Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
microbu spune:
Buna seara!
Vazut poze minunateeee de Ralu, Pufy, Eloise, Ramomar, Nicolstoy, Cucuoancea, Scumpik, Susa si Andreea Stancescu . FELICITARI!!!
Inni, felicitari pt bradutz.
Ralu, oare vor avea fetele noastre rabdarea sa vada macar a mia parte din pozele pe care le facem noi acum?
MULTUMIM de aprecieri la adresa gargaritzei. Ramomar, Ralu.
Ileana multumesc pt info cu dintisori.
Pufy si Gety multumesc pt primire.
Gety, a mea avea azi (cu 2zile inainte de implinirea onorabilei varste de 3luni ) 63cm si 6700g. Mie mi se pare cam mult dar pediatra spune ca nu am motive de ingrijorare. Ti se pare grasutza?
4 poze facute azi, cantam si radem cu ursuletul favorit.
Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !
mexxa spune:
Buna dimineata fetele...va invit pe somnoroase la o cafea maree si lungaaaaaaa....ca mie imi cad ochii in gura de somn......
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
adameasca spune:
e gata, poftiti de luati. :))
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
RO ANA spune:
tocmai vroiam sa va invit, dar vad ca sunteti mai harnicute.........
Mamica de bebe Andrei
matahut spune:
Dar o cana cu lapte cu cereale pentru mamicile ....? Eu tocmai imi pregatesc una MARE!!!
Maruca mea nu stiu ce a avut, dar somn in orice caz NU! De obicei dormea pana la 9, acu la 7 si un pic, gata cu somnul. Intr-un fel, numai bine, ca am pregatit-o pe Ana pentru gradi fara sa ma mai stresez ca o trezesc pe a mica. Dar...eu speram sa mai prind o ora de somn dupa plecarea Anei....Unde mai pui ca e si scancita, acu cred ca ii e somn
Ma duc sa calmez spiritele....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
andreea_stancescu spune:
buna dimineata
imi place ideea cu cafeaua mai ales ca nu o fac eu, pentru prima oara si o gasesc gata facuta. As fuma si o tigara ca un sarpe dar am zis ca nu ma mai apuc ;)
Merci fetelor care au scris pe site si va adresez un pupik de la mine ca nicole a mea s-ar putea sa va umple de mucisori. E a treia zi de tratament si sper sa se vada ceva rezultate. Grace mi-am adus aminte de tine eram cam terorista cu pompita si cu mameloanele mele de silicon. Parca au trecut mai mult de 4 luni. Mai iau o gura de cafea si ma duc sa scot mucisorii cu pompita, antibiotic , sirop...naspha cu raceala. Nu aveti habar in cate zile trece la bebei, nu? Abia asteptam sa nasc si acum imi lipseste perioada aia si mi-e si dor nitel de doctorul meu. Simpatic tip. Apropo de diversificare doctorita mea a zis ca vom incepe la 6 luni. Iar eu nu am cum sa fac contra pentru ca daca e ceva tot la ea ajung. Si mi-a mai spus ca nici nu vrea sa auda de premergator. Aici si eu impartaseam ideea dar daca mi-o scoate peri albi ...
gata v-am pupat. Cine fumeaza sa traga un fum si pentru mineeeeeee
matahut spune:
Ce spirite sa calmez....Vrea in brate si gata!
Mai, ce ma fac ca in prostia mea, acu ceva vreme i-am zis Anei ca atunci cand ne vom muta (la vara, adica) o sa le facem paturi suprapuse ...cu tobogan De atunci, numai de asta imi vorbeste....Mi se paruse mie atunci simpatic si i-am facut un desen, dar acum se pare ca ea chiar a luat-o bine de tot in serios. Oatre am vreo sansa sa obtin asa ceva?????
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gripo spune:
NEATZA!
Vazut poze: PUFY, SANDRA, RALU, NICOL, SCUMPIK, frumosiiiiiii, o BUCURIE sa te uiti la ei.
Si eu sunt rupta de somn, ca azi-noapte la 1 eu ma uitam la un film comedie, cu unu de i se marita fata, si cum incerca el sa o faca sa nu se marite, ca il durea sufletul ca nu mai era fetita lui tati, eeeeiiii, si plangeam ca proasta, de dorul lui fi-miu, de parca se insura deja. Eu cred ca am innebunit, voi ce credeti?
SIMO, mortala faza.
gracie spune:
andreea_stancescu, io am avut aceesi problema cu tigarile. nu am fumat toata sarcina si cat am alaptat, adica inca 5 sapt amarate....dar imi era gandul acolo!!!! asa ca, cum pleaca tati la serviciu, io hop pe balcon, sa-mi fac damblaua pe furis. stiu ca n-ar trebui dar e pofta prea mare.
SA NU FACETI CA MINE!
MAmi de Grace
gracie spune:
apropo, tare haios dr tau, te cauta pe houlri, in saloane intr-o dim...si ma gaseste pe mine si ma intreaba: 'n-ati vazut-o cumva pe blonduta mea?' e zapacit rau!!!!!
Mami de Grace