Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Multumesc pt sfaturi!
Acum ne-am intors de la Timisoara, am fost sa ma vada doctorul (ca tot era de garda).....m-a vazut, s-a mirat ca nu am contractii, a zis ca inca nu e colul sters de tot si m-a trimis acasa. Cica sa merg joi la control iar, si vineri ma interneaza oricum.... Ufff, nu mai pot si nu mai am rabdare.... Sunt un pic dezamagita, speram sa raman azi acolo
Merg sa ma pun in pat ca ma doare spatele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Melania!
Maria, eu credeam ca ai nascut deja.Hai ca nu mai ai mult, dar stiu ca acum e mai greu. Despre tarife habar n-am...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ildi, pai de tine ii fain ca stau o gramada de fete in Vlaicu. Dar si in Micalaca ne-am adunat deja mai multe: eu, Carmen, Ana, Cristina...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

pe mine nu ma consideri micalacianca??
Offffffff incepe filmu, s-au terminat reclamele ...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Maria, te cred si eu ca esti stresata, las' ca mai ai putin. Nastere usoara, iti tinem pumnii si facem galerie!

Veronica, sanatate multa!

Diana, Carmen, ati chefuit azi? Ceva poze???

Clau, pe tine nu te trece la Micalaca ca tu mai stai si in Vlaicu cateodata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Sunteti grozave, imi prind foarte bine incurajarile voastre
Asa e, acum e cel mai greu, asteptarea asta ma omoara...

La internare, in afara de cartea de identitate, mai am nevoie de alte acte? De ex: ceva adeverinta de la locul de munca, etc?
Merg in pat la nani, ca deja ma stresez prea tare...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by maria_rubi

Sunteti grozave, imi prind foarte bine incurajarile voastre
Asa e, acum e cel mai greu, asteptarea asta ma omoara...

La internare, in afara de cartea de identitate, mai am nevoie de alte acte? De ex: ceva adeverinta de la locul de munca, etc?
Merg in pat la nani, ca deja ma stresez prea tare...

POZE

Mai ai nevoi de adeverinta de la servici si copie dupa ordinul de plata cu care s-a platit sanatatea.

Carmen, tu de maine mergi la servici?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau scuze, , esti prea proaspata prin Micalaca si te-am uitata!

Inca n-am apucat s-o trec pe Ducky pe listuta, ptr ca ne-am chefuit la Gemi la ziua lui Mela... Maine sper sa reusesc... A fost super, pruncii (printre care si Albert al lui Ana) au alergat intr-una, nu le-a trebuit nimic de mancare ca nu vroiau sa se opreasca din joaca... Timi a mers si ea pe acolo in 4 labute si a avut ce a avut cu baloanele, n-am avut treaba cu ea.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Maria_rubi lasa ca nu mai e asa mult....cu toate ca acum e mai greu din cauza nerabdarii de-ati vedea bebele....

Carmen vrem poze de la chefuri!!!!!

Alinush mi-ai facut cu tortul!Data viitoare stii sa pui piscoturile lejer , sa nu le mai inghesuie.

Hildegard cum te simti?

Ana distributie inghetata zici?

Flavia, Gabi iesiti azi afara??????Ca noi vrem sa iesim asa pe la 12...

Diana cand o treci pe Ducky in listuta, actualizeala si la Ildi ca nu mai e

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

pufy, ma simt mai bine dar in schimb transpir de numa. ar fi bine sa stau in pat dar nu pot cu steff asta.
Acum ma dau si cu Bioparox 4 puf/3 ore in gat si iau vitamina C la greu + 3 Fervex/zi.
e rau ca n-are cina ma ajuta in afara de sot care acum la servici. Ma ajuta Dumnezeu! Doamne, sa mai creasca un pic stefan sa dorm si io noaptea ca tot omul ca sincer nu mai pot asa. Simt ca morrrrr, ca nu mai am putere.
Asta ma prins asa.....stresata, nemancata ....asta e.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Buna fetelor!
Hildegard instosire grabnica!
Am fost si noi la ziua Melaniei, a fost foarte bine pentru copii.Au alergat si au tipat p n-au mai putut.Mancare???....cui i-a trebuit atata timp cat au fost incantati de spatiul de joaca de la Gemi.

Mergi la inceput