Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 10
lgireada spune:
Si eu multumesc!
O intrebare: de ce danseaza si Laura Cosoi si Andreea Balan? Ca ele nu-s la duel, nu? Eu n-am priceput cum functioneaza emisiunea ... cine intra la duel si cine danseaza. Oricum mi-a placut tango-ul Laurei si disco-ul Andreei.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
codruta_grg spune:
Cei care sunt la duel danseaza dupa ce au terminat ceilalti primul dans, apoi notele primite la duel conteaza pt cei care raman mai departe dupa care se danseaza si ultimul dans de catre fiecare pereche inclusiv de cei care au castigat duelul. Deci tot danseaza cate 2 tipuri de dans.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Crashsky spune:
Am reusit sa pun toate dansurie pe youtube, pentru vizionat, si pe forumul meu, pentru download...Asa ca, aviz amatorilor...
adseana spune:
Mda...asa cum m-am gandit si eu, au plecat Alina si Vasile...pacat ca numai o singura echipa e castigatoare...toate visurile sunt importante...e greu sa decizi care are dreptul sa il implineasca aici si care trebuie sa caute solutii in alta parte...dar, poate, vor primi ajutor, ca si la editiile precedente...
Asa cum ma asteptam sapta viitoare va fi duel intre Livia-Adrian si Cristian-Corina...offf...oare cine merge mai departe? ca la dans, eu cred ca nu se prea pricepe niciunul (Livia si Cristian, ma refer)...
Apropo, de partenera lui Randi ce ziceti? Danseaza baiatul asta asa de bine, iar Alexandra parca ar fi paralela...a avut mare noroc cu Randi pana acum, ca altfel nu stiu daca mai era in concurs...dar parca vad ca ajunge la duel saptamana viitoare...
Mi-au placut fffff mult Andreea -Petrsisor la disco, si Laura-Bogdan la tango...nu degeaba au primit note de 10! BRAVO LOR!!!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
lgireada spune:
Multumim Crashsky!
Azi am stat si m-am uitat la tot soiul de dansuri. Ce n-as da sa dansez si eu asa!
Cred ca in finala vor ajunge Andreea Balan si Laura Cosoi. Si Randi are sanse, dar am senzatia ca pe parcurs se va pierde, poate ajunge pe locul 3 ....
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
codruta_grg spune:
Partenerul Laurei Cosoi e clar ca simte muzica. Nu m-ar mira sa castige ei. Mai ales ca pot aprofunda zilele astea.
Pacat de Livia, care nici cum nu poate sa faca o interpretare (nu-i de mirare, ca tot inainte sa danseze Banica ii povesteste de sotul sau, ce nasol e......)
asa crestem noi
felicia74 spune:
quote:'
Originally posted by codruta_grg
Partenerul Laurei Cosoi e clar ca simte muzica. Nu m-ar mira sa castige ei. Mai ales ca pot aprofunda zilele astea.
Pacat de Livia, care nici cum nu poate sa faca o interpretare (nu-i de mirare, ca tot inainte sa danseze Banica ii povesteste de sotul sau, ce nasol e......)
asa crestem noi
Nu cred ca vor castiga ei (desi ar merita), deoarece au un vis cam "slabut" comparativ cu alte cazuri grele - cum e cel al liviei sau al pustoaicei cu care danseaza Randi. Desi nu votez, eu ma pun in situatia celui care vrea sa trimita sms si care se intreaba "sa dau banii unei batrane a carei situatii ar putea fi simplu rezolvata prin mutarea ei in casa copiiilor sau unor oameni cu probleme medicale grave?"
Este un spectacol frumos, dar concursul a devenit deja prezibil, cel mai grav caz castiga.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
lucia3 spune:
sa nu dati cu pietre dar si mie mi se pare ALEXANDRA cam paralela.RANDI e cel care salveaza perechea
editia aceasta mie mi s-au parut cam umflate notele lor.
sunt subiectiva pt ca imi plac foarte mult LAURA si BOGDAN dar totusi eu cred ca meritau 10 pe linie la tango
lucia3 spune:
FELICIA74 sunt de aceeasi parere cu tine.cind vor ajunge la duel din pacate nu cred ca vor cistiga.lumea cred ca va vota asa cum ai spus tu