Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

da LAVI si GABITACO, asa-i cu gripa cu complicatii, stiu ca se pot face infectii cu bacterii si asta din cauza ca caile respiratorii sunt deja busite si o banala bacterie face ravagii.

io am ce am cu chestii de genul: parca nu i-as da totusi antibiotic, las mai lasa un pic sa vad cum evelueaza, dar tu ia-l daca vrei da-i.

am auzit-o aseara la un bb de 2 luni!!!!!

in fine...

RIPLEY stii ce-mi trece prin cap???
cand vine soacramea luna asta, sa plec cateva zile de acasa.
la ai mei. dar or sa faca mutre ca cum ma duc fara maimuta ....si nu stiu ce o sa zica si cum o sa reactioneze cristi si soacra-mea.

partea proasta e ca acum ceva timp nu ma scotea din papuci asa repede plansul lui, dar acum ca s-a si transformat in urlet...instantaneu imi ies din minti.
asa s-a intamplat si azi noapte - cand imi venea sa-l arunc pe geam!!- si l-am lasat pe perna planga.
e si apoi mi-a fost fff greu sa-l linistesc ca-si intrase in "mana" baiatu' si orice ziceam si faceam numai conta, nici nu ma auzea.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Anda pe noi in caz de diaree ne-a ajutat banana frecata cu cereale de orez. strange tare la burta. Pt pranz iti recomand sa ii dai o supica din morcov, un cartofior, 2-3 linguri de orez si un pic de piept de pui. Le firbi bine-bine pana scade apa, dai prin blender si bagi la ghiozdan. sanatate multa. A si incearca sa ii dai Hidrasec-10 mg, cate un pliculet la 4 ore.hidrasecul e mai bun la gust decat smecta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eu cred ca acel card de la Z se da doar daca cumperi de peste o anumita suma, ca eu, ptr 2-3 body-uri, nu am primit nimic. Paguba-n ciuperci...
Dienutza si eu sunt tare multumita de Babideal, nu s-a stricat nimic din aprilie de cand l-am luat.
In schimb, majoritatea copiilor din Poli au primii pasi si iarasi sunt f.multumiti. Daca as lua altul nou, eu primii pasi as lua, ca face aceeasi treaba, dar cu bani mai putini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe mama fetitei care are botezul dumninica, si am intrebat-o cam ce ar vrea sa ii cumparam fetei. Mi-a spus ca ar prefera jucarie ca are o gamada de haine si tot ce ii trebuie, din asta eu am inteles ca are carut, patut, scaun de masina etc. Deci plec in cautare de jucarii. Parca nu imi mai aduc aminte de nimic din perioada de nou-nascut a domnului Titi si ce jucarii mi s-au parut utile. V arog dati-mi si mie niste sugestii.
Vecina Noki cum ati dormit?
Sper ca azi nu imi mai tragi teapa ca de obicei .
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy, nu ai sa rezisti fara el, io asa cred... vezi Silvia care a fugit cu Buba al ei la munte si dupa 1 zi erau acasa urgent de doru teroristului.
Poate socra nu ar intelege, dar io zic ca dl. sotz da, pt ca el stie prin ce treci.
Stiu cum e cu plansul ala care "se monteaza" singur dc nu il bagi in seama, si Ana mai face asa in noptile in care se trezeste, insa eu in general ii dau ignore, nici nu respiram si adoarme la loc... exceptie azi-noapte.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mihaelutat uite aici ai de unde alege, in functie de buget si preferinte:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=28
Eu i-as lua o jucarie ptr mai incolo, ca sigur zornaitori are (am inteles ca parintii i-au luat destule)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

si eu vreau carut nou... sport....da nu stiu de care, ca Mateea nu prea vrea in carut si mi-e sa nu dau banii degeaba. pe cel vechi il caram dupa noi de mobila, ca tare rar vrea sa ste in el, desi e super misto si se transforma in carut sport, dar e cam greu. Nici nu stiu ce sa fac. Da-mi un sfat.Oricum vrem si tricicleta. Acu intrebarea e carut sau tricicleta???!!!Sau ambele???!!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am sunat bona: copilul are 39 cu 2, se joaca cu jucariile de la patut fara sa se ridice cu capul de pe cearceaf, nu are putere sa-si ridice capul si l-a schimbat bona tot, ca facuse apa pana la gat si calcaie, iesise pe langa pampers tot.
i-am zis sa-i mai dea o doza de smecta si 10 picaturi de algocalmin. cred ca o sa ne punem greu pe picioare...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, mai incercati si compresele respective cu apa calduta, ca nu puteti depasi o anumita cantitate de antitermice/zi. Pediatra mea zicea ca sa incerc sa-i mentin febra sub 39.

Noki - pe la 14-15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Feli multumesc de pont. Cred ca o sa iau un centru de activitate de la chicco, din ala care se transforma si in masuta. Cred ca Noki si Madau aveau, daca nu ma insel. Fetele cum vi s-a parut? Si ma gandesc sa mai iau o rama de poze pe care sa o gravez cumva sa stie ca e de la noi mai tarziu.
In leg. cu caruciorul, eu am luat unul spor de la mothercare, modelul parca se numeste aluto, sau ceva in genul asta. este foarte usor, are trei pozitii la spatar, se lasa pana la orizontala, are cos de bagaj, insa este cam scump pentru un carucior spor, 460 ron. Noi l-am luat ca a primit domnul Titi de ziua lui bonuri valorice de la magazin, si cum haine si jucarii are cu nemiluita am decis sa iau carucior de bonurile alea. Ca sa fiu sincera, daca nu aveam bonurile nu cred ca as fi dat atat pe un carucior sport. Insa este excelent. se pliaza extrem de usor, intra in lift si mai incap inca 2 persoane, si ce e cel mai important, domnul Titi sta in el si nu mai protesteaza asa de rau. Un model mai ieftin care mi-a placut era de la babycare, care avea tot 3 pozitii la spatar, se lasa la orizontala si avea si cos de cumparaturi. Din cate imi aduc aminte costa cam 250 ron si il vazusem la Piciul.
hai m-am cam placintit
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput