Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna,azi am inaugurat si eu campania de.Credeam ca la sarcina asta am scapat,dar vad ca nu.Am putin peste 10 sapt,voi mai aveti greturi ?
Eu tocmai papam niste chiftele cu sos facute de sotiorul meu si le-am bleahhh pe toate.Sa speram ca ne trec greturile repejorrrr

Samurai-lady 10 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anya multumim de capitol!
pe mine i-ar m-a durut burtica azinoapte...nu mai dorm de la 6...cand sa rasuflu si eu usurata ca n-am mai avut de mult nimic....

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am revenit in sfarsit la servici. A fost asa de bine acasa.
Eu m-am mutat; asa ca stiti ce am facut de sarbatori .
De vreo saptamana am inceput sa ma simt foarte bine, nu mai am greturi, nu ma mai obosesc asa repede dar mananc destul de des. M-am ingrasat deja cam 2,5 kg...
Va pup Mioara

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimineata, burtici!

Serviciu usor celor care au inceput cosmarul

Alinaimi pare rau pt noaptea pierduta astfel Las` ca intram noi in trimestrul II si va fi mai usor

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Samadhi, mersi mult pt datele favorabile si nefavorabile din iulie si iunie. Parca ma tenteaza un 10 iulie daca poate si dr mea Mai e vreme pana atunci...

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ce sunt datele favorabile? Le vreau si eu...
Daca nu va suparati, adresa mea de mess este andra_teodoru, pentru cine vrea sa vb si online....

Andra9+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

La multi ani va zic si eu tuturor celor care ati serbat ieri ziua numelui si celor pe care i-ati sarbatorit!
De azi am inceput si eu munca, dar desi imi place ce fac, tare as mai fi stat acasa... de cand cu sarcina, mi-e somn mai tot timpul si nu prea am chef de nimic. Sper sa treaca starea asta cat mai repede, ca mai e putin si intru in trimestrul 2...

O saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna la bortzoshele si LMA pentru Sf.Ion ca nu am apucat sa intru ieri pe net!

Eu m-am intors intreaga de la Predeal si m-am dat si cu sania cu ala mic.

Samadhi ca sa pun capac la toate cele, nu poti sa ne trimiti predictiile pentru dupa 20 iunie pana prin august pe emailul comun? Adica iulaug2007@yahoo.com, pe mine sincer ma intereseaza 20 iunie -30 iunie ca nu cred ca apuc iulie la nasterea asta mai ales ca voi face tot cezariana! Multumesc anticipat!

In rest nimic interesant, am obosit recuperand paginile trecute! Am ajuns la capitolul 10, sper ca ajungem la 100 la odisee asa ni s-a intamplat la grupa precedenta .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor am nevoie de un sfat...cam off topic. As vrea sa imi schimb locul de munca, dar sunt deja destul de gravida, si mi-e frica sa nu cumva sa ma trezesc ca la noul loc de munca ma dau afara dupa perioada de proba. ce parere aveti? A mai fost cineva in situatia asta?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

S-aveti o saptamana buna dragelor! cred ca jadi si-a dat seama perfect ce urmeaza... si eu cred ca in ritmul asta vom ajunge la capitolul 100 pana in iulie-august . Vreau si eu "cu fundul in zapada..." dar astazi am aflat ca o colega de la mine de la serv. a facut pneumonie saracutza... si e gravidutza in luna a 6-a... ... uffff... totul i se trage de la noaptea de revelion in Pta. Universitatii cand probabil a cules ce-a fost mai rau: virusi si frig! Sper sa se faca bine repede si sa nu mai aud de astfel de cazuri. Dar eu tot vreau un pic la zapada... si cred ca la inceputul lunii februarie ne mutam (eu si sotul) cu domiciliul fortat printr-o cabanutza in munti... abia astept!!!

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput