Iasule, mandra cetate (48)
Raspunsuri - Pagina 26
mariussimiuc spune:
Adriana,e adevarat ca portelanurile sunt la moda acum,dar trebuie sa ai mare grija cu ele.Nu poti manca crocant...ca s-ar putea fisura...nu poti bea-manca fierbinte ca s-ar putea sa faca poc...
Miha 
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Maria(elbi),pana la urma mergem la un cabinet care e vis-a-vis de blocul nostru,la dna dr Tepelus Ana Maria,o tipa tinara si vorbareata care lucreaza migalos si atent.O cunosti?E proaspat casatorita(banui) ,nu stiu cum o chema inainte.
Adriana si-atat...
O cunosc eu si sotul meu le-a facut si cabinetul. Iti scriu pe PM. Si da e proaspat casatorita de fo' 1-2 ani.
l_carmen2003 spune:
Daca va sunt necesare cumva:
Modele de management
CAPITALISM TRADITIONAL
Ai doua vaci.
Vinzi una si cumperi un taur.
Cireada se inmulteste iar economia prospera.
Le vinzi si iesi la pensie cu castigul.
COMPANIE AMERICANA
Ai doua vaci.
Vinzi una si o fortezi pe cealalta sa produca lapte cit pentru patru.
Esti surprins cand vaca moare.
COMPANIE FRANCEZA
Ai doua vaci.
Faci greva pentru ca doresti sa ai trei vaci.
COMPANIE JAPONEZA
Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa fie de zece ori mai mici decat o vaca obisnuita si sa produca de douazeci de ori mai mult lapte.
Apoi creezi imagini animate inteligente ale vacii, numite Cowkemon, si le promovezi la scara globala.
COMPANIE GERMANA
Ai doua vaci. Le reproiectezi astfel incat sa traiasca 100 de ani, sa manance o data pe luna si sa se mulga singure.
COMPANIE BRITANICA
Ai doua vaci.
Amandoua sunt nebune.
COMPANIE ITALIANA
Ai doua vaci, dar nu stii unde sunt.
Pleci in pauza de pranz.
COMPANIE RUSEASCA
Ai doua vaci.
Le numeri si afli ca ai 5 vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 42 de vaci.
Le numeri din nou si afli ca ai 12 vaci.
Te opresti din numarat vaci si deschizi alta sticla de vodca.
COMPANIE ELVETIANA
Ai 5000 de vaci, dintre care nici una nu-ti apartine. Facturezi celorlalti cheltuieli de depozitare.
COMPANIE INDIANA
Ai doua vaci.
Te inchini la ele.
COMPANIE CHINEZA
Ai doua vaci. Ai 300 de oameni care le mulg.
Declari somaj zero, productivitate bovina inalta si arestezi reporterul care a publicat cifrele.
COMPANIE ROMANEASCA
Ai 6 vaci, costuri cat de 10, mulgi doar 3, alergi bezmetic printre ele, mai aduci personal pentru alte 5, dai faliment si dai vina pe bou.
l_carmen2003 spune:
Cu modelele de management m-am distrat, cu asta la fel... fac anticamera la dna inspector
, asa ca navigati doamnelor si decretiti fruntea ca acusi apare balaurul...
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele ne-esentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea.
Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati-va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului."
Si numele diavolului este Alzheimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata, sunteti VOI INSIVA. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati-va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobby-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA:
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.
Si daca nu trimiteti acest mesaj catre x persoane, cui o sa-i pese? De parca trimite cineva mesajele!!! Dar impartasiti cu cineva ce va place. Cu totii avem nevoie sa ne traim viata din plin!
Sa va fie ziua minunata si saptamana implinita!
alexz spune:
Mi-am tras bona!!! 

Acuma, sper sa si ramana, recte sa se intelega Coditza cu ea si sa ne intelegem la bani... Ca urmare, azi pot lucra linistit, fara sa ma mai uit prin birou dupa Codi sa nu-si vare degetele prin prize. De si... pe unde va ma obisnuisem cu asta...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexz
Mi-am tras bona!!!
Pentru tine?
Miha

alipiticot spune:
buna seara!
Fetelor sunt in ceata...
am bani de garsoniera si nu gasesc garsoniera la preturi acceptabile....e bataie de joc.garsoniera adica, in galata la 'ghetouri' la m-uri in care bucataria si baia sunt luate din camera au preturi de 28-30 mii euro peste mia de euro la mp...
ma gandesc si la varianta de a lua de la venetia in cartierul nou ce se va face dar parca mi-e frica sa nu fie bine facute,sunt si scumpisoare....nu stiu ce sa fac,sunt in dubii...ce parere aveti de complexele noi construite?oare merita?
a...si ca pret eu am vandut la 860 euro/mp si am cumparat la 670euro/mp....nici intr-un caz 1000euro/mp...scuze ca va bat la cap cu problemele mele dar e strigator la cer ce preturi sunt
asa ca daca stiti vreo garsoniera la un pret cat de cat decent ..
o seara buna,buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
elbi spune:
adi, am auzit de ea, dar nu o cunosc personal. important e sa lucreze bine si sa fii si tu multumita. ai grija cu catalina!
cum se simte cumnata ta? tot operatia e singura ei sansa, desi prognosticul e nefavorabil, dar si eu as incerca orice in locul ei.
liliana, bafta si tie in sesiune! haha, eu am 4 examene si 2 intr-o zi, ca numai la facultatea asta asa se poarta
...
GabrielaG spune:
Buna dimineata!!!
Apropos de copilasi cu pb, vecinica mea, colega si prietena lui Matei a cazut zilele trecute si se pare ca si-a tasat vertebrele (ultimele 3), iar acum merge mai ciudat caci o deranjeaza. Matei a fost si el in premiera la stomatolog, caci ii iesise pe gingie langa maseluta un punct de puroi...asa ca am inceput bine saptamana. Despre mine nu va mai zic...ca acum am un junghi sub omoplat...oare asa se intampla de la o varsta?...hi, hi...
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
P.S. Multa bafta fetelor in sesiune: Cristina, elbi, liliana si cine mai este...