Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ANISKA, ASTA E NUME CEH, NU?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Azi am fost la plimbare cu Flavia si Ioana. ne-am intalnit su cu Ildi. David e dulce foc. are niste falcutze ca iti vine sa il musti..
Ana, Diana fain ca se distrara pruncii la ziua melaniei. carmen asteptam poze.
hildegard, insmantosire grabnica.

Poze

Mergi la inceput

Care se indura sa-mi zica care gradinite sunt cele mai bune in Arad, sau in top cum s-ar zice?

Eu va trebui sa-mi duc fiul la gradi de la 2 ani si trebuie vorbit sa vedem cine mi-l primeste!!!!!!

de-ale gurii

Mergi la inceput

Vreau sa va spun ca ma simt ca naiba...incep sa tusesc. Mi-a luat sotul si Mucotusin.

unde sunteti fetelor?

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hildegard, la gradinita nu iti ia nimeni copilul de la 2 ani, eventual la cresa. Cresa este undeva la Fat Frumos pe predeal cred. copilul mei e mla gredinita PP 17. Despre gradinitele de fitze ma abtin...Vazusem intr-o zi o reclama la o astfel de gradinita si zicea ca au bufet suedez la micul dejun . p
Pai sa-i dea la fiu-meu bufet suedez ca numa sunca ar manca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa ceau fetelor!

Noa v-a zis Gabi ca ne-am intalnit la plimbare....deci nu mai am ce sa va zic.

Dar am o propunere: ce ziceti de o intalnire??Va invit cu pitici cu tot(mai mari si mai mici) la noi acasa(adik unde stam acum....am vrut de mult sa va chem sa ne intalnim la noi dar am zis ca mai astept pana ne mutam la casa noastra...numai ca asta mai dureaza, asa ca dc vreti haideti la noi unde stam acum)....
Nu stiu ce ati priceput voi din paranteza mea ca tare alambicata mai fusei, ideea e: veniti la noi?Ce ziceti de joi?Cand e mai bine?Dimineata sau dupa-masa?
Hotarati-va si cine vine sa-mi zica si ii trimit PM cu adresa

Stiti ce face bursucelul meu mic?se joaca cu un ursulet de plus si rade...si scoate limba afara si scuipa!Ma duc sa ma joc cu el...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Gabi, stiu pe multi care au dat copii la gradi la 2 ani, depinde de copil. La gradinita particulara se poate.
Si intrebam de gradi bune, nu cu fitze.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

eu am auzit lucruri bune de gradinita de pe Romanilor, aproape de pod.
de crese habar n-am, dar la gradi aia au dat si pe baiatul unei vecine care inca nu are 3 ani...asa ca banui ca e posibil.

Fetelor, am o alta propunere: haideti la ziua mea !!! Mi-o tin sambata seara si duminica dupa-masa si seara. Ce parere aveti? Facem un club de bebei?? Va primesc cu mare drag la noi. Momentan stam langa piata mica, dar intr-o luna-doua ne mutam inapoi in Vlaicu. Ca veni vorba...Pufymic, o sa fim vecine !!!! Ura !!!

Hilde...multa sanatate iti doresc.
DinaR, oare apar si eu in listuta??
Claudelu...ai tradat Vlaicu, vai!!! Tocmai pe cand ma hotarasem sa ma intorc...ei, lasa ca mai vii tu in vizita, nu?? Ar fi cazul sa ne (re)cunoastem

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ducky vad ca n-a actualiza lista Diana cealalta...sa-si faca vreme si te vedem si pe tine acolo.
Mey da tie 2 zile iti trebuie sa te chefuiesti de ziua ta?Wow!Chef de chef!Pe noi cand ne primiti?

Noa ziceti: veniti joi la noi?Vroiam sa va chem maine dar am zis ca e prea dintr-o data si sa va dau un pic de timp sa va obisnuiti cu ideea...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mey cat ati scris.
Noi am fost la Teba azi, dar n-am gasit mare lucru, la Adelina doar cateva bluzite, salopete nu erau deloc. Erau multe haine pentru 12-14 ani.

Ioana, tu chiar ai chef de musafiri? Io vin! Prefer de dimineata ca e Dragos la gradinita si dupa masa trebuie sa mergem la eco de sold cu Adelina.

Ducky, Dragos e acolo la Gradinita, pe Romanilor, am scris si la subiectul care l-ai deschis despre gradinite, noi suntem foarten multumiti.

Veronica, acolo au si cresa unde-l duc eu pe Dragos la gradi. Inscrierile se fac inainte cu cateva luni sau 1 an chiar.
Mai e o gradinita in top (asa cum zici tu), gradinita Postei, pe Cosbuc parca e.
Sa stii ca la gradinitele particulare cam sunt fitze, fara suparare.
Sicer, nu mi-as da copilul la o gradinita particulara.
Aici unde e acum au conditii foarte bune,mancarea e buna, personalul e tare dragut... si sunt convinsa ca la multe gradinite sunt conditii bune chiar daca nu sunt particulare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput