Salutare la toata lumea si LA MULTI ANI!
As vrea sa va intreb daca stie cineva despre aceasta gradinita MORCOVEATA,stiu doar ca este situata in zona Iancului, am gasit si un nr de tel 0723.538.009; 250.68.44,dar azi fiind sambata m-am gandit ca o sa sun luni.Ma intereseaza pt fetita mea care in vara face 3 ani si deja am zis ca tr sa caut gradinita.
Daca mai stiti si alte gradinite "mai bune" in sect 2 ,poate dati ceva noutati,fie de stat , fie parti,sa imi fac o opinie.Inca nu stiu ce fel de gradinita sa aleg(parti sau de stat).
fetita mea merge la gradinita 201 numita "Clopotel" si suntem in general multumiti... gradinita este pe Calea Iancului la mai putin de o statie venind dinspre Piata Iancului, dupa str. Magura Vulturului, prima alee la stanga
dar nu sunt sigura ca au grupa mica, fetita mea merge la mijlocie, caci anul trecut a mers la alta gradi
buna si La multi ani ,fetita mea merge la funny clown e in zona vatra luminoasa pe strada theodor nicolita si sant foarte multumita de ea ,educatoarea iubeste copii si ii trateaza pe toti la fel fara a face diferente intre ei.Si nu nici foarte scumpa.
Eu am avut copilul anul trecut la Georgescu ABC - pe Iancului, dupa Mega Image , pe dreapta si anul acesta il am la Gredinita 256- Corabeasca (pe strada Corabeasca). Sunt multumita de ambele gradinite. Mutarea am facut-o pe considerente financiare. E o diferenta intre 8 milioane si 1-2.
Ambele au si grupa mica, de la 3 ani.
Daca vrei amanunte despre vre-una din ele, da-mi un pm.
buna .Program lung e 150euro,daca vrei mai multe amanunte si sa-ti faci o parere despre ea intra pe saitu lor gradinita funny clown si ai acolo si poze si preturi.Fata mea merge de la 2 si 4luni aici si sant f multumita.