, pe multe forumuri. Stiti ce au acestea in comun? Faptul ca sunt preponderent mai mult postari cu incalcari ale acestei "alimentatii sanatoase". Si pana la urma, ce este alimentatia sanatoasa? Pentru mine este acea alimentatie care te tine sanatos. Eu daca as manca atata carne cata este trecuta in normele "alimentatiei sanatoase" m-as imbolnavii in 2 zile.

Am postat aceasta dieta nu pentru a va convinge de ceva, ci pentru a ajuta pe cine are urechi sa auda. Chiar nu inteleg persoanele care posteaza sa isi exprime parerea anti. Sincer. Am scris la inceput ca as dori sa ne impartasim experientele personale, legate de aceasta dieta, nu sa vorbim despre esecuri ale altor persoane, fara a cunoaste exact cum au tinut ele dieta. Stiu si eu asemenea persoane care nu mancau decat 2 grefe pe zi, si apoi normal ca puneau la loc dublu. Daca as privii la suprafata, as zice ca asa e si aceasta dieta si ca nu-i buna.

Aceasta dieta NU este un stil de viata. Alimentatia echilibrata este recomandata. Nu neg acest fapt. Abia astept sa ajung si eu la silueta dorita, pentru manca si eu echilibrat si normal. Pana atunci trebuie sa tin diete pentru a slabi. Aceasta este un regim care urmareste SLABIREA, nu alimentatia unui corp cu o greutate ideala.

As mai avea multe lucruri de zis, dar as vrea sa ma limitez aici. Nu vreau sa trasform acest subiect intr-o polemica pro si contra, si prin urmare, o sa ignor de acum orice postari de acest fel. Daca pot sa ajut pe cineva cu idei de meniuri, sfaturi din ce mai stiu si eu, o fac cu cea mai mare placere. Restul, este pierdere de vreme...

Numai bine va doresc, si siluete perfecte , sa vedem pe strada numai frumuseti, numai una si una, si noi sa fim printr ele

Mergi la inceput