Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
jeni71 spune:
Buna seara dragele mele !
Pot spune ca sunt foarte incantata de mine - nu am luat nici un kg pana acum cand am facut deja 9 saptamani...analizele imi sunt ok. Urmeaza peste doua saptamani sa merg la medicul ginecolog si sa cer celelalte analize de chlamydia, listeria, etc.
Jeni
CarlaV spune:
Da... desi stiu sa nu ma duc cu sacul la pomul laudat, m-am programat si eu in 18 la morfofetala la Iosup, sa vad si eu cum e omul asta despre care toata lumea zice ca e grozav.
Fetelor, de duminica seara stau intr-un stress... dar mi-a fost rusine sa va spun pana acum cat de fraiera am fost. Asa deci... duminica seara am facut baie la 42 grade, iar de cand sunt insarcinata o fac numai la 40 grade, cat sa nu inghet. Mi s-a parut ca e cam calda apa, dar nu cat sa-mi ia pielea de pe mine, si era atat de placut incat m-am gandit ca o sa fie OK. La vreo jumatate de ora dupa ce am iesit din baie mi s-a facut rau tare de tot, dar m-am gandit ca e din cauza baii. Apoi, luni m-am trezit OK si mi s-a facut rau tare dupa vreo ora, dar rau cum nu mi-a mai fost pana acum, si era mai rau pe masura ce trecea timpul. Adica pe langa greata cumplita aveam si o durere de cap groaznica si niste ameteli si o stare de lesin, plus frisoane, cum n-am mai vazut. Atunci am inceput sa tremur de frica sa nu fi stricat ceva la bebe cu baia aia fierbinte.
Azi mi-a fost ceva mai bine, am ramas doar cu greata foarte putin suportabila, insa tot ma intreb daca bebe nu a patit ceva. Va intreb si pe voi: daca nu i-ar fi bine, as avea cum sa-mi dau seama in vreun fel? Nu am scurgeri, tensiunea si temperatura sunt normale, durerile de burta nu sunt mai rele decat de obicei, voi ce ziceti, am facut rau la bebe? Plus ca am si "prestat" cu sotul si parca nu mai simt atat de distinct miscarile fatului. De la aceasta varsta a sarcinii se pot auzi bataile cordului fetal cu un stetoscop normal? Ca pana la eco m-as duce la doctorita de familie sa o rog sa ma asculte, ca e o draguta.
Sunt de acord ca am fost o fraiera si-mi fac autocritica si-mi pun cenusa in cap, dar spuneti-mi ce parere aveti voi, va rog...
Carla,
14+
lorinaoo1 spune:
Carla daca tu te simti cel putin ca inainte, e ok. Daca faceai rau lui bb aveai niste dureri ingrozitoare pana acum. Reactia ta (ameteli, rau...) a fost ca un avertisment al corpului tau ca ceva nu e in regula. Cum spuneai ca nu ai sangerari si durerile nu sunt mai puternice decat de obicei, eu zic ca totul e OK.
Incearca totusi sa faci baita in apa doar calduta.
nasica de moflea
burtica
12+
kitty_nic spune:
Neatza mamici dragi si burtici mici(deocamdata)!
Noi am intrat sa va salutam, sa va multumim pentru mesajele de incurajare si sa ne plangem ca noi trebuie sa trecem la munca si nu putem sa mai stam si noi pe aici sa "cascam ochii".
Va pupacim si ca uram o zi buna!
Mami Cristina si
Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
mioara2004 spune:
Kitty felicitari pentru fetita!! Si eu abia astept sa stiu ce va fi; dar lumea care-mi vede burta spune ca voi face baiat.
Carla nu trebuie sa te ingrijorezi - te-ai simtit asa rau pentru ca nu i-a placut bebicului. Dar trebuie sa ai grija pe viitor. Si eu patit de sarbatori, din cauza oboselii si a fumului cred, brusc am vomat si am inceput sa tremur. Abia m-am putut dezbraca si m-am pus in pat. Dar a doua zi eram OK. De aceea am mare grija. Si mie imi place mult baia si cat mai fierbinte, dar de cand sunt gravida fac numai dus.
Avem timp dupa aceea...
Mioara
+15
lulu77 spune:
Salutare !
Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru .
Sunt o viitoare mamica de August(Data nastreii 01.05.1977)
DPN 25.08.2007.
Minunea s-a lasat asteptata aproape 2 ani de zile , medicii mi-au spus ca nu avem nici o sansa decat cu FIV , dar noi am reusit fara nici un tratament.
Aseara am fost la medic .Maine implinim 8 saptamani , avem 8.5 mm ,activitate cardiaca buna .
Ma simt bine ,pot spune chiar f bine ,uneori ma sacaie greturile dimineatza dar f putin si le "atenuez" cu sucucri de grefe si portocale .In rest suntem bine .Nu am mai putut manca carne de aproape 3 saptamani ,ma hranesc doar cu lactate , legume ,fructe , inghetata , supe si ciorbe ..cam atat deocamdata.
Pupici .
Alina
7+ si 6 zile
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mioara2004 spune:
lulu77 bine ai venit printre noi! Iti doresc sa te simti bine in continuare si sa faci un bebe sanatos !
Mioara
15+
Antoanela23 spune:
Buna dimineata fetele,
Nu am nimic special de raportat, decat ca sunt chiauna, ca de obicei la aceasta ora.
Lulu, bine ai venit in grup, sarcina usoara.
Carla, si eu stiu ca baile, mai ales ferbinti sunt contrindicate in sarcina, mai bine cere sfatul medicului tau.
Kitty, felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa!
Va urez o zi buna,
Anto
13+ si
Victor (8 octombrie 2005)
brazuca25 spune:
Fetelor nu mai pot sunt un pachet de nervi! Tocmai am fost chemata la sef in birou unde mi s-a pus in vedere sa imi caut servici in alta parte ca asta "nu mi se potriveste" si ca el nu are cum sa acopere salariile, si ca "nu are ce sa imi dea de facut". Se poate as ceva???????Are cum sa ma oblige sa plec???Incerc sa nu cedez si sa incep sa ma bocesc, dar simt ca mor!Tocmai acum!Pana acum totul era bine mersi...acum a descoperit ca nu mai are nevoie de mine.
11+
lulu77 spune:
brazuca ,in primul rand te rog sa te linistesti ,nu face bine bb-ului .
Sa o luam treptam ...ai anuntat oficial la locul de munca ca esti insarcinata?
Conform Codului Muncii ,Art.60 ,alin.1 lit. c , nu poti fi concediata!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"