Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
cine e pe faza si poate sa-mi spuna daca pot sa iau o nos-pa pentru crampe musculare? (alaptez) Ma dore burta de mor....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
tanima_i2002 spune:
In schimb, problema noastra acum, pe langa vomitat de care nu am scapat nici cu debridat, este ca nu mai doarme ziua decat afara si noaptea a inceput sa se trezeasca f des, din 2 in 2 ore chiar si mai des. Bineinteles ca suge dar nu suficient si adoarme si nu il mai pot trezi in nici un fel. Spre dimineata i-am aprins lumina si l-am trezit dar nici ca s-a mai culcat.
Daca pana acum ne faceam griji cu suzeta ca a acceptat-o si vom scapa greu de ea, acum imi fac griji ca deja nu o mai vrea. De cand si-a descoperit manutele e jale, toata ziua cu ele in gura si curg balele taras. Cum mai scapam de manute in gurita ca nici noaptea nu doarme de ele, desi am ajuns sa il culc infasurat intr-o paturica ca sa nu mai scoata mainile dar degeaba.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, si eu o ung la fundulet cu Neopreol si o sterg cu servetele umede Pampers. Ca de la cele Dalin s-a iritat si am renuntat la ele. Mai rau ca miroase a untura de peste Neopreolul asta si ramane si in hainute impregnat.
[b]Asa este dar eu nu folosesc de intretinere, pt. asta am crema de galbenele nemteasca, e la tub de 250 ml si am dat 80.000 pe ea, e super, l-am dat si pe fata pt. iritatii si i-a trecut.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexxia spune:
Gata, am venit si noi de la plimbare. Si cu greu am reusit sa-mi culc puiu' mic. A invatat-o sotul meu sa adoarma leganata si a trebuit s-o legan de ma dor mainile. Cred ca diseara cand vine de la servici .
Fetelor, voi cum faceti masaj la bebei ?
La picioare si la maini sensul de masaj este dinspre membre spre corp sau invers ? Si pe spate si burtica cum procedati ? Eu am auzit variante contradictorii si acum sunt debusolata.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
alexxia spune:
quote:
Originally posted by mephala30
cine e pe faza si poate sa-mi spuna daca pot sa iau o nos-pa pentru crampe musculare? (alaptez) Ma dore burta de mor....
Albumul nostru
Din cate stiu no-spa merge pe musculatura neteda. Deci e bun pt colici biliare, renale, tub digestiv si dureri in sfera ginecologica.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Vauva spune:
Carmen vad ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum dar pe prospect scrie ca nu se recomanda administrarea in timpul alaptarii. Mai mult eu nu stiu sa-ti zicN-ai incercat ceva ceaiuri?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
CristinaGoji spune:
RO ANA Si Vladutul nostru la fel face la plimbare.Trebuie sa-l plimb mai mereu, ca altfel se foieste si se trezeste, iar pentru mine e important sa doarma afara, ca in casa aproape ca nu doarme. In schimb cand ajungem acasa,pana intru eu sa ma spal pe maini, sa ma dezbrac, il las in carucior pe hol, si el doarme neleganat, nepurtat.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
mephala30 spune:
offf, si eu ce sa iau? am cutite in burta
Albumul nostru
_Ralu_ spune:
am pus si noi POZE NOI
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...