Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am vazut, dar tot in mai faine alea de pe youtube
Mai vedem si o nota si o smecherie ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai o ora jumate si incepe!!!!
parca mai interesante au fost editiile celelalte, nu???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Parca editia asta a emisiunii a fost facuta la repezeala.Mie imi da senzatia lucrului facut cam in graba...Abia ca s-a incheiat editia a doua,ca hop! incepe urmatoarea...Fata de data trecuta,asta mi se pare cam slabuta .Din cate vad,lumea nu prea se inghesuie pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

quote:
Originally posted by tessie

Parca editia asta a emisiunii a fost facuta la repezeala.Mie imi da senzatia lucrului facut cam in graba...Abia ca s-a incheiat editia a doua,ca hop! incepe urmatoarea...Fata de data trecuta,asta mi se pare cam slabuta .Din cate vad,lumea nu prea se inghesuie pe-aici.

Pare a fi facuta la repezeala, insa au trecut 4 luni de la precedenta editie...Ce-i drept, intre primul sezon si cel de-al doilea au trecut aproape 5 luni, insa nu cred ca timpul ar fi principalul factor al calitatii acestui sezon...Primul lucru sesizat de mine ar fi neprofesionalismul celor de la PRO care au realizat emisiile...Au fost sub orice critica, cu greseli mult prea grave pentru o televiziune cu "rangul" pe care si-l doresc cei din Pache Protopopescu...Cat despre concurenti, cred ca au mizat din nou pe aceleasi cazuri "lacrimogene" datatoare de rating...Insa cred ca au cam dat-o in bara cu socotelile de acasa, de aceasta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

A iesit echipa formata din Livia si Adrian

Saptamana viitoare sunt propusi pentru duel : Corina Ungurean cu Cristian si Alexandra cu Randy.

Sunt tare curioasa cine va merge mai departe.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Au dansat mai bine Corina cu partenerul decat Adrian cu Livia, dar eu am votat Adrian (cum ziceam, Livia mi-e vecina)-din pacate, ca intotdeauna, cand votez si eu ceva la TV se intampla invers

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu cred ca lumea a fost foarte impresionata de cazul lui george, fratele lui cristi. intr-adevar e greu sa nu tii cu el cand il vezi asa tanar si fara picioare. totusi ma gandesc ca acuma va fi a treia oara cand vor fi in duel si au picat si cu alexandra si randi asa ca s-ar putea sa pice corina si cristi.
previziunile mele sunt asa: castiga randi si alexandra, care vor intra inca o data la duel cu doina si cosmin. apoi probabil vor ramane randi si alexandra cu andreea si petrisor pentru semifinala, iar in finala se vor lupta laura si bogdan cu andreea si petrisor. danseaza mai bine laura, dar cazul lui bogdan nu e atat de important ca celelalte, si dupa cum am vazut din editiile precedente, castiga cazul el mai lacrimogen, nu neaparat dansul cel mai bun.
la o adica nu m-ar surprinde sa castige chiar corina cu cristi...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Am reusit sa uploadez toate dansurile din ultimele 2 emisiuni (pe langa cele din primele 2) plus melodiile pe care concurentii au dansat tango si vals...Le gasiti pe CRASHSKY'S PLACE.
PS: Daca e cineva interesat de dansurile de la "Dancing with the stars"-sezonul 4 le gasiti tot acolo...Apropo de sezonul 4 la americani: super hot cuplul LAILA ALI-MAKSIM CHMERKOVSKIY.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Acum am reusit sa vizionez o parte din dansuri. In special - Andreea si Petrisor si Laura si Bogdan, ultimii fiind preferatii mei si ai juriului, din ce imi dau seama.
Apropo de visele pt care lupta perechile, as putea spune ca pt mine cel mai imp vis e cel pt bunica. De ce? Simplu, pt ca eu pe bunica mea o iubesc cel mai mult. Ea m-a crescut si mi-a daruit tot ce a putut mai mult. Deci totul e subiectivism, judecam prin prisma noasta, a emotiilor si a vietii noastre, nu?
Crashsky inca odata multumesc!

edit ca sa intreb ceva ce nu am inteles: de ce Adriela nu danseaza cu Smiley? Partenerul ei din Dansez pentru tine? Faceau pereche tare faina ... a fost vreun scandal si io l-am ratat?
De altfel Elena mi-a placut mereu, a pierdut cu demnitate si acum arata la fel de tonica!
Inca odata m-am convins si de Andreea Balan - pe fata asta n-o invata nimeni ce trebuie si ce nu sa vb la tv? Nu de alta, dar e pe muchie de cutit sa ajunga antipatica!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lgireadade ce Adriela nu danseaza cu Smiley? Partenerul ei din Dansez pentru tine? Faceau pereche tare faina ... a fost vreun scandal si io l-am ratat?

In editia de Pasti perechile la dans au fost alcatuite din perechi ce sunt impreuna si in afara ringului de dans...Deci, cum Adriela formeaza un cuplu cu Piticu', era normal sa danseze in aceasta emisiune cu el.

Mergi la inceput