Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
_Ralu_ spune:
CARMEN, eu stiu de diclofenac! dar nu stiu daca e bun daca alaptezi!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Ralu, e o minunatie Alexia, pupam.
Nicol, Pufy, is frumosi baietii vostri. Deci vazut pozele.
Vauva, n-avem Weleda in Ro, mie mi-l aducea tata pe vremea cand lucra in Germania.
Cred ca i-am dat de cap iritatiei, in disperare de cauza i-am dat cu Advantan Milk, un unguent pe care-l aveam in casa de cand a avut Luk ceva pete pe piele. Pana azi nu m-a dus capul sa incerc si cu asta, era singurul unguent pe care-l aveam in casa si nu-l folosisem. Dupa ce am uns-o m-a apucat disperarea ca n-am citit mai intai prospectul, dar l-am gasit pe net si nu cred ca ii dauneaza. Acuma nu stiu o treaba, poate stiti voi: cu asta n-am voie sa-i dau decat o data pe zi, in rest ii mai dau oare cu ceva la bubitze, sau o las in pace?
Apropo de colici, si fi-mea mai are zile cand e agitata cate doua - trei ore apoi incepe o rafala de partzuri, deci inca mai are colici, nu?
Inni, tu azi pe unde ai umblat?
Da' de Laliq mai stie cineva ceva?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
matahut spune:
Nico, Pufy, Ralu ....aveti cu ce va mandri! Ne-am delecat aici, in familie, cu pozele puiutilor vostri.
Si eu ma gandesc cum s-or impaca ale mele peste ceva vreme...La cum se uita Maruca la Ana inca de pe acum....ca la soare....cam vad cum vor sta lucrurile!!!
In legatura cu biscuitii, eu nu i-am dat Anei biscuiti deloc, decat dupa 2 ani si atunci cate unul, doi. Nu i-as fi dat nici atunci, dar mai primea prin parc de la bunici binevoitoare
Ea a fost mereu ceva mai dolofana si de asta dr ne-a zis sa evitam fainoasele. Nici cereale nu a papat decat f f rar, inspre un an (cam o data pe saptamana, o portioara, preparata cu apa). Si eu zic ca mai bine cereale decat biscuiti!!! Iar daca bebe e bine dezvoltat, cerealelese pot amana pana la 8 luni.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
In schimb, problema noastra acum, pe langa vomitat de care nu am scapat nici cu debridat, este ca nu mai doarme ziua decat afara si noaptea a inceput sa se trezeasca f des, din 2 in 2 ore chiar si mai des. Bineinteles ca suge dar nu suficient si adoarme si nu il mai pot trezi in nici un fel. Spre dimineata i-am aprins lumina si l-am trezit dar nici ca s-a mai culcat.
Daca pana acum ne faceam griji cu suzeta ca a acceptat-o si vom scapa greu de ea, acum imi fac griji ca deja nu o mai vrea. De cand si-a descoperit manutele e jale, toata ziua cu ele in gura si curg balele taras. Cum mai scapam de manute in gurita ca nici noaptea nu doarme de ele, desi am ajuns sa il culc infasurat intr-o paturica ca sa nu mai scoata mainile dar degeaba.
Si Maruca si-a descoperit manuta de ceva vreme si incepe sa se uite din ce in ce mai urat la suzi....Si acum sta pe spate si suge la manuta, gemand de placere Oricat incerc sa ii atrag atentia in alta parte...nu reusesc. Tot cu pumnisorul in gurita sfarseste. La un moment dat baga degetul atat de tare in cerul gurii ca se supara si plange. Si Maruca se scoala nopatea des, la 2,3 ore, suge si cateodata adoarme la loc, dar macar o data pe noapte dupa papa incepe sa se foiasca sau sa vorbeasca....vreo ora Eu una astept sa treaca timpul....nu stiu daca pot interveni in vreun fel. As putea sa o las sa scancesca sau sa planga daca se trezeste inainte de 3 ore, dar 1. nu ma lasa inima si 2. plansul ei ar scula-o pe Ana si nu vreau! Nu cred ca e vreo problema, e ceva trecator....asteptam! Ana s-a trezit de 3 ori pe noapte pana la 1 an!
matahut spune:
Hei? Am ramas singura aici? Sunteti cu toate la baita???
