Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

LA MULTI ANI, MELANIA!!!!!

Am doua intrebari pt voi, fetelor, si as aprecia tare tare mult daca mi-ati raspunde cat de repede, pt ca azi merg in Timi la control si s-ar putea sa raman pe acolo....(v-as fii intrebat din timp, dar a mers internetul ca pixul zilele astea si nu am putut accesa forumul):
1. Cati bani sa dau la doctor pt nastere: 100, 150 euro...?
2. A nascut vreuna din voi cu epidurala si daca da, cum a fost?

Fug pana in piata cu sotul, apoi la masa la socrii si hop la Timi.
V-am pupat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

LA MULTI ANI! MELANIAsa cresti mare,sanatoasa alaturi de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetele!

Flavia si Alesio o tot pomeneste pe "Lisha"....deci cand mai iesim la plimbare?Dc. e ok maine ne mai intalnim?Gabi??

Clau sper ca ti-a trecut durerea de cap!

Ana super pozele!E mortala aia cu suzetele

Maria_rubi eu am 2 rahianestezii la activsi a fost ok.Cat despre bani....habar n-am.Poate te lamureste Diana mai bine ca ea a nascut in Timi.
Iti tinem pumnii sa fie totul bine, sa ai nastere usoara si bb sanatos si sa veniti repede acasa!

Alinush sa faci poza la tort!!!!.Si eu pun multe fructe in el, nu cate scrie in reteta

Claudia voi ce mai faceti?Ana-Maria e bine?Mai zi-ne de voi!!!!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

SI IO STAU IN VLAICU. la fortuna

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by maria_rubi

Am doua intrebari pt voi, fetelor, si as aprecia tare tare mult daca mi-ati raspunde cat de repede, pt ca azi merg in Timi la control si s-ar putea sa raman pe acolo....(v-as fii intrebat din timp, dar a mers internetul ca pixul zilele astea si nu am putut accesa forumul):
1. Cati bani sa dau la doctor pt nastere: 100, 150 euro...?
2. A nascut vreuna din voi cu epidurala si daca da, cum a fost?

Fug pana in piata cu sotul, apoi la masa la socrii si hop la Timi.
V-am pupat!

POZE

Eu am nascut cu epidurala si a fost super bine, nu "merita" sa te chinui daca poti face epidurala.Fetele stiu ca le-am povestit ce "minune" a fost epidurala pentru mine. Pe Dragos l-am nascut fara epidurala (nu se facea in Arad atunci)si a fost groaznic.
La Timi nu stiu cum sunt tarifele, aici e cam 100 euro pentru o nastere normala si fara alte complicatii.(eu asa am dat)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Melania! Sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa si sa le aduci numi bucurii parintilor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

MELANIA
Sa fii stoasa si sa ai parte de o copilarie cat mai vesela!
Io eu lucrez la o firma de distributie de inghetata,iar cand plec la lucru am o bona pentru Albert care sta cu el p pe la ora 15.
Ma bucur ca v-au placut pozele fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alinush sa faci poza la tort!!!!.Si eu pun multe fructe in el, nu cate scrie in reteta

Ioana, am facut 3 poze cu tortul, dar am uitat sa fac inainte de-al incepe. A iesit foarte bun. O singura problemuta a fost, am cam inghesuit piscoturile de pe margine(am fortat sa mai intre unul) si cand l-am taiat s-au cam inclinat un pic (se vede si in poze).
Tortul 1 , 2 , 3.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Melania, la multi ani! Sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti faci soacra mandra!

Asta a fost asa sa nu raman mai prejos ca oricum noi am felicitat-o azi pe Mela personal.

Maria, nastere usoara! Pentru nastere naturala 100 e suficient, iar peridurala e o minune cand prinde! Deci cere-o!

Carmen o pun in vanita cu scaunelul ca sunt zgarca si nu vreau sa umplu toata cada, sa stea Timi in apa, dar cate stau pruncii si se balacesc se cam umple...

Ducky, acum ma duc va trec pe listuta!

Ildi, pai de tine ii fain ca stau o gramada de fete in Vlaicu. Dar si in Micalaca ne-am adunat deja mai multe: eu, Carmen, Ana, Cristina...

Ok, v-am lasat, ar cam trebui s-o culc pe fiica-mea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

Am uitat sa va zic ca azi noapte am facut febra 39....bine ca n-am murit ca mi-a fost asa de rau ca toata noaptea n-am dormit de durere de cap si frisoane....mi-am pus sosete de lana. Doaamne, ce stare. Dimineata avem 38...acvum ma simt ca porcu' de rau, am luat Fervex, am luat si 1 fiola de Algocalmin si mi-a scazut febra la 37.Normal am si gatul umflat iau si Ospen de 1500. Si iaca sa.....

Poate nu va e mila de mine!!!!!

A si sa va mai zic...aseara am facut prima dar sa stiti ca a luat vreo 3 guri...moama, si a dormit toata noaptea, asta de cand il am el n-a dormit atat. Bine ca a fost asa ca in starea in care era noaptea nu-l puteam lua in brate. I-am zis si la dr. lui ca a dormit bustean.....da, la tara pe vremuri se dadea la copii ceai de mascpentru dureri de dinti.
Nu am sa-i mai dau mac pentru ca creeaza dependenta. DR. mi-a zis ca ori de cate ori fac praji cu mac pot sa-i dau fara probleme.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput