Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 28
dienutagraviduta spune:
Multumesc la fetele care mi-au dat indicatii. mai ales lui madau, ca mi-a dat si link :))) inca sunt in cautare, parca as lua la mana a doua, dar ceva mai bun.
leea, cum e ala pierre cardin ? il mai recomanda cineva pe net, dar nu stiu cum arata, nu l-am gasit nicaieri ...
anda, nu stiu ce sa zic, va tin pumnii sa se faca bine ...
anda77 spune:
ghiciti cine a facut azi enteroviroza, ii tremura mainile ca la caderea de calciu, joaca monitorul in ochi, are frisoane, ii bolboroseste burta si a luat degeaba calciu si vitamina C azi...nu trece...si o doare si capul...si nu poate sa plece de la serviciu ca e treaba? aveti voie o singura incercare...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
Doamne, Anda ce mila imi e de bietul Nichitutz! ii dorsc multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede si tie, multa si calm!
Leea superb filmuletul, baietelul tau e un scump si iti seamana tare mult!
Alinush multumesc de complimente stii ca admiratia e reciproca
Fetelor, din cate imi dau seama, ati reusit pana la urma sa vizionati pozele pe link. Mie inca imi da eroare, nu stiu de ce .
Inca nu am citit tot, ca am o tona de treaba, dar sper sa revin.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
felicia74 spune:
wow, anda nasol de tot, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci! Nu poti sa-ti iei 2-3 zile de concediu medical?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
Roxi da rau ai patit-o! Si Stefan, mai nou., se face ca vine spre obraz sa ma pupe si ma musca de tip..spre deliciul lui, care chiuie cum te aude ca spui "AUuUUUUUU".
Dordia al meu a invatat un cuvant nou, cu care nu e bine sa ne laudam, e opera lui tati . Cuvantul e kuru' si il pronunta chiar si pe "r", daca iti poti imagina!
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Of, Anda, sanatate si tie! sa te refaci repede! Vezi ca nu e de glumit cu boala asta, ia ceva medicamente, ca sa nu faci ping-pong cu ea de la tine la poet!
Leea- o frumusetze de baiat matur ai!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
tania-z spune:
JOY eu votez pentru cateva zile de vacanta!
INA sunt de acord cu Bic, si eu cred ca e pe fond nervos, reactia Rachelinei.
Gandacel spune:
Buna!
Of, tot la fel de rar intru pe forum, ca atunci cand nu aveam calculator! Eu va admir pe toate pentru puterea pe care o aveti. Eu nu am timp deloc sa mai citesc pe aici, darmite sa mai si scriu. Imi cer scuze tuturor ca n-am sa citesc din urma, insa chiar am senzatia ca o sa reincep sa-mi traiesc viata normala cam peste vreo 5 ani, asa...
Anda, eu pun pariu ca tu esti cea care are toate acele manifestari interesante si sfatul meu ar fi sa-l lasi incolo de serviciu si sa mergi acasa sa ai putin grija de tine. Nu de alta, dar cum ii spuneam si barbatului meu saptamana trecuta, cand la fel ca tine, bolea in patru labe, ca un caine: la serviciu esti necesar, poate chiar indispensabil, insa nu se inchide fabrica daca nu te duci cand cazi din picioare. Cei de acasa in schimb au mai multa nevoie de tine. Daca tu te imbolnavesti rau, tot cei de acasa sufera si in loc sa-i ajuti, devii o povara in plus. Deci, valabil si pt. tine: Ai grija de tine!
Piticul meu a luat si el ceva de la tati, acum il "tratez" si sper sa-i treaca pana la sfarsitul saptamanii, ca tare imi e mila de el. Sper sa nu fac si eu ceva, ca asta ar mai lipsi!
Ca sa se adauge la starea lui proasta si la insomniile mele din ultimele saptamani, de vreo doua saptamani piticul meu e ud fleasca pe pijama de la enorm de mult pipi pe care il face in timpul noptii. Nu cred ca este normal. Mai este cineva in situatia asta? Ca face noaptea cam de doua ori mai mult decat in timpul zilei. Azi l-am schimbat la 4 am, ca era ud rau si plangea si din cauza nasului infundat si a febrei.
Acestea fiind zise, nu va mai povestesc si pataniile cu bone, crese, gradinite, ca n-am nici timp si nici nu vreau sa va plictisesc.
In rest, suntem intr-o stare de spirit excelenta, totusi astept iarna, ca sa simt si eu cand va veni primavara si voi naste. Asa, daca tot o tine intr-un soare si caldura, paca n-are nici un farmec! Mai sunt si nascuta in decembrie, pur si simplu ador iarna si zapada, dar uite ca nu vor sa mai treaca pe la noi. In curand, facem si noi feicitari cu Mos Craciun in slip!
Pupic tuturor!
Gandacel 24+ si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
Of, Anda, imi pare rau sa aud ca si tu esti bolnavioara!
Va tinem pumnii sa va faceti bine amandoi !!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Morgano spune:
Cuscra Tania.... am crezut ca numai la noi se poarta limbaj "furat" de la mami - eu zic sa spalam kuruletzu ca pute, dar si fix acelasi cuvant la noi se zice: cuhu...
Anda, fugi fata acasa ca nu e de gluma, vrei Dne. fereste sa te kkrishesti pe tine la birou? Ca la astea cand te ia n-ajungi pana la buda Si as zice cumva sa te ajute ai tai si tati, sa nu schimbati cu poetu' virusi la greu, of saracii de voi
Gandacel.... creca vine direct primavara, si pe cand nasti tu e de-a dreptu vara la cum se incurcara anotimpurili astea si incalzirea globala. Cu atata pipi ceva e ciudat.... bea asa multe lichide? Dc era raceala la putza ar fi facut des dar nu asa mult. Sau poate ii dai mai multe ierburi sau fructe diuretice (vezi ca de ex. mararul e diuretic puternic).
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/