Ileana, incearca si Vitamina A uleioasa, de la farmacie (in sticluta),e foarte buna, dar mai mult preventiv....
adameasca spune:
Io am spalat deja plozii , Ilinca urla de somn si nu vrea sa se culce si Luk ma toaca la cap cu "DE CE". Nici in somn nu-i tace gura, azi noapte povestea despre Pinochio si balena care l-a inghitit pe Pinochio.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
putzuruca spune:
Buna seara BUCURII,
Mamicilor, bebeii vostrii plang in somn?
Deea a adormit azi si in somn a inceput sa planga de ti se rupea sufletul. Ii curgeau lacrimile siroaie. Am luat-o in brate, s-a linistit si am pus-o iar in patut. A mai dormit 10 minute si faza cu plansul s-a repetat. A tinut-o asa de cateva ori si a adormit bine. Colici sigur nu avea, era satula ca de abia mancase, era schimbata, nu plangea de oboseala. De la ce poate fi?
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
alexxia spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Buna seara BUCURII,
Mamicilor, bebeii vostrii plang in somn?
Deea a adormit azi si in somn a inceput sa planga de ti se rupea sufletul. Ii curgeau lacrimile siroaie. Am luat-o in brate, s-a linistit si am pus-o iar in patut. A mai dormit 10 minute si faza cu plansul s-a repetat. A tinut-o asa de cateva ori si a adormit bine. Colici sigur nu avea, era satula ca de abia mancase, era schimbata, nu plangea de oboseala. De la ce poate fi?
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Exact asa am patit si eu azi cu Thea. Eu m-am gandit ca i-o creste vre-un dintisor. I-am tot cascat gurita si am studiat problema, dar n-am observat nimic suspect. Poate doar ca are mai multa saliva decat de obicei
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
pufymic spune:
Putzuruca si eu am patit cu Nicolas de cateva ori sa inceapa sa urle in somn de abia l-am linistit....habar n-am de la ce a fost....
Ralu super fiica-ta dar poza cu "sandwitch-ul" e de-a dreptul mortala!Parinti nebuni ce sunteti!
Ma solicita al mare....revin!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Alinache spune:
An Nou Fericit tuturor mamicilor si bebicilor de pe aici!
mi-a fost tare dor sa va citesc! din 19/12 am plecat la bunici si n-am avut net!
raportam si noi ca ne-am botezat duminica si acum ne cheama si ioana! am fost si eu surprinsa sa constat ca fiecare biserica are obiceiurile ei. eu stiam despre botez ce am citit aici la voi si la mine a fost total diferit: spunea cineva ca la sfarsitul slujbei nasa da mamei copilul spunand ceva de genul "am luat un pagan, iti dau un crestin" la mine parintele a pus copilul in fata altarului, eu a trebuit sa-l iau de acolo, sa-l duc pana in mijlocul bisericii si sa-l dau nasei (!?!?!) nu i-au dat copilului vin sa bea, in schimb a cam ciopartit-o parintele - cred ca trebuia sa ia niste lectii de tuns inainte- ca i-a stricat frumusete de creasta :(
in rest, schimbatul de mediu a avut efecte pozitive, ca am scapat de colici, dar si negative, ca avem crusta pe capsor. si aici doream sa va intreb cum ati scapat de ea? ca noi ne-am chinuit 2 saptamani cu inmuiat in ulei inainte de baie si periat dupa, si n-a prea avut rezultat...
in rest suntem campioane la mancat, la noi 900 ml pe zi in curand nu mai sunt de ajuns, am inceput sa bem si suc de portocale si in 2-3 zile incepem si cu pulpa de mar.
bun venit noilor "colege"!
incerc sa pun si poze noi...
Alina & Serena (18.10.06)