Andreea Marin Banica danseaza foarte bine. am vazut-o eu intr-o editie de la surprize. a luat lectii de dans, chiar ea a zis, se pricepe. oricum, nu cred ca va participa vreodata la dansez pt tine, din cauza lui Stefan.
Iuilia Vantur nu se descurca asa bine la dans, dar lumea se asteapta la mult de la ea, desi nu a facut dansuri niciodata.
Crashsky
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
la spartul targului.Am urmarit aproape toate editiile emisiunilor,primele 2 au mers cum au mers,dar ultima.Nu mi s-a parut normal ca acea DOINA sa castige,indiferent de ce caz avea, au fost cazuri la fel de grave sau mai grave,dar in fine.La ultima editie au dansat execrabil EA si Cosmin,s-au incurcat.Si parerea mea este ca totul a fost o facatura,au facut in asa fel ca sa castige ea.Nu ia-ti vazut fata cand a venit Banica sa-i dea premiul cel mare de 50.000 euro ?
Dar asa este viata.Mai zicea cineva pe aici ,ca barbasu castiga fff mult si ca are nu stiu ce masina si ce casa,etc.etc.,si ca aveau si bani pt. fetita,dar deh.........., nu mai zic nimic.
Sunt indicnata .
annes
Bravo, Crashsky, ai surprins foarte frumos povestea acestui sezon Dansez ptr. tine! Emotii, emotii, emotii...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei