35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 29
Lemoni spune:
Da ningea rau de tot cand am plecat dimineatza spre toronto la munca, era sa ma intorc din drum, apoi cand am iesit din orasul nostru ,nimic soare si ger dar nu ninsoare parca eram in alta lume.
Azi sunt la munca plictisita ca nu am ce face asa ca va astept pe aici sa-mi tineti companie.
arinna spune:
Lemoni
de sub zapada/pacat ca nu am facut inca poze, am iesit noaptea ori pe fuga, sper sa nu treca pana nu pozez eu toata zona si iarna.Am facut cateva de la fereastra, o sa vi le arat, acum sunt la incarcat pe net.dar in realitate e mult mai spectaculos.Ninge de zici ca bate la tobe

( adica repede si ritmat
)
gata : http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Iarna%2006-07/
Arinna hibernatoarea
Lemoni spune:
Superbe poze, dar de ce trebuia sa imi aduci aminte ce e in nord imi e frica sa nu canceleze astia trenul diseara ca trebuie sa ajung si acasa la copii.
brendamitran spune:

Vreau si iooooooooo,zapada ca la voooooi!

BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
In Nord e un pooool 

Uneori se opreste brusc, asa cum incepe.Ar fi cazul totusi![]()
Abia astept sa fac poze adevarate dar cred ca nu o sa am timp nici azi ca dupa medic mergem la magazine ca nu mai avem de nici unele si se face intuneric.Vai si e groaznic sa conduci pe ninsoare si intuneric.Poate poimanine cand inot spere engleza.Sa vezi ce zboara zapada pe langa masina, parca-i pe apa!Pe strada mai e cum mai e dar in laturi cred ca -i zapada pana la brau- duminica era pana la genunchi.
Ei, dar vad ca s-a mai domolit....
Brenda, e buna daca stai in casa, ca mine...altfel numa-n poze.Da de frumoasa,e frumoasa.....
Ce examen ai maine ? Mult succes!
Cricor, imi pare rau ca e bb racit iar :( sanatate multa!
Olga, cum se mai simte baiatul ?
silvana.ady spune:
Ce fac fetele? Va conversati despre zapada?
Am si eu niste poze frumoase cu zapada multa de cind am fost acum vreo doi ani in Finlanda. O sa vi le pun sa le vedeti. Eu ma uit la ele ca la un exponat de la muzeu ca pe la noi zapada...mai rar. Doar pe muntele Hermon, iar din an in paste si pe la noi prin oras. Da' atunci e tare frumos sa vezi palmierii si cactusii inzapeziti...
Eu azi am muncit la serviciu pe rupte. Nici n-am avut timp sa fac pp
. Miine ma asteapta o zi si mai grea, daca se poate asa ceva. Dar poimiine plecam intr-o mini-vacanta cu fetele la un zimmer in nordul tarii linga muntele Hermon - mergem la zapada

Asa ca miine nu stiu daca o sa am timp sa intru si pe urma am absenta motivata pina la sfirsitul saptaminii ![]()
Brenda, iti tinem pumnii la examen. Ce examen ai? Si fetei la concurs.
Lemoni, cum esti tu la munca? Nu ziceai ca esti shomera? Te-ai angajat si n-ai dat de baut?
Arinna, esti o simpatica cum povestesti despre zapada. Parca te vad cu colacul de salvare "inotind" prin nametii pina la briu

Gabi, nici Danielle a mea nu are vacante de la gradi, dar cind e Shirly in vacanta ne facem si noi mai lenesi si ne sculam mai tirziu si atunci ramin amindoua acasa cu bunicii.
Alma, eu tenis de masa n-am mai jucat de cind eram in liceu...
Kristin, nu te mai enerva mama cu parintii astia. Eu ii pling de mila pe saracii profi la noi cite au de indurat de la parintii care cred ca odraslelor lor li se cuvine totul...
la toate fetele.
Lemoni spune:
Silvana pana in martie merg numai o zi pe saptamina, dar sunt platita toata saptamina ,e asa ca un bonus sa am timp sa imi caut alta munca.
Merg martea in general, dar nu prea e nimic de facut, deschid corespondentza si cam atit stau si eu pana pe la 3.30 Pm, ma duc sa am de unde veni.
Petrecere frumoasa cu familia!
brendamitran spune:
Poftiti la un nou capitol,va rog......
Aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93943
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI