Dansez pentru tine-Sezonul 3
Din surse sigure stiu ca sezonul 3 incepe pe 22 februarie, insa nu se stiu deocamdata vedetele concurente!...Ce-ar fi sa speculam si noi putin si sa vedem daca vom nimeri, intr-un final, vreuna din vedete!...Eu zic Corina Caragea sau Laura Cosoi pentru inceput!
PS: Si, pentru a va reaminti de sezonul abia incheiat, atunci cand aveti timp, poate va va face placere sa urmariti si colectia mea de dansuri!
www.youtube.com/watch?v=tGh-7ypLOd4" target="_blank">Crashsky's Colection 1
www.youtube.com/watch?v=zVTYVEfkq4A" target="_blank">Crashsky's Colection 2
Raspunsuri
lgireada spune:
Si eu ...
Sincer mi-ar face placere sa o revad pe Elena si pe Andra. Ambele au luptat enorm, parerea mea. Si daca as vrea sa vad ceva vedete, as opta pt Radulescu, Marin (nu neaparat in aceeasi emisiune ... ), tipa aia care merge la nunti la antena (asta doar pt distractie). Si co - prezentator as prefera pe Olivia Steer, versus tipa aia blonda. Sau chiar Andreea Marin, nevasta lui Banica ...
Am creat scenarii, acu' ma retrag :D
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Ramonika spune:
si mie mi-ar placea s-o vad pe andreea marin, dar ea a facut cursuri de dansuri, a dansat o data la surprize surprize, si plus de asta e si sotia lui banica, deci nu prea ar merge.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
blueeyes2003 spune:
quote:
Initial creeata de Crashsky
PS: Si, pentru a va reaminti de sezonul abia incheiat, atunci cand aveti timp, poate va va face placere sa urmariti si colectia mea de dansuri!
www.youtube.com/watch?v=tGh-7ypLOd4" target="_blank">Crashsky's Colection 1
www.youtube.com/watch?v=zVTYVEfkq4A" target="_blank">Crashsky's Colection 2
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"
Super colectia de dansuri!
Mirela5+
Our little Miracle!
lgireada spune:
Io doar am zis asa un vis, n-are treaba cu realitatea. Desigur nu va veni nici Andreea Marin si nici Mihaela Radulescu. Totusi pe Elena si Andra as dori sa le revad. Aici e realizabila treaba, dar nu cred ca fac astia dubluri, ci cauta noutati ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
katty spune:
Multumim, Crashsky, ptr. informatii si ptr. link-uri.
Si eu abia astept!!
Cat despre supozitii sau speculatii, inca nu-mi vine in minte nimic!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Andreea_k spune:
Eu zic asa :
La fete : Andreea Banica , vreuna din fetele de la Asia , as fi zis si Pasarin dar inteleg ca a zburat din Pro, vreuna din fetele de la Bord(el)o.
La baieti : ma mai gandesc
tzitziri spune:
Si eu tot la Andreea Banica ma gandesc....a nu se intelege gresit:)
ca barbati..Pepe?
catutza spune:
Buna!
Si eu abia astept sa inceapa. Sper sa gasesaca ala prezentatoare ca de Iulia nu mi-a placut deloc.
Despre Andra si Elena nu cred ca vor mai dansa, cred ca vor aduce alte vedete noi.
Mie mi-ar placea sa vad pe : Laura Cosoi, Nicoleta Luciu, Delia sau Oana Cuzino. Iar barbati : Alex, Pepe (de ce nu?) si...cam atat. Sunt in pana de idei acum.
Oricum astept cu interes noul sezon
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Crashsky spune:
Continui cu colectia mea, care sper sa va faca placere!
www.youtube.com/watch?v=bgpKkWCu6iI" target="_blank">Crashsky's Colection 3