Agentii de voiaj din RO

Agentii de voiaj din RO | Autor: khristin

Link direct la acest mesaj

La vara vom ajunge in RO si de acolo vrem sa profitam ca sintem in zona si sa facem un concediu ceva mai lung (de 2-3 saptamani) fie in Spania, Franta sau Italia. Nu ne-am hotarat inca definitiv asupra locatiei, insa am vrea ceva mai mult cultural, sa vizitam cate ceva decat un simplu tanning . Intrebarea mea pt. voi e daca stiti agentii serioase de voiaj din RO pe care le-ati incercat pe propria piele sau prin prietenii vostri, si daca au adrese pe internet unde poti vedea conditii si preturi. Multumesc anticipat .

Cristina

noi si poze mai noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Khristin eu am calatorit de multe ori cu marshal (www.marshal.ro), sunt ok. dar sa stii ca preturile nu sunt mici, oferta asa si asa la diversitate - nu stiu cum sunt ele in canada dar...e bine sa faci o comparatie inainte, poate e mai ieftin sa faci rezervarile de la tine. oferte bune de city break are tarom tours (agentia de voiaj a tarom-ului) din cauza preturilor mici la biletele de avion.
agentii serioase si cu site ar mai fi paralela45, icar tours, cmb travel...din ce stiu eu.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Roxana, hai ca am bagat un oki pe marshal si pare interesant ce am vazut acolo . Pe mine ma intereseaza sa cumpar biletele din RO, pt. ca vom veni intai acolo si apoi abia vom pleca in Europa. Nu vreau sa le iau de aici din moment ce vom plati biletele Canada-RO separat. O sa ma uit si pe cele recomandate pe tine ca sa fac o comparatie. Eu as vota pt. Franta iar sotul pt. Spania, dar nu excludem ideea unui circuit totusi . Multumesc Roxana, si mai astept pareri.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput