pediatru in karlsruhe

pediatru in karlsruhe | Autor: oanabre

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
incerc a nu stiu cata oara sa devin membru activ al forumului, dar calculatoarele de pana acum nu mi-au permis...an nou, nou inceput, sper ca de acum sa va fiu alaturi asa cum as dori:-)
numele meu e oana, am o fetita de 2 ani proaspeti(3ian). la sfarsitul lunii ianuarie ma voi restabili in germania dupa o perioada de 3 ani in romania si caut un PEDIATRU BUN in zona Karlsruhe. Cine ma poate ajuta??In ro am avut un medic de familie foarte bun, pe dr. ivascu, si o supervizare din partea dr. culcer la 3 luni(ambele in bucuresti). Din fericire nu am avut nevoie decat de vaccinari pana acum, dar...cine stie.
M-as bucura enorm de orice veste de la mamici din germania.
multe salutari si la multi ani,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

www.karlsruhe.de
in stanga ai o rubrica de unde alegi: Gesundheit und Soziales, apoi Gesundheit, apoi Aertze und Heilberufe, apoi la Fachrichtung Kinderheilkunde si la Stadtteil alegi regiunea in care te intereseaza.

Succes si bine ai venit!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabre spune:

mersi!!asta am facut si eu si gasit medici, dar ma gandeam ca imi poate recomanda cineva un anume medic!multam fain oricum

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aici se recomanda ca medicul de familie sau pediatrul sa fie cat mai aproape de casa.
In ce zona stai?

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput