** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mary_lou, activeaza-ti PM ca te ajut eu cu pozele.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, Poohy sper sa aveti dreptate... Si sa ma vad si eu cu burta mare !!! Ca de-abia astept sa vada toata lumea "cat" de insarcinata sunt!

ralucami, pot spune ca ma cam bucur ca nu sunt singura cu burticuTZA , dar eu deja ma apropii vertiginos de sfarsitul trimestrului 2 (mai e o luna si trec in 3). Nu mai sunt la 1/2 sarcinii... Dar poate intr-o luna deja se va putea spune si depsre mine ca am BURTA!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!

Asta e Burtik mea de 23 sapt.

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Dianalaura,multumesc dar nu stiu cum se activeaza PM-ul

mary

Mergi la inceput

Mary_lou, in partea din stanga a ecranului, la meniu, intra pe mesaje private. Dupa ce intri, vei vedea ca exista un icon cu optiuni. Intra acolo si vei avea posibilitatea sa iti activezi PM. Dupa ce le-ai activat, poti sa trimiti de acolo mesaje.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Dianalaura,l-am activat dar vreau si eu sa-mi pun poze asa cum au si celelalte fete.Multumesc

mary

Mergi la inceput

mary_lou, hai sa vb prin PM..si sa iti spun cum sa pui pozele

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Neata,

Sunt si eu libera si mi-am propus sa ma odihnesc cat pot pentru ca urmeaza 2 zile f. agitate la job. De la 4 jumate dimineata si sambata si duminica, facem inventar...scanam toate produsele din magazin..mii si mii...dar nu trebuie sa ridic nimic.
Bebele meu este tare cuminte, daca intr-o zi il simt mai activ urmatoarele 2 zile il simt f putin. Mereu intreb doctorii si primesc acelasi raspuns.Fiecare bebe este diferit, unii f. activi , unii mai linistiti, si au zile lor, mai jucausi sau mai somnorosi. Important este sa-l simt in fiecare zi.Ieri de exemplu nu l-am simtit pana pe la 3...si am baut suc natural de portocale ca sa-l trezesc si apoi s-a miscat putin..si am rasuflat usurata.

Mergi la inceput

Arthurana, stai linistita...nici al meu pitic nu mai e asa voinic in ultimele 2 zile...probabil fiindca l-am taiat de la ciocolata.....cu sarbatorile astea mancam ciocolata aproape zilnic..acum mai rarut...
Dar aseara dupa ce i-am terminat de citit o poveste..a inceput sa dea din picioruse (cred)! ca ma gandesc in pumni nu are asa forta! Probabil mai voia o poveste..

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Dianalaura,m-au sunat de la laborator de la Buc ca mi-a iesit TT f bine dar eu oricum fac amnio.

[url='http://community.webshots.com/user/maryana_ct']poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

DianaLaura, ce frumos, citesti povesti? El te aude, se pare, de la 20 de sapt..si probabil ca se bucura sa-ti auda vocea.
Al meu este mai activ cand aude vocea lui tati seara cand vine acasa.

Mergi la inceput