Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Multumesc, Alina, o sa-ti scriu inainte de a veni. Deocamdata chiar n-am nici cea mai mica idee cat ar trebui sa coste o camera fara pretentii pentru o noapte, dar daca e sub 100 ron e si mai bine ![]()
E super telenovela ta din curte, cred ca te distrezi la maxim, poate faci si un filmuletz![]()
Eu ma lupt in continuare cu greturile si m-a luat de vreo 2 zile si o durere de cap groaznica. Ma intorc sa lucrez, dar parca muncesc in gol, asa tare mi-am iesit din ritm.
Carla,
14+
jadi spune:
Eu am stare de greata acuta doar cand muncesc, ca atare maine imi iau concediu pentru infrumusetare, nu ca as reusi sa fac ceva macar sa par si eu ingrijita cand ma va craci doctorita la operatie
.
Alina, dar vad ca ai parte de distractie cu catzeii, mama lor de catzei!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
CarlaV spune:
Aha, deci starea de greata acuta e de la munca, nu de la sarcina. Bine ca am aflat si eu, sa vad cum fac sa-mi treaca ![]()
Carla,
14+
lorinaoo1 spune:
Uite de aia nu am prea avut eu greturi pana acum. Mi-e cam dor de unii colegi, dar mai aproape mi-e bebelina mea ![]()
Jadi multa bafta, ca de curaj nu ai nevoie 
Alina 

tare de tot... Ar fi un filmutet demn de Custuritza (habar n-am cum se scrie
) Da` soacra-ta ar juca rolul cel mai comic ![]()
nasica de moflea
burtica
12+
jadi spune:
alina, cat mai porti avertisemtul ala dupa tine, toata viata? ca nu am citit regulile!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
CarlaV spune:
OK, Alina, mersi mult 
Chiar asa, tot contravenienta esti
? Cat mai stai cu avertisment?
Deni, acum inteleg si eu de ce nu-ti era atat de rau pana acum. Scuze ca nu mai tin minte, ai fost la eco si stii deja ca e fetita?
Carla,
14+
X-ray spune:
jur ca de vreo 2 zile ma invart sa trimit un pm la administrator! oricum au sarit calu' cand l-au dat si cred ca au uitat de el...ma duc pe acolo pe la reclamatii sa scriu ceva ca m-am saturat!
alina
11+
X-ray spune:
am scris la forumul cu sugesti si bla bla bla...poate isi aduc aminte si de mine....
alina
11+
gabiarama spune:
Am revenit dupa o scurta perioada fara net si ma bucur sa va regasesc in noul an la fel de vorbarete ca si pina acum .
Primul meu mesaj se indreapta catre colega mea de la piticodromul reloaded , Jadi :mult noroc la cerclaj si sa iti fie de bine mini concediul la sanius .
Eu am inceput sa simt deja din ce in ce mai puternice miscarile bb-ului si din ce in ce mai dese , mai ales noaptea
.Intreba cineva cum sunt primele miscari .Eu cel putin le-as descrie ca pe niste gaze , parca as avea ceva acidulat in burtica si care scoate bule din cind in cind .Asa am simtit si la primul , dar nu am realizat ce e , la al doilea banuiam ca asta ar fi , dar acum am fost convinsa suta la suta ca bb trimite semnale .Acum ii simt loviturile si cind pun mina pe burtica .Tot ceea ce simt se localizeaza sub zona buricului .
Pe 24 am programare la a doua eco morfologica si de abia astept sa ii arat rezultatul de la amnio si dr-ului care mi-a dat batai de cap .
GABI
18+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic