Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra eu ma gandesc ca din moment ce nu exista supradozaj de espumisan/infacol, diferenta e ca englezii sunt mai "permisivi"...si eu am studiat cu atentie prospectele si e singura concluzie logica...

ralumat nu cred ca exista ceva care sa faca minuni, adica sa opreasca colicii de tot. sau o fi, dar nu l-am descoperit noi. la d au mers in sensul ca nu mai plangea, doar se strangea si se foia in somn...fara sa se mai trezeasca. acum are mai rar..doar de 2-5ori pe somn. la apogeu, inainte sa ii dau ceva, plangea cam non-stop, mai putin 1-1,5h de cand incepeam alaptatul...

lory scrie asa la semnatura: [url=ghilimelehttp:// new.photos. yahoo.com/lyvdumitrescu/ album/576460762382 052925ghilimele]poze[/url] eu am pus niste spatii sa nu latesc pagina, iar in loc de ghilimele pui". evident.nu? si nu am reusit sa vad pozele...

aka ce ai incercat tu au toate aceeasi compozitie, nu? mai mult sau mai putin...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Somleac

Bamboletta debitul se regleaza din chestia aia cu care isurubezi tetina de sticluta.

Dandusa stai linistita pericol de sufocare exista la pozitia pe burta numai pana cand poate ridica capsorul. Culca in continuare bebica pe burta dac asa-i place. Si al meu doarme cel mai bine pe burtica

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Scuze,dar nu am inteles...,exista pericol de sufocare numai pina cind isi poate ridica capsorul?Crinuta il ridica si si-l intoarce singura si din pozitia asta...,de pe-o parte pe cealalta.Explica-mi si mie mai clar
Vroiam sa te intreb...,te-au taiat la fiecare nastere?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

M-ati distrat teribil cu raspunsurile referitoare la .CU baia si creionul..

Ce fulguletzi frumosi avem..Doamne!Sunt unul mai frumos ca celalalt.Si acusi se vor schimba si mutritzele astea simpatice vor deveni amintire..ma apuca nostalgia dupa zilele care trec dar abia le astept pe cele ce vor veni.

"poze Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aka-incearca cu feonul ori il pui pe burtica ori il tin indreptat spre burtica si il invarti in sensul acelor de ceasornic la noi functioneaza uneori adoarme instantaneu noi folosim debridat pt colici

Somleac- am vazut ca se regleaza din filet fluxul laptelui dar curge tot laptele pana reglez eu fluxul nici nu o mai folosesc pana la 5-6 luni

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Ia sa vad acum daca am reusit cu pozele, omul cat traieste invata...

Mergi la inceput

Ura!!! Multumesc fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Dandusa stai linistita pericol de sufocare exista la pozitia pe burta numai pana cand poate ridica capsorul.

Pai doar nu incepe copilul sa doarma cu capul ridicat!
Riscul mortii subite este maxim intre 2 si 4 luni dar exista de la nastere pana la 1 an. Nu se stie de ce survine moartea, cauza e inexplicabila, dar riscul este marit la bebelusii care dorm pe burta. Cum am mai scris, dormind pe burta, bebelusii inspira aer pe care l-au expirat, aer care contine mult dioxid de carbon si mai putin oxigen. Asta ii face sa fie mai letargici, ceea ce ii impiedica sa reactioneze atunci cand creierul simte ca nu mai are aport suficient de oxigen.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Dandusa stai linistita pericol de sufocare exista la pozitia pe burta numai pana cand poate ridica capsorul.

Pai doar nu incepe copilul sa doarma cu capul ridicat!
Riscul mortii subite este maxim intre 2 si 4 luni dar exista de la nastere pana la 1 an. Nu se stie de ce survine moartea, cauza e inexplicabila, dar riscul este marit la bebelusii care dorm pe burta. Cum am mai scris, dormind pe burta, bebelusii inspira aer pe care l-au expirat, aer care contine mult dioxid de carbon si mai putin oxigen. Asta ii face sa fie mai letargici, ceea ce ii impiedica sa reactioneze atunci cand creierul simte ca nu mai are aport suficient de oxigen.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

DONIA,
cum inspira aerul pe care l-au expirat?Doar doarme cu capul intr-o parte,nu?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

chris 80,
Si eu am biberoane de la chicco, cum ti-a spus si dandusa fluxul ar trebui sa se regleze din inelul de plastic, si daca te uiti cu atentie pe el vezi ca are un undeva o gaurica, aia trebuie sa stea sub nasul copilului; asta teoretic, pentru ca nu merge intotdeauna si tetinele sunt de vina; culmea e ca la tine curg ca la robinet, iar eu am cumparat de schimb unele care nici macar nu au avut gaura facuta, le-am facut-o eu cu acul...cica ar trebui sa curga 2-3 picaturi pe secunda, depinde de gaura tetinei.

Mergi la inceput

De fapt raspunsul era pentru bamboletta, scuze, nu mai vad bine, sunt rupta de oboseala si am stat azi si ceva mai mult pe net sa tot caut informatii despre vaccinul Infanrix Hexa, ca acum facem doua luni si ma tot gandesc ce vaccin sa ii fac...sa vorbesc si cu pediatra sa vad ce zice... voi la ce v-ati hotarat?

Mergi la inceput