** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)
Raspunsuri - Pagina 29
andradap spune:
quote:
Originally posted by Arthurana
DianaLaura, ce frumos, citesti povesti? El te aude, se pare, de la 20 de sapt..si probabil ca se bucura sa-ti auda vocea.
Al meu este mai activ cand aude vocea lui tati seara cand vine acasa.
Pai asta se intampla probabil din cauza propriului sau program... Pur si simplu atunci are chef sa dea din picioruse. Oricum vocea ta o aude cel mai bine... si asta pentru ca nu trebuie sa treaca de pereetele abdominal, uter, etc... Se transmite prin vibratii direct prin interior. Si poate cand ii vorbesti tu, nu te "loveste" pentru ca-i place mult vocea ta (ca TU esti MAMA!
) si nu vrea sa te opresti! Eu sunt convinsa ca de vocea mamei este cel mai mult atasat un copil (cel putin atata timp cat este in burtik ei!) 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16Asta e Burtik mea de 23 sapt.
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre
chiquitita spune:
eimotto mersi! M-ai mai linistit!
Vascand mai citesti, iti mai aduc aminte o data varsta mea si a sotului la conceptie: 26.
18+ 
petit_ange spune:
Seara buna!
am tot citit din urma si vad ca eu sunt printre cele mai "micutze" burtici de pe aici!!! vad ca voi vorbiti deja de analize de semetru 2, de semestru 3 si eu inca ma stresez cu triplu test.
Am facut ieri alfa fetoproteina (cea mai importanta analiza din cele trei de triplu test) si din pacate mi-a iesit o valoare mai scazuta decat normal, ceea ce inseamna ca exista riscuri. Dr a zis asa: Luni o sa merg la eco, iar marti o sa repet analiza, adica o sa fac triplu test.... Sunt destul de speriata sa nu ajung la amniocenteza!!! Deocamdata nu-mi ramane decat sa sper sa iasa bine saptamana viitoare, oricum pana miercuri cand aflu si rezultatul e cale lunga...Dar sa fim optimisti! Sa-i tineti pumnii la bebelusul meu sa fie bine!
Pupici.
16+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
andradap spune:
petit_ange, fii optimista!!! Crede-ma, ca optimismul mamei si rugaciunile sunt nepretuite!!! Sunt convinsa ca NU are nimik copilasul tau, dar asteptam si noi cu sufletul la gura sa ne dai vestile cele bune, ca sa stim si noi ca te-ai mai linistit!!! Va
pe amandoi (tu si copil)!!!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!![]()
Asta e Burtik mea de 23 sapt.
Motannel spune:
Mi-am calculat din nou si mi-a iesit varsta sarcinii 21 sapt si 2 zile! M-am mai linistit si multumesc pentru raspunsuri! Ca sa nu treaca prea mult de la 22 sapt mi-am mai facut o programare la eco aici in oras pe data de 20 dar e un eco 2D, iar pe 27 merg la Iasi la 3D. Sper sa fie bine pentru fetita mea si sa nu se supere ca merg la eco la o sapt.
dianalaura, mi se pare foarte dragut ca avem burticile de acceasi varsta!!!! Oare vom naste in acelasi timp? Daca as fi avut baiat tot Stefan ar fi fost numele lui! Asa dorea sotul meu! El inca spera ca la urmatorul eco sa-i fi crescut putzulica! Acum , ca e fetita (eu sper sa ramana asa) e cam greu cu numele caci nici unul nu mi se pare potrivit petru printesa mea! Sunt cateva optiuni pe care inca le negociez cu sotul meu!
Motannel
dianalaura spune:
Da, am inceput sa citesc povesti...citeam undeva ca daca incepi sa ii citesti dintr-o carticica pt copii, si pe parcursul sarcinii mai citesti din ea din cand in cand, cu voce tare, se prea poate ca acea poveste (carticica) sa fie cartea lui preferata cand va fi bebe.
Vreau sa cumpar, poate chiar maine ma duc sa caut, ceva poveste cu ilustratii, ceva frumos, ceva in genul cartii cu aventurile lui BoBo, sau cum era in comedia aia...
Deocamdata am gasit in biblioteca o carte de povesti de cand eram eu mai mica, si am inceput sa ii citesc de acolo.
Acum ma retrag..noapte buna tuturor!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
irinuca_usa spune:
buna burtici. n-am mai dat de mult pe la voi desi va citesc zilnic.
insa azi a trebuit sa scriu
. andradap ti-am vazut videoclipul de la nunta. foarte frumos. sunteti frumosi amandoi si se vede ca sunteti foarte indragostiti. eu n-am avut parte de nunta si poate de asta m-a si impresionat asa de mult videoclipul vostru.
motannel si eu sunt din suceava. eh, am fost, pana am plecat la facultate. ai mei s-au mutat apoi la tara. cati ani ai? poate ne cunoastem ![]()
la noi toate sunt in sfarsit bine. nu am mai avut nici un fel de probleme si doamne`ajuta sa nici nu mai am. erika se misca in fiecare zi si tare ma bucur s-o simt. tin minte ce frustrata eram ca voi vorbeati toate ca-l simteati pe bebe si eu nika. de-abia aproape de 20 de saptamani am simtit-o si eu ca lumea.
Irina
23+ cu
Erika
andradap spune:
quote:
Originally posted by irinuca_usa
andradap ti-am vazut videoclipul de la nunta. foarte frumos. sunteti frumosi amandoi si se vede ca sunteti foarte indragostiti. eu n-am avut parte de nunta si poate de asta m-a si impresionat asa de mult videoclipul vostru.
Irina23+ cu
Erika
Multumim din suflet!!!
Si... ma bucur ca sunteti bine (tu si fetita!!!). Tineti-o tot asa si sa ai o nastere cat mai usoara!!! Da'... mai vorbim noi pe-aici pana atunci! Inca o data va
pe amandoua!!!POZA Bebe
Antonio din Sapt.16Asta e Burtik mea de 23 sapt.
Motannel spune:
Irina, am implinit anul acesta 30 de ani! Si eu tot in sapt 20 am simtit-o pe fetita mea sau poate ca o simteam, dar nu o recunosteam.
Sanatate multa!
Motannel