Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Anca, la Medicover am facut-o. De asta am fost si surprinsa pt ca stiam de la Marina ca dureaza cel mult o saptamana. Am facut-o pe 3, ca atunci s-a deschis policlinica numai bine sa fie gata pana pe 10 cand merg la T. si am si intrebat-o pe doctorita aia cand e gata special; dar tipa de la receptie a zis ca 7 zile lucratoare. Cand a auzit al meu... Cum asa mult, nu se poate, ca avem programare la medic... A ramas sa mai incercam marti. Oricum se duce sotul pe capul lor si marti si apoi si miercuri, eventual (e aproape de serviciu). Analizele de sange le-am facut intre Craciun si Anul Nou pt ca pana pe 15 ianuarie nu sunt fonduri si ar fi trebuit sa le platesc. Maine dimineata imi ia rezultatele si merge si pt concediul medical... Am un sotior minunat... ma scuteste de niste drumuri tare chinuitoare si lungi... Sper sa iasa toate analizele bune si sa nu fiu nevoita sa repet sau sa fac tratamente ceva...
Cu durerile exact ca tine... cu fata in sus nu pot sa stau; n-am aer... Mie mi se unfla dansa din cand in cand de la zilnice (nu am suportat niciodata absorbantele externe)...
Cu kg... din noiembrie n-am mai luat in greutate; am ajuns la un prag de care vad ca nu mai trec... per total am luat aproape 10kg; dar in ultima vreme parca eu am slabit in timp ce burtica a crescut...

Cu bunica, macar a apucat sa ma vada graviduta ca si-a dorit foarte tare... si-a vazut stranepotul din poza de la eco... asta este... De acolo de sus in vede ea... Acum am ramas doar cu un bunic(sotul)... ne rugam pt el s-o mai duca un pic...

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Imi e o foame de lup, motiv pentru care am trimis sotul la paine (ca mancare mai gasesc) si pana se intoarce, zic sa dau raportul de dimineata!
Aseara nu a fost tare grozav, nu m-am linistit atat cat as fi sperat eu, noaptea am visat ca am nascut fetita (urata foc, si la 3 sapt deja mergea, iar eu habar nu aveam cum sa o curat la pasa) , m-am gandit ce sa fac prima data daca ma iau durerile, caci cerclajul nu e scos si ar fi o problema! Ce sa mai! Am avut activitate, plus ca de dormit -amorteam pe o parte doar ca sa nu solicit mijlocul si sa ma intorc, vai steaua mea ce somn am avut!
Cred ca ziua imi e mai bine, ma mai iau cu una, cu alta si nu dau importanta!

lore - imi pare rau pentru bunicuta ta. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!
aventura - nu as vrea sa ti se urce la cap, dar frumoasa fata! Sub bluzita e un balon?
diana - esti campioana! Ai avut 2 bebeline grasune, kg putine si ai ramas cu fff putine! Esti tare, ce mai!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 9 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI sarbatoritelor noastre de pe aici, Oana Bucur, Ioana N, Flavia Ioana, multa sanatate si bucurii langa bebicii si familiile voastre.Si pentru taticii Ioni si Ionuti(posed si eu unul in dotare), la multi ani si tot ce isi doresc.
Multumesc mult de tot fetelor pentru urari
Liuda, fata, ce-ai cu mine?pai cum trei bebe unul dupa altul?pai vrei sa ies la pensie?nu vezi cat e de greu pentru mamicile de bb2, dar cu trei unul dupa altul???te pup, mercic de urari
Daconst, dar stiu ca tu le-ai dat de furca la majoretele astea!iti tin pumnisorii sa vina bebe!
Condoleante, Loremunteanu, imi pare rau pentru buni a ta.Poate ca e mai bine ca n-ai fost la inmormantare, vei ramane cu imaginea ei asa cum o stiai tu, o sa crezi ca e inca acolo, acasa, cum stiai tu.
Aventuramoooama ce sexy mamy!!

tre sa pap cevaa, acu daca am vazut-o pe Aventura, mi-a mai taiat din apetit,uof, ce bine de unii ca nu se ingrasa!

va pupacesc, vin mai tarziu,

Eli si o burtica de 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lore asa cum ti-a zis si Anca, daca analiza e fara probleme, ad nu iese streptococul ala nenorocit, dureaza 3-4 zile. la mine ultima data le-a fost lene sa caute, mi-au zis ca nu iesit analiza, m-am speriat gandindu-ma ca se face antibiograma, dar a 2-a zi am sunat si mi-au zis ca "tocmai" a venit analiza de la laborator.

sper sa fie totul ok. eu merg maine la dr.
aaaaa, DD sa o ierte pe bunica ta.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, sincere condoleante pt bunicuta ta! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
PT analiza pt streptocopul B se ia sange, nu? De ce zici ca te-a durut? Eu maine vreau sa ma duc sa iau trimitere, iar marti sper sa o fac+ toate analizele din ultimul trimestru.

lilisor, nu te da batuta acum, pe ultima suta de metri. Sunt sigura ca o sa nasti la termen (adica atunci cand vrei tu).
Cosmaruri am si eu noaptea, insa ele se datoreaza stresului prin care am trecut luna trecuta (tot visez inspectii). E o chestie normala din cate am citit!

Catalina, ma bucur ca ai mai postat. Tocmai ma gandeam la tine! De ce ti-e teama ca o sa iti pierzi laptele daca baietelul papa?

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Neatza fetelor! Ma rog,eu sunt treaza cu noaptea-n cap,e mai mult ziua la mine.
Am ajuns si la duminica,azi vine si nenea dr motiv pt care ies din casa la colindat..poate,poate
La multi ani sarbatoritilor..bebei,burtici,tatici&co.
Sper sa intru cat mai repede sa va anunt ca plec la spital

Adinush 40+ 3 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Burtici..

Eu sunt varza..n-am reusit sa dorm mai deloc.Acum ma simt de parca m-a calcat trrenul...de abia m,a misc...mi s-a tuguiat burta intr-un fel..de zici ca am masuta.

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor,

La multi ani tuturor IOANELOR, IONEILOR si IONUTILOR

VA PUP

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Cata sa stii ca si noi avem aceleasi probleme ca uitam cate o chestie dar incet incet o sa ne intram in rutina.

Bine ca nu ai probleme cu mancarea ca la mine e lenes si nu suge, sau suge dar trebuie sa stau toata ziua. Asa ca pompa functioneaza non-stop cu pauze de sterilizare . Si mai nou se pare ca nu ii mai ajunge fomistului. Trage niste urlete cand ii e foameeeeeee.

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Multumesc fetelor pt ganduri a apropos de bunicuta mea.
Mihacarm, pt streptococ se umbla la pasa. Se recolteaza de pe col... De asta a durut la mine...

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput