Salutare. Cum sa procedez ca sa pun la " profil personal" o poza , in locul unde scrie ' POZA MEA".
Multumesc
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Din meniul din stanga paginii te duci la profil personal si pui un link catre poza acolo unde scrie "picture url".
Trebuie intai sa pui poza pe un site care accepta hotlinking, gen webshots, photobucket, imageshack. Yahoo nu accepta hotlinking, daca ai poze acolo nu o sa fie vizualizate in profil. Eu am facut pe photobucket:
-creezi un cont pe photobucket.com
-incarci poza acolo
*Inainte sa o incarci trebuie sa o modifici putin ca in profil o sa iasa stramba: nu stiu care sunt exact dimensiunile acceptate dar oricum laturile pozei trebuie sa egale, in general toate pozele sunt dreptunghiulare, ca sa fie patrata cand ii dai resize alege din softul tau selectorul ala punctat sa fie patrat.
-dupa ce ai modificat-o si ai incarcat-o pe site, alegi din cele trei link-uri care sunt in dreptul pozei cel pe care scrie IMG code si dai copy/paste la acel link acolo unde scrie "picture url".
Sper ca am reusit sa explic inteligibil, daca ai nevoie de ajutor sa zici.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
multumesc mult Oana. o sa incerc. Numai bine , pa pa.
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]