Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
mexxa spune:
quote:
Originally posted by gracie
andreea_stancescu, io am avut aceesi problema cu tigarile. nu am fumat toata sarcina si cat am alaptat, adica inca 5 sapt amarate....dar imi era gandul acolo!!!! asa ca, cum pleaca tati la serviciu, io hop pe balcon, sa-mi fac damblaua pe furis. stiu ca n-ar trebui dar e pofta prea mare.
SA NU FACETI CA MINE!
MAmi de Grace
si eu care credeam ca sunt singura care face asa ceva...
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mexxa spune:
fetele adevarat ca de luna asta alocatia la bb pana in 2 ani este de 2 mil??
Noi avem ...
matahut spune:
quote:
Originally posted by mexxa
fetele adevarat ca de luna asta alocatia la bb pana in 2 ani este de 2 mil??
Da, doar ca indemnizatia de crestere a copilului va fi doar de 6 milioane in loc de 8, cat era pana acu!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
mexxa spune:
e bun si asa ca io nu am lucrat decat 7 luni inainte sa raman insarcinata....deci nu beneficiez de indemnizatie....
Noi avem ...
matahut spune:
quote:
e bun si asa ca io nu am lucrat decat 7 luni inainte sa raman insarcinata....deci nu beneficiez de indemnizatie....
E, atunci, da, e o veste buna!
mexxa spune:
Se pare ca fetele tale sunt cumintele..daca stai pe forum...
Noi avem ...
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Alessia, multumim pt aprecieri la adresa pozelor.
Ileana, Advantan milk contine hidrocortizon. Se recomanda aplicarea in strat subtire, nu mai mult de 5 zile! Noi am evitat pe cat se poate sa il folosim, mai ales ca dermatita atopica pe care o are Dudu pe coapse nu pune probleme: bubitele nu se irita, nu il deranjeaza, asa incat folosim deocamdata doar creme emoliente (Atoderm de la Vichy).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
matahut spune:
quote:
Se pare ca fetele tale sunt cumintele..daca stai pe forum...
Pai a mare e la gradi, iar a mica abia acu s-a trezit din somnicul de dimineata si e la tati in brate....dar nu pentru multa vreme!
_Ralu_ spune:
buna dimi!
iata-ma si pe mine cu noaptea-n cap! pt mine! sunt tare suparata ca am racit rau! de fapt, nu stiu cat raceala, cat ma doare gatuuuuuul! ce sa iau? mama da' ma doare rau! mi-e frica sa nu-i dau fetii! se ia treaba asta? sa iau antibiotic? am supt la vit C si la oropivalone de nu mai stiu de mine....toata noaptea n-am inchis un ochi desi fata s-a culcat la 11.30.
acum am sarit ca arsa din pat sa caut pe net ca am obs ca-i pulseaza fontanela dupa ce a adormit! m-am pus calare pe toate cartile, pe net! peste tot zice la fel! e normal! slava domnului!
mexxa, buna veste! si eu in aceeasi situatie ca tine cu indemnizatia! macar ne scoatem laptele si o parte din pampers! apropos, cat te costa laptele pe luna? alexia mananca 8 cutii/luna, deci 1.600.000, si pampersi cam 120/luna (deci 2 pachete de 64 buc=760.000).
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
ramomar spune:
buna dimineata
hop si eu la
am vazut multe poze cu bebici care de care mai frumosi. puisorii mici.
legat de tighi si eu salivez dupa ele de mama focului, deci cred ca atunci cand voi termina cu alaptatul nu o sa am puterea sa nu le apuc din nou .
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet