PROBLEME PISICESTI (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squrriel spune:

Imi pare rau ca nu am vesti bune. Tot nu s-a intors . Deja am o vaga banuiala ca mi l-a furat cineva, cu toate ca sunt foarte multe pisici in zona respectiva. Nu cred ca i s-a intamplat ceva rau. Nimeni nu le face rau pisicilor vagaboande de pe acolo, de ce i-ar fi facut lui? Avea 2 zgarde, una antipurici si una de "jmecher" si se vedea ca e bine ingrijit. Asta este. Mai rau este cu baietelul meu care il adora pe Tomitza. I-am promis ca daca nu se intoarce pisicu' o sa-i luam altul, asta ca sa-l mai calmam. Pana si prietenul lui Tomitza, o pisica roscata, inca mai vine sub geam si miorlaie dupa el (spun ca erau prieteni pt ca i-am gasit de mai multe ori impreuna, in casa, in varful patului). Aha, si mi-am adus aminte ca niciodata n-a venit caftit de alte pisici, cred ca se impusese, nu neaparat ca sef, dar ca prieteeeen....
O sa mai scriu daca a venit sau daca... am luat alt pisic.
Fetele, aa multumesc pentru sprijin moral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

si eu am o pisi. e motan de fapt .
se cheama oaki. cand fratele mi l-a adus era un puiut mic cu niste ochi mari mari MARI. si de aici si numele oaki de la oaches. e negru taciune, castrat de un an si ceva. iarna, se ingrasa, aproape se dubleaza . papa numai whiskas. si daca da de peste, ramai flamand ca-l papa el tot. e un dulce.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Ne primiti si pe noi in "cat club"?

, mama de 4 matze proprii si a tuturor matzelor intalnite.

Lucky, zisa si Laca, o pufoasa neagra cu ochi de chihlimbar (4 ani si 7 luni);

Fluffy, babutza de 10 ani, mama a lui:

Fifi, o "rimelata" de 8 ani;

Vargatelul, motan semi-vagabond, care 80% din timp e la noi in casa si restul pe afara (5 ani, 8 luni);

Puf, ultima achizitie, motanel alb complet si pufos, un tip super atomic, gasit sub scutul de la masina tatei. (aprox. 4 luni)

Mentionam cu mandrie la tot neamul pisicesc sus-numit ca rasa e... Europeana.

Mergi la inceput

Pardon, corectie: mama a 5 matze proprii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kittutza

Pardon, corectie: mama a 5 matze proprii...

Kittutza

tare de tot. sa traiti sanatosi cu totii. vine mos craciun si la ei? ai vazut la tv ca au scos specialitati de craciun si pt animalute?
motanelul meu, care de altfel e mareeeee, e negru complet, nu stiu daca am mai zis. si e "mort" fara mine. ieri a fost mami lui, adik eu, si a cumparat papa bun bun la Oak. terminazem rezerva de carnita in sos. si Oak suuuuper miau miauuuuuuuuuuu miaaaaaaau la mami lui. a, si ne laudam ca mami a participat la un concurs la whiskas (dar n-am castigat eu ), si whiskas mi-a trimis iam iam carnita. miaaaaauuuuuuu...

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png

Mergi la inceput

Multumim pentru urari, si voua la fel, mami de Oak, sa-ti traiasca flacaul!

N-am vazut faza respectiva la TV. Dar binenteles, ca la fiecare Craciun, vine mosul si la pisici, mai ales ca au fost asa cuminti.

Laca se minuneaza intotdeauna de brad, problema o are cu globurile, cu care se simte datoare sa se antreneze la box

Am emotii in ceea ce-l priveste pe Puf... e primul lui Craciun si la cat de atomic este... ma gandesc ca o sa stea pe post de varf de brad.

Mergi la inceput

al meu e cumintel. nu a facut niciodata ravagii in pom. doar ca dupa ce strangeam pomul, mereu ieseam lipsa la inventar cu un globulet. pe care de altfel il gaseam ascuns pe sub pat sau biblioteca. . si uite asa imi iesea inventarul, mai tz un pic, dar tot era bine, nu?

eu am si un catel. sa-i vezi ce cuminti sunt toata ziua, normal ca doar fac nani nani.
dar sa-i vezi noaptea pe la 1, 2 ce " cuminti sunt". atunci ii apuca topaitul pe noi si mai dormi daca poti. . dar nu-i nimic. mami iubeste copii. tati se mai supara ca-l trezeste si-l sperie, dar mami da pup lui tati si-l pacaleste..

te pup. ma duc sa mai fac treaba ca am stat 2 ore pe net deja.

poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png

Mergi la inceput

buna seara iubitori de pisici...

daca e revelion, pai atunci este pentru absolut oricine, nu?
LA MULTI ANI dragi blanici pufoase...

va urez stapani iubitori si tors fericit....

aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un la fiecare... va si va ...

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani iubitoarelor de pisicute

Am si eu o combinatie de pisici:
Tomamotan birmanez de 6 ani abia impliniti pe 29 dec

Coditzapisica europeana 5.5 ani fara codita in dotare

Ale mele nu ataca pomul dar au o problema cu globurile puse mai jos. Adica joaca fotbal pisicesc cu ele.

La multi ani celor ce serbeaza astazi SF.Ion

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

salutare mamica de toma si coditza .
ooo, vad ca doamna si domnul sunt din clasa sociala aleasa ...
sa le fie de bine, si sa fie sanatoase, si sa toarca de fericire nonstop.
oaku meu e negru negruuuuuuuuu, si parca e lipit de mineeeeeeeeeee... chiar noaptea trecuta m-am trezit la un moment dat ca dormeam cu capul pe ceva cu blana, si zic eu in mintea mea, ca parca e prea multa blanita ca sa fie catelul Puk (ca am si catel), si cand deschid eu ochii...motanelul meu era pe perna facut colac si eu cu nasul in blana lui....

sa nu-l papi?

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput