Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nici mie nu prea mi-a placut editia aceasta. si cred si eu ca rezultatele sunt masluite. sa speram ca totusi nu vom avea dreptate.
selket, nu crezi ca esti putin cam dura? nici visul concurentului care vrea sa-i faca fratelui un atelier nu mi se pare cine stie ce

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Nu stiu daca sunt chiar masluite rezultatel dar aproape totul e regizat. Oricum micile conflicte dintre juriu si concurenti sau juriu si coregrafi sunt aranjate la mare arta. Se cam stie si cine urmeaza sa iasa si sa ramana. Dar asta e show-ul de televiziune pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mai devreme sau mai tarziu vor transpare daca e totul regizat sau nu. Mi-e mila de bietii concurenti care ies - si care nu neaparat merita. Dar asta e viata ... probabil ca primesc si o suma buna sa nu conteste rezultatele, sau poate nici nu au acest drept prin concurs. In fine ... ce mai conteaza, cand e vb de bani, deja dansul nu mai are loc, nu?
Crashsky mai pui videoclipuri pe youtube? Tu le puneai cu tot cu comentarii si chiar eram curioasa. Evident, dac se poate si daca se merita. Multumesc!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

nemary,nu as fi comentat nimic de visul lui daca era incepator in dansuri ca toti ceilalti concurenti. Sa putem vedea si noi evolutie ... cum din ce in ce danseaza mai bine. Nu asta era ideea emisiunii?
Si tocmai pentru faptul ca el, care face dans sportiv, s-a prezentat la emisiunea asta ma face sa cred ca visul e un pic cusut cu ata alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Duel intre Randi si Cosmin.Va cistiga Randi ptr ca are multi fani care il vor vota?Sau Cosmin ca e angajatul Protv-ului?Imi place Laura, doar ca au "plecat" cu un avantaj, facind dans sportiv ceea ce se vede, dar nu se lasa nici Andreea.Bafta tuturor!!

Liana&Luana(17.09.02)

Bucuria vine din lucruri marunte...

Mergi la inceput

Andreeea are un aer de superioritate, nu prinde la public, parerea mea. E antipatica prin comportament. Poate prinde doar la publicul de pustani, care au crescut cu formatia Andre.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

quote:
Originally posted by lgireadaCrashsky mai pui videoclipuri pe youtube? Tu le puneai cu tot cu comentarii si chiar eram curioasa. Evident, dac se poate si daca se merita. Multumesc!

Deja le-am pus, cu toate ca nu vroiam, pentru ca exista un mic decalj intre imagine si sunet...Cum insa au fost solicitari, le-am pus asa...Imi cer inca odata scuze pentru decalaj, insa nu a aparut din vina mea, ci din vina operatorului de televiziune prin cablu.

Mergi la inceput

Multumim!

edit ca sa intreb ce stiluri de dans se danseaza sapt viitoare?
Si tot intreb: cine credeti ca iese tura asta? Sincer, mi-as dori sa ramana in concurs mamica cu copilul autist. Prezentarea cazului m-a impresionat. Mai bine o cuplau pe ea cu Randi, iesea o pereche traznet.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Duel intre Randi si Cosmin.Va cistiga Randi ptr ca are multi fani care il vor vota?Sau Cosmin ca e angajatul Protv-ului?Imi place Laura, doar ca au "plecat" cu un avantaj, facind dans sportiv ceea ce se vede, dar nu se lasa nici Andreea.Bafta tuturor!!

Liana&Luana(17.09.02)

Bucuria vine din lucruri marunte...

PAriez pe Randi, iar fanii n-au nici o legatura, if iu nau uat ai min

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

si eu sunt de parere ca rezultatele sunt masluite!
mi se pare cam mare diferenta de voturi la duel.
si dc mai pun la socoteala ca randi e prieten cu moga, iar moga e cu iulia vantur, ma gandesc ca el castiga.
parerea mea, care este...

Mergi la inceput