Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 26
tessie spune:
Cica,o s-o vedem pe Iulia Vantur cantand o melodie compusa de Marius Moga... Sa vedem si noi ce talent ascuns e in Iulia...
anamariame spune:
Cum a fost emisiunea speciala din aceasta seara? Ca eu nu am reusit sa o vad?Ceva deosebit?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Cristina_C spune:
Am vazut-o pe sarite. Au dansat niste oameni in carucioare si a fost si o nunta in direct - asta-i tot ce-am prins din emisiune.
katty spune:
Intr-adevar a fost un mini-concurs intre 3 perechi formate din cate o persoana in carucior cu rotile si o vedeta. Cele trei vedete au fost Laura Cosoi, Corina Ungureanu si Andrei Tapciuc. Au dansat 2 dansuri, musical (impus) si altul la alegere. Bineinteles ca s-a dat numai 10.
A castigat Laura Cosoi si partenerul ei un premiu de 7000 euro. Celelalte 2 perechi au primit 5000 si 3000 euro (locul 2 - Corina Ungureanu si 3 - Andrei Tapciuc). Banii au ajuns la Case de copii.
Livia a fost cununata religios cu sotul ei in direct, surpriza, fiindca nici unul dintre ei nu stiuse dinainte, cu rochie de mireasa, domnisoare de onoare (Dana Rogoz si Adriela) si caveleri de onoare (tot fosti concurenti la DPT).
S-au implinit cam toate visurile, Alexandra a primit 15000 euro, nu mai stiu chiar totul...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Alina spune:
quote:
Originally posted by katty
Intr-adevar a fost un mini-concurs intre 3 perechi formate din cate o persoana in carucior cu rotile si o vedeta. Cele trei vedete au fost Laura Cosoi, Corina Ungureanu si Andrei Tapciuc. Au dansat 2 dansuri, musical (impus) si altul la alegere. Bineinteles ca s-a dat numai 10.
A castigat Laura Cosoi si partenerul ei un premiu de 7000 euro. Celelalte 2 perechi au primit 5000 si 3000 euro (locul 2 - Corina Ungureanu si 3 - Andrei Tapciuc). Banii au ajuns la Case de copii.
Livia a fost cununata religios cu sotul ei in direct, surpriza, fiindca nici unul dintre ei nu stiuse dinainte, cu rochie de mireasa, domnisoare de onoare (Dana Rogoz si Adriela) si caveleri de onoare (tot fosti concurenti la DPT).
S-au implinit cam toate visurile, Alexandra a primit 15000 euro, nu mai stiu chiar totul...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Daaa,si eu am vazut pe sarite dar m-au impresionat foarte tare concurentii care au dansat in scaun cu rotile,au foarte multa vointa si putere,iubesc viata asa cum este .
Alexandra a primit 15 000 de la Jiji Becali.
Bani a primit si Vasile(nu retin exact numele de fam,dansase cu Alina din fosta ASIA),parca 5000 de euro sa-si plateasca chiria pe un an.
Cum era cu nunta?Am inteles ca "scena"era pe malul unui lac si invitatii mergeau direct la petrecere dupa cununie dar la final,i-am vazut in direct la emisiune .Ce nu mi-a placut,exact cind terminase preotii cintarea,reparterul PRO care transmitea a spus ca Livia si Codrin nu au avut pina acum banii necesari sa-si faca cununia religioasa...nu stiu,parca era prea frumos momentul ca sa aminteasca de bani.Parerea mea!
In rest,da e penibila faza cu luminarea,prea tragica pare...la urma urmei,e un concurs de dans,cu multa muzica vesela,costume frumoase,etc.
Alina
lulu_boches spune:
Alexandra a primit 15.000 de euro de la Gigi Becali, iar fostul partener al Alinei(ex ASIA), a primit 5.000 de euro.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
selket spune:
Bogdanai, filmul era cumva "They kill horses, don't they?"... Interesanta comparatie, nu m-as fi gandit.. Nota 10! pentru film ca ii mult mai bun de cat emisiunea :))
bb_yasmi spune:
mie mi-a placut cum a dansat Iulia Vantur, cat despre melodia cantata.....
dar pe Livia si Codrin nu ia ajutat nimeni???
ma bucur ca a primit Alexandra banii, mai ales ca aveau nevoie de ei!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
lgireada spune:
Asta ma intrebam si eu. Daca tot i-au facut nunta, au rezolvat intati pb cea mai imp si anume operatia sotului?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Steluta spune:
Pai au rezolvat si problema de sanatate a sotului Liviei. Deja au programare la o clinica din Munchen. Cred ca per total au primit vreo 10.000 euro. Parca vreo 4000 de la un anonim, inca vreo 3000 sau 5000 euro (nu mai stiu ) de la un sponsor si ceva din partea PROTV. Ei oricum ideea e ca au primit si bani suficienti pentru operatie.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)